Pentagon objavio snimak NLO !

Prevideo sam ovo pitanje.
Putnici kroz vreme - ne, nikako.
Kroz vreme se može putovati samo unapred, u budućnost.
Putovali su unapred do naseg vremena (recimo nacisti, ako je uslikani tanjir njihov)
Pravi vanzemaljci ovako ne izgledaju.
Jedino ako Ameri nisu nešto izvodili sa DNK eksperimentima.
Izgledaju njihovi roboti i infiltratori. Pravi su ovakvi :p
1698047951615.png

Putovali su unapred do naseg vremena (recimo nacisti, ako je uslikani tanjir njihov)
Teorijski je moguće, ali sa pravim letećim tanjirima, a njih Nacisti nisu imali.
Pogledajte prilog 1433547

Ljudi lupetaju sa tim izrazom "reptiloidi".
Ne radi se ni o kakvim antropomorfnim gušterima, već o tome da oni pripadaju vodozemcima, bićima hladne krvi (kao i gušteri).
Ovakve stvari služe da se sve okrene na sprdnju i da se zataška stvarnost.

Ovakve stvari služe da se sve okrene na sprdnju i da se zataška stvarnost.
Reptilijanci se skoro nikada ne srecu kao vozaci letecih tanjira i ostalih NLO-a.
Ja sam citao o samo jednom takvom slucaju, i to je tanjir bio parkiran, a reptilijanac pored (svedok je primetio kako palaca jezikom...)

Zacudjujuci je izgled ovih visokih sivih. Prema opisima a i nekim snimcima deluju vrlo bedno, izborano i ne lice ni na sta, kao da su recimo vrlo stari. Oni su ocigledno takodje nekakvi roboti.
Animacija slucaja iz 1994.

Poslednja izmena:
Говорећи са водитељем подкаста у уторак, Груш је рекао да америчка влада има „разноврсност“ тела ванземаљаца. „Али укупан број онога што је у интеракцији са нама на земљи, мислим да то нико не зна“, додао је он.
„Разговарам са људима који су упознати са биолошком анализом и свиме. Дакле, имамо неку идеју, а не потпуну слику, јер то је као, знате, ви то гледате, то је као, па ја чак ни не разумем физиологија уопште, то је као дођавола, сасвим је другачије", рекао је господин Груш.

Говорећи са водитељем подкаста у уторак, Груш је рекао да америчка влада има „разноврсност“ тела ванземаљаца. „Али укупан број онога што је у интеракцији са нама на земљи, мислим да то нико не зна“, додао је он.
„Разговарам са људима који су упознати са биолошком анализом и свиме. Дакле, имамо неку идеју, а не потпуну слику, јер то је као, знате, ви то гледате, то је као, па ја чак ни не разумем физиологија уопште, то је као дођавола, сасвим је другачије", рекао је господин Груш.
Zašto bi bilo koja vanzemaljska vrsta, koja bi sada stigla na Zemlju, kontaktirala baš vladu SAD?
Zašto bi njihove letelice padale samo u SAD, ili u još nekim zapadnim zemljama (retko)?
Zar nije logičnije da su upravo to njihove (američke) letelice?

Oni to skupljaju u bilo kom delu sveta jer male zemlje proslede Amerikancima racunajuci da su kompetentni i da ih zanima.
Primer iz Australije. Jedna letelica je oborila drugu. Sigurno se to cesto desava

Australian brothers say they witnessed two UFOs in 'conflict

Upravo suprotno.
Oni te letelice najviše ispituju u području granice SAD-Kanada, kao i u GB i njenim kolonijama (Australija je upravo jedna od njih).
Manje u drugim zemljama zapada.

reports-m.png

moj zakljucak: privlace ih svetla velegrada. :cool: 😇
ako uporedimo sa 1969, nista se nije promenilo, i onda se verovalo u sletanje na mesec upravo gde svetli i sada u direktnom tv prenosu, samo jos da poverujemo da smo izgubili tehnologiju iz 1969, ili da nema para, ili da ako nece muhemed bregu, breg ce muhamedu, muja kuje konja na mesecu itd - e, to je vas nivo, ali nas etiketirate da smo razvnozemljasi, dok vi verujete u mitove, svemirske bajke, sarene laze, pa i u vanzemaljce neki od vas, anunaki, ...

