Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Danas su ladno u hali bacali petarde,ispi*dela sam...cuje se ko da pukne bomba a ne petarda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda taj ortak ne zeli da bude samo to??Sizzlym:E owi kod mene u blokowima stwarno nisu normalni...ewo pre pola sata me ortak zwao da izadjem...kaze iznenadjenje....i ja sidjem a lik zapali watromet....20 mina je to letelo ka nebo...prediwno majke mi...ja sam se odushewila...eh ....![]()

wild_child:petarde su shit
Trajce:Mozda taj ortak ne zeli da bude samo to??
![]()

). Не мислим да је то ствар невеспитања, то је једноставно традиција, тако нешто...... Мислим да су ватромети много опаснији зато што се ови кинески праве од лоших материјала и онда је тешко предвидети им лет!!! Не волим ове нове "справице" што сада продају што лете на све стране и не знам шта раде.... Такође су ми језиви они ватромети што се испалјују из руке, као лоптице. Замислим да треба то да пкне у руци више пута (бар 10 или колико их већ има), па мора се једном десити да пукне та облога и онда се само може помолити Богу! love_girl:A pa dobro,to je praznicno raspolozenje..
Nemojte da budete tako negativni!