Peta beogradska :))

Danas je bio prvi dan i iskreno da vam kazem USR*O SAM SE. Najveci problem je francuskinja (plava zena malo starija, mozda 50) koja sve prica na francuskom :( Nista je ne razumem i ne znam da li da predjem na ruski iako sam u osnovnoj ucio francuski, ko da nisam :S Moram to da razmotrim sto pre, posto oni obnavljaju sve ispocetka. Za sada su svi ostali ok. Matematicarka ima crvenu, dugu kosu, fino deluje (za sada) xD Srpkinja mi se mnogo svidja, ali ona predaje samo godinu dana pa ide :( Razredna mi je car nad carevima, Tatjana Miljakovic, fizicarka. Jedino mi francuski stvara problem sada :(

Najveci problem je francuskinja (plava zena malo starija, mozda 50) koja sve prica na francuskom
sad.gif
Nista je ne razumem i ne znam da li da predjem na ruski iako sam u osnovnoj ucio francuski, ko da nisam :S

ne bih se ja igrao s tim, na ruskom ti nije ništa lakše, pogotovo ako nisi učio ranije.

atematicarka ima crvenu, dugu kosu, fino deluje (za sada)

Pretpostavljam Maja Tornjanski, upala ti kašika u med.

Srpkinja mi se mnogo svidja, ali ona predaje samo godinu dana pa ide

Da se ne zove Kristina?

A sta znam, za sada se nije nesto izivljavala (matematicarka). Ne znam kako se zove srpkinja. Ne znam sta da radim, sve ovo ostalo mogu da ucim, jako brzo kontam i sve to ali ovaj francuski nisam ucio uopste u osnovnoj, spavao sam na casu :S A jos sam upao u odeljenje gde su skoro svi streberi i svi pricaju francuski ko blesavi, a ja ne znam da beknem :(

Poslednja izmena:
To si dobro rekao. :) jos samo malo bolje da se upoznam sa svima :) Nego, je l' i tebi bilo prvi dan mnogo cudno u skoli, kao da nije uopste tvoja skola, nekakav cudan osecaj mnogo ?
:S

Tako ti je to kad kreneš novu školu... Sve novo, okruženje, društvo i profesori. Svi prođu kroz to :D
Verovatno se niko ni ne seća (ni ja) ali tako je sigurno bilo u prvoj razredu osnovne škole, brzo ćeš se navići. Samo opušteno :D

Ovo je olaksavajuce, osecao sam se ko frik :D

Ma opušteno ;) Nije lako prilagoditi se novoj sredini. Potrebno je vreme.
Garantujem ti za neke dve-tri nedelje ćeš već znati većinu ljudi, steknuti par novih prijatelja, i to će se sve razvijati tokom škole :)

Sad se samo koncentriši, jer će biti teško naviknuti se na sistem rada, i probaj da radiš što redovnije, jer ćeš onda imati više vremena za druženje :D

Danas bio prvi dan u oetoj.. Napisacu vam profesore, ako je bilo ko od njih predavao vama, napisite misljenje.. Jako mi je vazno.. Hvala unapred.. :D

srpski-Potocan Jasmina
Matematika-Davidovic Bogdan
Biologija-Garic Polimac Jasna
Geografija-Grigorov Toma
Engleski-Radivojevic Radmila
Francuski-Milanovic Nevenka (razredna)
Latinski-Andjus Milesa
Istorija-Stojancev Mirijana
Fizika-Miljakovic Tatjana
Hemija-Kostadinovic Slavoljub
Likovno-Bogdanovic Natalija
Muzicko-Santovac Ljiljana
Gradjansko-Smrecnik Ivan
Fizicko-Snezana Ilic Petrovic
Informatika-Brkovic Zorica

Mozda sam pogresila ime, ne zamerite.. :)

Toma grograficar je najbolji profesor u celoj Petoj mada je nekada skrt na ocenama :D
Hemija Slavoljub :D ahhahha covek je smesan i kao pojava, videces kad ga upoznas!
Srpkinja je starija ali dobra zenicaa
Muzicko i Likovno dobra kombinacija - pogotovo likovno ti se na kontrolnima prepisujeeeee samo tako!
Latinkinja (ako se tako kaze) je skroz korektna zena
Ostalo manje vise sve je okej...

Biljana Ignjic je fantastican profesoor! U pocetku mi se nije mnogo svidjala jer je dosta stroga pogotovo kad je nervozna ili je mi naljutimo :P
Desava se da joj pukne film pa izbaci osobe bez zbirke, domaceg ili grafitne olivke...posle nje se ne ulazi na cas, totalno joj je nebitno da li si slucajno pogresno prepisao zadatak na kontrolnom ili si napravio banalnu gresku-to je netacno i kraj price - nema onih fazona 'ja znam da ti to znas' ili 'slucajno si' ali zena je definitivno FER! Ona i Spira su najpravicniji profesori koji meni predaju! Zena inace obara na popravni, i na godinu, ali ****** ako se trudis naravno da ti se nece to desti :O
Inace, van casa (ili nekada u toku) zena je Fenomenalna! Vrlo je interesantna, prica nam svasta o ranijim generacijama, sta je usput cula ili procitala negde i sl! Prosto je kuuuuul :) Prica sa nama opusteno, salimo se i slicnoo! Dobra je zeena!

Ako ces da ucis ZBOG SEBE, ne zbog ocena,hoces steknes prave prijatelje,i dobro drustvo uopste..peta je savrsena. Pre svega, ljudi u petoj su visemanje normalni, za razliku od III (govorim o III kao burzujskoj gimnaziji )..ne znam, ja sam upisala V, druga sam godina sada...i, teze je nego u prvoj godini,ali kad imas dobro drustvo sve je lakse..jer, ocene mozes da popravis a drustvo ne. Barem je meni to dosta bitno :) Ja ti preporucujem Petu, mada ni Prva nije losa, samo mislim da je u prvoj dosta teze, po pitanju odnosa profesor-ucenik, nekako je sve strogo poslovno i meni monotono..barem kako mi drugar iz prve prica..dok u petoj, profesori i djaci uspostave neki odnos, da ti na casu uopste nemas osecaj kao da si ti tu na predavanju nekog dosadnog predmeta, vec slusas zanimljive stvari i s profesorima se zajedno dogovarate za testove i nekako odnos profesora prema djacima je drugaciji..mada, OPET, ZAVISI KAKVO TI VECE ZAPADNE. :) Srecno!

Back