glorya
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Nudista:Do you wanna try Glorya?
Bas mi treba neko da mi cepa drva...Mozes i da pusis usput.... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nudista:Do you wanna try Glorya?
neskafeeeeeeee trenutak.hanibaI77:mmmhhhmmm pa sapni nesto![]()
Gryphon:ja mislio da si ti kulturnija i suptilnija, ali si me razocarala :shock:
Izvini, ja pomislih na neko drugo pushenje ipak je ovo na lj&s.glorya:Ne znam zasto?! Covek se ponudio a ja mu drage volje nudim da cepa drva da ne unajmljujem rumune ili bugare, a ide Sibirska zima i ovde-bice 'ladno a znas kako je kada nemas centralno grejanje. A dok sekirce radi slobodno moze da pusi...Mislim ako moze da postizava :-D da zamahuje sekircetom i drzi cigaru medj' zubi....Kada malo bolje razmislim smrznuce se...Covek je, ipak, NUDISTA....
Kaa:Glorya, mislim da nije mislio bas na to.Ne zovi ga,jer covek ima tripove ko Joey Silvera pa ako bude krenuo da cepa,moz` da se ne zavrsi na drvima a ne znam bas kako ti ide s` balansiranjem piksle na glavi.
Kaa:Jednostavno je, prvo joj napravis razdeljak na sred glave,zatim uzmes pikslu i postavisje na pripremljeno mesto,a zatim joj objasnis da ce dobiti zausku za svaku mrvicu pepela na posteljini,cime joj na suptilan nacin sugerises da odrzava ravnotezu.
Kaa:Ma moze da peva sta `oce,samo dok je piksla na mestu i nema pepela po posteljini
Ma ima nas dosta. I ja isto mrzim kad pusi... Kad se ljubis sa nekom i osetis onu trulez... fuj...palcica:i meni to smeta! mislila sam da nema istomisljenika/ca kad vidi
Gryphon:Sta ti je, kakva je to neizivljenost.
Nisi napisao ni 2 poruke a vec muvas.
Prvo pokucaj, pa cekaj da te pozovemo u buduce.![]()
glorya:Bas mi treba neko da mi cepa drva...Mozes i da pusis usput.... :-D
Jel ti imas problem sa srpskim, rekao sam ti da prvo pokucasNudista:Gde da pokucam ?
meda_bica:Kafu?!
Odma' se vidi ko je glavni u kući. Tresne rukom o sto, kaže "ne može više ovako" i izađe na terasu...Psihologue:Naravno kafu mrzim , ochima nemogu da je gledam , a cigare kad supruga zapali
ja moram na terasu na privikavanje...