Petnica

• Začetnik teme Začetnik teme LAY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slazem se sa geologicharkom. Ako si iz Valjeva, nemoguce je da ne dobijas prijavu za Petnicu. ?! Koliko ja znam, direktor Valjevske gimnazije je jedan od glavnih likova u Petnici ...

Anablin:
Slazem se sa geologicharkom. Ako si iz Valjeva, nemoguce je da ne dobijas prijavu za Petnicu. ?! Koliko ja znam, direktor Valjevske gimnazije je jedan od glavnih likova u Petnici ...

Loze znas bratac! BIVSI direktor Valjevske gimnazije je "jedan od glavnih likova u Petnici" zato sto je on jedan od osnivaca ISP tj. jedan od grupe ljudi kojima je palo na pamet da naprave tako nesto u blizini Valjeva. Sadasnji direktor nema veze sa Petnicom...(nazalost).

Svejedno, ovo nije nikakvo opravdanje. Ne znam kako nekom Valjevcu moze biti tesko da skokne do Petnice i tamo zatrazi prijavu. Mislim, to je 15 minuta busom od centra grada...(bus cekas ispred gimnazije)

Uostalom, raspitaj se kod skolskog psihologa, on je obicno zaduzen za prosledjivanje prijava i testiranje ucenika. Uzgred, gde ucis?

Tuzni_patak:
Ne uporedjujte broj odlazaka sa vašim kvalitetom, čak je nekad osoba koja je više u fokusu (na koju više obraćaju pažnju) manje pozivana ali se pazi kad se poziva....

Ne bih se sasvim slozio sa tobom....ako te pozovu samo na zimski....pokazao si im dovoljno i ne zele da te pozivaju dalje. Onaj ko postigne da ga pozovu na letnji obicno biva pozvan i na jesenji (obrnuto ne vazi). Zimski i prolecni su "cistilista" ali najvise ljudi otpada na zimskom....

Vise poziva, vise obracaju paznju...

Voja je sada profesor na jednom privatnom fakultetu (koliko ja znam). Direktor gimnazije odnosno v.d. direktora (posto zvanicni nije izabran jos) je izvesni profesor informatike.

Pozdrav za Pirot, imam tamo neku rodbinu.

E, poohice, neizostavna si na internetu i ne moze a da te nema tamo gde se spomene i P od Petnice...!!!!!
Pa ti "visis" po ceo dan na netu?
E, kako ti dolazis u Valjevo?

Iz Bg-a imas autobus i u 9 h za Valjevo. Ustvari, imas dva, ali je bolje uzeti onaj koji ide preko Lajkovca, nego ici okolo i juriti svaku babu da udje u bus. :mad:

Ja uzimam taj u 9 h jer krecem u 3 izjutra od kuce i samo zelim jos malo da se naspavam ... :) Ali skupi se drustvo ... :-) Eto, vec od stanice pocinje petnicarenje ... :)

DkJm:
E, poohice, neizostavna si na internetu i ne moze a da te nema tamo gde se spomene i P od Petnice...!!!!!
Pa ti "visis" po ceo dan na netu?
E, kako ti dolazis u Valjevo?

pa naravno.... :D :D
nego, pa ne znam kako cu ici... posto mi iz juzne srbije uvek kasnimo u petnicu iz prostog razloga sto imamo bus koji odavde krece oko 9 ujutru, i u valjevo stize oko 2-3.... a ja hocu da stignem na vreme... tako da cu mozda ici preko bgd-a... imam bus odavde oko 6, koji u bgd stize oko 9, i onda bus u 10.... :D pa, ako od ovih mojih niko ne bude zeleo da ide tim putem, ja cu mozda i sama.... :D
posto sam do sad uvek isla preko bgd-a, da bih stigla na vreme... :D
je l i ti ides preko bgd-a?????

gagasvemir:
Ja cu mog caleta namoliti da me "odbaci"!!!! Tako da reci kevi da nece biti jedina koja ce voziti svoje malo pametno detence!!!! ;) :-D
He, da mogu da kazem kevi da necu biti jedina koju "odbacuju"... :)
Ja palim sutra, vec je kasno da idem basom pa me ipak keva vozi. :mrgreen: Ionako je to blizu Bg-a.

poohica:
pa naravno.... :D :D
nego, pa ne znam kako cu ici... posto mi iz juzne srbije uvek kasnimo u petnicu iz prostog razloga sto imamo bus koji odavde krece oko 9 ujutru, i u valjevo stize oko 2-3.... a ja hocu da stignem na vreme... tako da cu mozda ici preko bgd-a... imam bus odavde oko 6, koji u bgd stize oko 9, i onda bus u 10.... :D pa, ako od ovih mojih niko ne bude zeleo da ide tim putem, ja cu mozda i sama.... :D
posto sam do sad uvek isla preko bgd-a, da bih stigla na vreme... :D
je l i ti ides preko bgd-a?????

Ma ja idem iz Smedereva direktno za Valjevo!
Najveci problem je sto je taj bus u 6h i tamo stize oko 9h, pa se onda zesce smaram dva i po sata, jer tek onda pocnu da dolaze hemicari. Mada, nadam se da ce Jovana ici samnom iz SD-a, pa mi nece biti dosadno! Ona stalno ide drugacije, smo je jednom isla sa mnom! E, jedva cekam tu 5nicu!!!!!! Pozz za Nislije!!!!!

Mi se prosle nedelje uopste nismo smarali na stanici u Valjevu... Sto ima jedna dobra pekara kako smo se najeli... Samo, polaznici, vodite racuna, kod nas je sad bilo mnogo bolesnih mladjh polaznika, tako da vam savetujem da se ne zezate mnogo (pogotovu ove vodadzije - hemiju voda).

Back