Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
a mozda je otac bane samo jedan karika u lancu uzroka koji su doveli do ujeda? moze da se posmatra i iz tog ugla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da niko nije kriv ni narkoman koji uzima drogu ni roditelji koji ga na vreme nisu sprečili da to radi ni država koja ga ne sankcioniše,kriv je samo samo Peranović koji je jedini nešto korisno radio
Jel lopata, ili šipka?Uzeo lopatu i ubio čoveka, jedan narkoman manje.
Da li se tako treba boriti protiv narkomanije?
Mnogo više narkomana je umrlo u bolnici pa te doktore niko ne pita da li je u redu tako se boriti protiv narkomanije.Uzeo lopatu i ubio čoveka, jedan narkoman manje.
Da li se tako treba boriti protiv narkomanije?
Mnogo više narkomana je umrlo u bolnici pa te doktore niko ne pita da li je u redu tako se boriti protiv narkomanije.
" Naravno de je u redu jer bolnica je institucija"
Roditelji su krivi što na lečenje nisu vodili tinejdžera nego konja od četres godina, država je kriva što se ne obračunava sa dilerima, a Peranović je kriv što je ubio čoveka.Da niko nije kriv ni narkoman koji uzima drogu ni roditelji koji ga na vreme nisu sprečili da to radi ni država koja ga ne sankcioniše,kriv je samo samo Peranović koji je jedini nešto korisno radio

i nemoj da lupetaš nije uzeo lopatu i ubio ga
oni kao nisu ubijeni?taman posla kako bi to moglo da se desi u državnoj instituciji?UMRLO a ne UBIJENO, da li ti uopšte primećuješ razliku?
ne otvoreno pitanje je da li je posredi ubistvo?Roditelji su krivi što na lečenje nisu vodili tinejdžera nego konja od četres godina, država je kriva što se ne obračunava sa dilerima, a Peranović je kriv što je ubio čoveka.
Pri čemu ostaje otvoreno pitanje u kojoj meri je ubistvo čoveka koristan rad.![]()
Nego šta je po sredi? Ćetvrtak?ne otvoreno pitanje je da li je posredi ubistvo?

šta nije lupetanje,kada konstantno izvrćeš činjenice i preuveličavaš ih iako si svesna togaIzvini štanglu, motku, šta god.........
Tebi je to najbitnije a ne da je počinjeno ubistvo. Da li ti svako ubistvo opravdavaš ili samo njegovo, jer nosi mantiju.
A za tvoju kulturu govora, da ja lupetam, možeš ti malo da ideš znaš već gde ili da ti kažem konkretno ?
Da niko nije kriv ni narkoman koji uzima drogu ni roditelji koji ga na vreme nisu sprečili da to radi ni država koja ga ne sankcioniše,kriv je samo samo Peranović koji je jedini nešto korisno radio
šta nije lupetanje,kada konstantno izvrćeš činjenice i preuveličavaš ih iako si svesna toga
malo ti fali pa da kažeš kako je imao automatskiu pušku u rukama
Novine pišu svašta,koliko ja znam Peranović na saslušanju nije izjavio da je imao bilo šta u rukama
možeš ti da kažeš šta hoćeš,to ništa ne menja,što se mene tiče dovoljno je i što si to pomislila,takvi ste vi liberalni pravoslavci
"Ne znanje" i "ne sposobnost" su ključni faktori u razumevanju fundamentalista. (pretpostavljam da tebi ova tvrdnja nije očigledna)zato što su ih lečili na ispravan način ili zato što su ih ubili ne znanjem i ne sposobnošću?
Narkomani uglavnom umiru zbog edema mozga ili pluća ili usled srčanog udara. To svakako nisu posledice lečenja već drogiranja.oni kao nisu ubijeni?taman posla kako bi to moglo da se desi u državnoj instituciji?
što su umrli?zato što su ih lečili na ispravan način ili zato što su ih ubili ne znanjem i ne sposobnošću?
E izgleda počeće mržnja da vlada i medju ljudima iste vere, iz svake tvoje reči izvire nepodnošljivost prema ljudima koji ne misle kao vi, fanatični pravoslavci.
Ti kao da si hipnotisana, kao da ti je ispran mozak. Tek ovde na krstarici sam saznala da se i Pravoslavci dele na podgrupe. Eeeeeeeeee ne želim da budem kao vi, vi ste opasniji od svakog narkomana.

