Pesak za macke

sad kupih u jednoj lepoj radnji u sarajevskoj posip za mace (subotom popust od 8%)...ustvari to je ekoloski,piljevina...
ubedila me prodavacica (iako sam ja dosla po` puru`)..kaze kuglice mogu i u ve-ce da se bacaju...a navodno traje oko 2 meseca...
necu ga jos upotrebiti,ali svakako javljam utiske

84fd5ba06f5029674b4c12aa-1.gif

Koji ste koristili, da nije neki od ova dva

http://www.petplanet.co.uk/product_review.asp?dept_id=518&pf_id=6827

http://www.petplanet.co.uk/product_review.asp?dept_id=518&pf_id=6826

Ocene na tom sajtu su tako dobre ja se sve premisljam da probam...

nemam pojma; sjecam se jedino da je vreca bila zelena :lol:
ocjene mogu biti...kakve god...ja samo kazem kako je meni (koja za njima cistim bilo...) ;
a zabavno mi nije bilo;
kad se namoci piljevina se raspadne i vrlo brzo zamirise ko...raspadnuta piljevina...
+ macka pishka puno vise od hrcka...
a 2 tvora proizvedu koliko i jedna macka...elem...ja to vise kupovati necu : )))

То најбоље знају они који су пробали, мада пиљевина упија добро сама по себи, али се ништа ту не коагулише, па ми делује логично да то може да смрдуцка..да, и да се распада ако не ажурираш два пута дневно мацин тоалет, што не верујем да баш неко ради свакодневно.

ovaj,samo nije bas ovako kartonska kesa,vec meksa

:neutral:
da javim utiske,posto ga vec uveliko koristimo.
odusevljena sam i uvek cu samo ovaj upotrebljavati.
ne oseca se macanovo smrduckanje,lepo se grudva,a grudvice resetkicom izbacim u wc solju (ima na kesi preporuka da moze...a i gledala sam,kad ubacim grudvicu,odmah se raspada)
i jos nesto jako vazno,macanu ne ostaje na sapicama i ne raznosi po kupatilu,a i ne ostavlja tragove po podu,kao sto je bio slucaj sa drugim posipima,gde je uvek bilo tragova kao prasine.
savrsenstvo.

Super, bas mi je drago! Znaci i mi cemo da ga probamo :D A dize li se prasina kada ga sipas i kada maca kopa?
ma jok,rekoh,nema tragova prasine...to je piljevina (mada,da mi prodavacica nije rekla sta je to,nikad ne bih pogodila)

Posto je taj posip i gde je ta simpaticna radnja u Sarajevskoj? :D
960d ali je subotom popust 8%
a radnja je u sarajevskoj,(deo sarajevske koji je izmedju risanske i vojvode milenka)...i kad krenes tim potezom,desno su radnje,naici ces na nju....ispred radnje ima neki deda sa belom bradom sto prodaje povrce.
prodavacica mi em ishvalila ovo pakovanje (kaze puno zadovoljnih kupaca ima),em mi tvrdi da ce mi trajati bar 2 meseca.:roll:

Kad smo već kod ekoloških varijanti, znate šta rade "moje" mačke? Ima povremeno pokoji progrižen džak prekrupe (potpuna krmna smeša, najjeftinija moguća stočna hrana, maloprodajna cena je 840din/40kg) i to je dosad skupljano u jednu kofu da bi komšija u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji mogao da baci pomalo kokicama. Mačke su tu kofu koristile kao wc, a kad se napunila, tj. zaprljala, opet su krenuli okolo. Onda sam navadila malo te prekrupe u stari Bilijev wc (juče) i stavila tamo gde je pre stajala kofa. I sinoć je Marinko piškio tu, koliko sam videla. Inače, lepo se čisti, fino grudva, jedino ne znam koliko je praktično za stanove, jer to je ipak magacin sa stočnom hranom i sitna prašina koju oni možda iznose na šapama.

ma jok,rekoh,nema tragova prasine...to je piljevina (mada,da mi prodavacica nije rekla sta je to,nikad ne bih pogodila)

960d ali je subotom popust 8%
a radnja je u sarajevskoj,(deo sarajevske koji je izmedju risanske i vojvode milenka)...i kad krenes tim potezom,desno su radnje,naici ces na nju....ispred radnje ima neki deda sa belom bradom sto prodaje povrce.
prodavacica mi em ishvalila ovo pakovanje (kaze puno zadovoljnih kupaca ima),em mi tvrdi da ce mi trajati bar 2 meseca.:roll:

Гребо, паковање од 5кг? Прилична цена ;)

Гребо, паковање од 5кг? Прилична цена ;)
pise gore desno 10 lit...sad ne znajem dal` ima veze l i kg u slucaju posipa
do sada sam druge posipe kupovala od 5 i 7.5 kg....ne mogu da se setim,ali mi se cini da mi budu manje od mesec dana.
u svakom slucaju,ovo sam nacela 15.12 i bas cu da vidim koliko ce da traje...prodavacica tvrdi da uglavnom traje oko 2 meseca.ako bude tako,isplati mi se
a i ne prlja mi brate kad iskoci iz posude...pre mi svuda bila ta sivkasta `prasina`...i po podu,i po kadi i na masini...ma svuda gde se peo.
videcu,za sada sam stvarno prezadovoljna..(doduse i azurna sam u ciscenju jer sam uglavnom kuci,a svidja mi se sto mogu grudvice da bacam u wc solju)

Jeste ubacili vec koriscen posip? Mislim, ne sa sve grudvama i kakom, nego da ima malo mirisa, mozda bi to pomoglo. Uh, ova moja dvojica se tako ljute kad im cistim wc, kako smem da im uklanjam mirise! :lol:

Ма јесмо, наравно, дође, оњуши, интересује га, али да уђе кроз вратанца - нeма шансе :lol:
Мада је био на тераси јутрос и сигурно посетио жардињеру :.. Сад куња, па ћемо после да видимо да ли ће да привикне, скинули смо поклопац. Знао сам ја да неће ићи глатко :)

Ма јесмо, наравно, дође, оњуши, интересује га, али да уђе кроз вратанца - нeма шансе :lol:
Мада је био на тераси јутрос и сигурно посетио жардињеру :.. Сад куња, па ћемо после да видимо да ли ће да привикне, скинули смо поклопац. Знао сам ја да неће ићи глатко :)

skini vratanca
ja tako uradila
mislim, ionako ta vratanca nicemu ne sluze
macke vole privatnost, ali ne i da se osjecaju zarobljeno : )

Back