@Anilli:
Ja u petak zavrsavam prvu goidnu i ako Bog da bicu odlicna

Mene su previse naplasili i cenim da nije baaas toliko tesko kao sto se prica! Mislim da cu ja biti odlicna zahvaljujuci jako dobrom startu - u pocetku sam bila dosta uplasena i cinilo mi se kao da necu postici zeljeni uspeh pa sam pazila na casu i ucila po 2 sata! A sad pred kraj
'Kud koji mili moji' ucimm mnoogoo manje, popravljam neke ocene i slicno. Vecina profesora racuna prosek svih ocena u toku cel egodine tako da me opet izvlace te dobre ocene iz prvog polugodista!
Meni, od teskih profesora, predaju Ignjicka (matematika), Spira (hemija), Ruzica (biologija) i ako se u cudne profesore moze svrstati Nikolicka (fizicarka)

-Ignjicka je mnogo tolerantan i fer profesor. Jedinicama daje stvarno mnogo sansi npr drugaricama koje su imale 1 u toku cele skolske godine daje danas kontrolni i ako dobiju 2 zakljucice im 2! Voli mir i tisinu na casu! Nekad' je prilicno nervozna ine bi valjalo tada joj ici na zivce!
-
Spira je moja omiljena profesorka! Zena je toliko kul i zanimljiva! Ona ne daje bas toliko sanse jedinicama al' ako znas za 2 onda ces popraviti...valjda!
-Ruzica je strasna! Recimo, u prvom polugodistu sam jako malo ucila biologiju i imala sam 5 i pritom mi je na jedno pitanje dala 5-icu,a sada, u druogm polugodistu ucim i ucim i ****** zakljucila mi je DVOJKU :O Kod nje se uvek odgovaa celo gradivo i ne sabira ocene nego ti uglavnom poslednja ocena odredjuje zakljucnu! STRASNO!
-Kod Nikolicke otprilike niko nema negativno...na odgovaranju ti recimo da 1 i to popravis na 4 i onda ti keca vise ne racuna! A 2 mozes da popravis na 5 onda ti opet dvojku ne racuna! Ali kontrolni ne mogu da se popravljaju...
FIZICKO je meni pravilo veliki problem. Ne znam da uradim ni jedan sklek-KEC, dva kruga na Tasmajdanu sam istrcala za 2:50 (2:25 je petica) - DVOJKA, mozes da ne radis dva puta u polugodisku + jedan cas mesecno posteda, radili smo kozlic, stoj na rukama, neke cudne vezbe na razboju, na visokoj gredi....Sve u svemu
ja sam se oslobodila 
Ali ono...kod nas devojcice uglavnom imaju cetvorke ili petice!