I ja isao danas da se upisem,samo sto sam zaboravio je*ena svedocanstva iz prethodnih razreda ,pa sam u medjuvremenu kruzio oko skole i isao u delove skole de su me pustili.Simpaticno okruzenje,svidja mi se sto je vecina stvari mnogo blizu,a i sto nije u PM od moje kuce,treba mi oko 45 minuta da dodjem.Profesorka koja me upisivala bila neka biologicarka,mnogo fina zena i bas korektna,jel zna neko dal ona moze da bude razredna?I da,upisao sam prirodno matematicki,bilo mi je malo teze da odlucim jer jedno vise volim a malo slabije mi ide,a drugo ne volim uopste al mi ide malo bolje.I eto,izabrah ono sto volim
Bas me zanima kako ce da izgleda pocetak i sve to,mada nigde se ne zuri,raspust je
Bas me zanima kako ce da izgleda pocetak i sve to,mada nigde se ne zuri,raspust je
.Što se tiče knjiga,nama su rekli da prvo sačekamo da počne škola,pa će nam tek onda nastavnici sve reći xD Nego,htela sam da pitam,ima li negde sajt škole,pošto bih volela da vidim nešto na njemu,tipa nastavnike,predmete i još po nešto.Svi kažu da su neki Eugen,nastavnica latinskog,biologicarka i hemicarka zeznuti profesori,je'l to srvarno tako? Isto me pomalo plaši i društvo,ali nadam se da nisu svi ono,nafurani,fenseri i sličnoo xD 
I da,jedno glupo pitanje,je l su iste knjige za sve gimnazije?