Pepeljara

Pusac sam, ali ispostujem ako nekome smeta da pusim u istoj prostoriji sa njim. E sad, mislim da bi predstavljalo problem da zivim sa nepusacem koji bi zahtevao da pusim na terasi :roll: I nemam ideju kako bih to resila... Morao bi da postoji deeebeeeli kompromis, tipa da pusim u dnevnoj sobi pa da je izluftiram posle, ali da u rodjenoj kuci cucim na terasi... jock ja ;)

Pozuda81:
Hehehe... nisam sigurna... naljutio bi mi se decko da prodje bez pusenja :D
Ja bih zamolio nove clanove da citaju temu od pocetka
a ne da iskacu kao padobranci.
Znaci prvo treba pokucati, pa posle poziva mozes se prikljuciti temi.
To se radi samo prvi put, posle je pushenje bez pitanja.

Nevenchica:
Pusac sam, ali ispostujem ako nekome smeta da pusim u istoj prostoriji sa njim. E sad, mislim da bi predstavljalo problem da zivim sa nepusacem koji bi zahtevao da pusim na terasi :roll: I nemam ideju kako bih to resila... Morao bi da postoji deeebeeeli kompromis, tipa da pusim u dnevnoj sobi pa da je izluftiram posle, ali da u rodjenoj kuci cucim na terasi... jock ja ;)

Shta se bunish..Na -10 na terasi je jako zanimljivo,Mislio sam da tjesh ukapirati...

Copy_Cat:
da li vam smeta kada vas decko ili devojka puse, a vi ste nepusac?
Ja nikad cigaretu nisam zapalila i uzasno mi smeta dim, ali mi narocito smeta sto moj decko pusi pa mi se, kada se ljubimo, cini da ljubim pepeljaru. Pocela sam da izbegavam poljupce.
sta mislite o svemu ovom, da li pusite vi i/ili vas partner?

MNEI uvek smeta....cigarete...takav sam tip choveka.
'Ta moggy!sta...... :cry: :cry: :arrow: ............. :roll: .

Cigare su lose za sex... lose za zdravlje...

Dokazano je da se sex mnogo bolji u prostorijama i prostorima gde ima vise kiseonika nego manje... jer pa i sam penis kao jedno od osnovnih pogonskih goriva koristi O2...

Takodje i sam mozak bolje funkcionise u prostorijama gde ima vise kiseonika... Poznato je da pri ucenju mnogo je manja koncentracija i paznja u zadimljenim i zagusljivim prostorijama... Tako je i kod sexa isto... prosto i jednostavno manja zelja i slabija masta...

Necemo sad pominjati trudnice i cigare... i zdrave i bolesne bebe... dve iste grupe... Pa posle placu zasto je bas moja beba bolesna...

Takodje je cinjenica da je fuj osecaj kad se ljubis sa nekim a osetis ukus duvana... Tad ti prosto dodje da je bolje da je ne ljubis...

Cigare su glupost...

Back