E izgleda počeće mržnja da vlada i medju ljudima iste vere, iz svake tvoje reči izvire nepodnošljivost prema ljudima koji ne misle kao vi, fanatični pravoslavci.
Ti kao da si hipnotisana, kao da ti je ispran mozak. Tek ovde na krstarici sam saznala da se i Pravoslavci dele na podgrupe. Eeeeeeeeee ne želim da budem kao vi, vi ste opasniji od svakog narkomana.
To je mamlaz kojem je onaj degenerik Miroljub isprao mozak svojim budalaštinama. Daje im isprazan osećaj da su superiorniji i bolji od drugih, jer su kao pravi vernici koji čekaju uspostavljanje teokratske države u kojoj će oni da batinaju i ubijaju. Sociopate sa psihopatskim sklonostima. Šteta što su ludnice pune.
nije jestira pravoslavac.
jestira je iz sekte koju vodi miroljub petrović, a dotični ubica je bio predavač na predavanjima koje organizuje ta sekta.
miroljub petrović je onaj idiot koji je pokušao da organizuje teroristički napad na holandiju.
psihopate su uglavnom na neki način povezane - preko vere ili na neki drugi način, ali se uvek nađu na istoj liniji.
nadam se da će ti razlog jestirine uzaludne odbrane ovog ubice u mantiji sad biti malo jasnija.
forumski pravoslavci ubicu brane iz sasvim drugih pobuda od jestire i sluge božjeg.
Protiv protojereja Branislava Peranovića, osumnjičenog za ubistvo štićenika u Centru za odvikavanje od droge u Jadarskoj Lešnici, prva krivična prijava za nasilje podnesena još u aprilu 2006. godine, piše Pres.
Prijavu je podnela porodica Vasić iz Beča, koja je smestila sina na lečenje u centar za odvikavanje ”Crna Reka“ i za to platila 400 evra.
Roditelji su, nakon što im je sin prijavio maltretiranje, ubrzo nenajavljeno došli po njega i zatražili da im se vrati novac, ali su sve troje pretučeni.
Tačno je Iris u pravu si,sve to jeste tako i moglo bi se reći da on samo jeste karika ali zar ne primećuješ kolika se hajka digla na samo tu jednu kariku?Krivica ovih ostalih nigde se i ne spominje,Svi peru ruke.U javnosti ispada da je samo Peranović kriv.Umesto da ovaj slučaj nešto promeni da se svi kao društvo zapitamo,šta ćemo dalje,kako da rešavamo slične slučajeve,umesto d adržava uzme stvar u svoje ruke i pozabavi se tim problemom diže se hajka samo na jednog čoveka,sva krivica svaliće se samo na njega i tu će biti kraj priče.ja to nisam rekla. ajde da ti ponovi m da razumes
karika u lancu uzroka. dakle uzroka je vise, faktori su brojni, ako ja nisam trubila o roditeljima koji su oog nesrecnog narkomana koji je ubijen pustili i gledali kako propada ne znam ko je. mislim da sa takodje pominjala one 52 prijave koje nisu resene.
na istoj ovoj temi na drugom pdf-u sam rekla, ponovicu
slucaj ubistva narkomana od strane peranovica je ogl;edalo najvaznijih problema danasnjeg drustva u zemlji srbiji
-truo pravni sistem - neresene 52 krivicne prijave
-truo religijski sistem - dopustanje ovakvoj jednoj personi koja pod "blagosdovom boga" mlati bolesnike kako sama crkva kaze.i to u manastiru.
-trula porodica - roditelji koji vide da im se osnovac drogira i ne staju tome na put.
dakle ovde se jasno vidi kako su drzava, crkva i covek truli.
Tačno je Iris u pravu si,sve to jeste tako i moglo bi se reći da on samo jeste karika ali zar ne primećuješ kolika se hajka digla na samo tu jednu kariku?Krivica ovih ostalih nigde se i ne spominje,Svi peru ruke.U javnosti ispada da je samo Peranović kriv.Umesto da ovaj slučaj nešto promeni da se svi kao društvo zapitamo,šta ćemo dalje,kako da rešavamo slične slučajeve,umesto d adržava uzme stvar u svoje ruke i pozabavi se tim problemom diže se hajka samo na jednog čoveka,sva krivica svaliće se samo na njega i tu će biti kraj priče.
Tačno je Iris u pravu si,sve to jeste tako i moglo bi se reći da on samo jeste karika ali zar ne primećuješ kolika se hajka digla na samo tu jednu kariku?Krivica ovih ostalih nigde se i ne spominje,Svi peru ruke.U javnosti ispada da je samo Peranović kriv.Umesto da ovaj slučaj nešto promeni da se svi kao društvo zapitamo,šta ćemo dalje,kako da rešavamo slične slučajeve,umesto d adržava uzme stvar u svoje ruke i pozabavi se tim problemom diže se hajka samo na jednog čoveka,sva krivica svaliće se samo na njega i tu će biti kraj priče.