Blackaquarius
Aktivan član
- Poruka
- 1.075
Nisam pusac, a i puusenje mi smeta, nikada nisam zapalio cigaretu. Na moju radost samo jedna devojka sa kojom sam bio je bila pusac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
McMillan:Odma' se vidi ko je glavni u kući. Tresne rukom o sto, kaže "ne može više ovako" i izađe na terasu...
Pozuda81:Hehehe... nisam sigurna... naljutio bi mi se decko da prodje bez pusenja![]()
Ja bih zamolio nove clanove da citaju temu od pocetkaPozuda81:Hehehe... nisam sigurna... naljutio bi mi se decko da prodje bez pusenja![]()
Nevenchica:Pusac sam, ali ispostujem ako nekome smeta da pusim u istoj prostoriji sa njim. E sad, mislim da bi predstavljalo problem da zivim sa nepusacem koji bi zahtevao da pusim na terasiI nemam ideju kako bih to resila... Morao bi da postoji deeebeeeli kompromis, tipa da pusim u dnevnoj sobi pa da je izluftiram posle, ali da u rodjenoj kuci cucim na terasi... jock ja
![]()
Pa da, isto ni devojke ne vole kada tip pije, pusi, kocka se...sanja&darko:He,he meni je to sto sam nepusac bila pocetna prednost u odnosu na jednu slatku plavusicu,kad sam upoznavala svog sadasnjeg muza, a koja mi je bila konkurencija.
Nevenchica:Pusac sam, ali ispostujem ako nekome smeta da pusim u istoj prostoriji sa njim.
Ispravno ti razmisljas... ja bi ti dozvolio da konzumiras duvan, cak i u sobi... Al ne u onoj gde se vodi ljubav ili spava....Nevenchica:Pa razumem da JA gresim, a ne ljudi koji ne puse...
Kiss defojko![]()
E bre Pero...Petar_Pan:Ispravno ti razmisljas... ja bi ti dozvolio da konzumiras duvan, cak i u sobi... Al ne u onoj gde se vodi ljubav ili spava....
Copy_Cat:da li vam smeta kada vas decko ili devojka puse, a vi ste nepusac?
Ja nikad cigaretu nisam zapalila i uzasno mi smeta dim, ali mi narocito smeta sto moj decko pusi pa mi se, kada se ljubimo, cini da ljubim pepeljaru. Pocela sam da izbegavam poljupce.
sta mislite o svemu ovom, da li pusite vi i/ili vas partner?