Pogledajte prilog 1433547
stripoteka?

Poslednja izmena:
ako uporedimo sa 1969, nista se nije promenilo, i onda se verovalo u sletanje na mesec upravo gde svetli i sada u direktnom tv prenosu, samo jos da poverujemo da smo izgubili tehnologiju iz 1969, ili da nema para, ili da ako nece muhemed bregu, breg ce muhamedu, muja kuje konja na mesecu itd - e, to je vas nivo, ali nas etiketirate da smo ravnozemljasi, dok vi verujete u mitove, svemirske bajke, sarene laze, pa i u vanzemaljce neki od vas, anunaki, ...
Bilo koji materijalni trag postojanja necega, koji na taj nacin formira odredjeni narativ, kakav god on bio u svojoj sustini, bolji je od fantazmagorija koje na silu hoce da postanu narativ, ukljucujuci i vajnu ravnu zemlju... Trazimo tragove verovatnoce i verodostojnosti, buncanja je vec premnogo, smesnog i nezanimljivog.;)

pa upravo sam sa mesecom i napravio analogiju, najl i baz dodose kamen licno holandjaninu, ali se ispostavilo da nije kamen nego drvo, i onda sva njihova prica pada u vodu https://www.unz.com/article/the-moon-landing-a-giant-hoax-for-mankind/
mislim da se u tom slucaju radi vise o gluvim telefonima nego o nekoj zaveri, pre na to lici, al ok ako ti je to krajnji zakljucak da uopste nisu bili gore.. :P :lol:
tako i sa vanzemaljcima, imali smo neke lude price od koga materijala su ih sastavili

kako vreme ide, sve manje ljudi ce da im/vam veruje
materijalni dokaz nije samo konkretan, evidentan dokaz, tipa implanti, nestvarne legure, vec i vizuelni snimci, neobicni tragovi po tlu, itd. sve sto se analizira dalje, da bi se zakljucilo je li autenticno ili ne...u odredjenom procesu, ovi dokazi ne mogu se objasniti zemaljskim fenomenima ili bilo cim slicnim. ;) zato, pretpostavljam, i mozemo govoriti o alijenima pre negoli o ravnoj zemlji ili o zaveri milijarde zaverenika protiv ostatka sveta o nesletanju na mesec... :cool:

mislim da se u tom slucaju radi vise o gluvim telefonima nego o nekoj zaveri, pre na to lici, al ok ako ti je to krajnji zakljucak da uopste nisu bili gore.. :P :lol:
pa bile su sonde, eno i kineske, ali covek nije, ni vanzemaljac - u tome i jeste velicina prevare, ej u sta ste vi sve spremni da poverujete? ko da ste vernici, vi, a ne mi
Bilo koji materijalni trag postojanja necega, koji na taj nacin formira odredjeni narativ, kakav god on bio u svojoj sustini, bolji je od fantazmagorija koje na silu hoce da postanu narativ, ukljucujuci i vajnu ravnu zemlju... Trazimo tragove verovatnoce i verodostojnosti, buncanja je vec premnogo, smesnog i nezanimljivog.;)
bla-bla-truc..., vi ste ravnozemljasi, a ne mi
mi smo naucnici, a vi verujete u vanzemaljce, jaka vam religija :dash:
objavio pentagon?> objavio i da ukrajina pobedjuje rusiju, pa? loze vas pezorativno ravnozemljase sa vanzemaljcima

Poslednja izmena od moderatora:
Reptilijanci se skoro nikada ne srecu kao vozaci letecih tanjira i ostalih NLO-a.
Ja sam citao o samo jednom takvom slucaju, i to je tanjir bio parkiran, a reptilijanac pored (svedok je primetio kako palaca jezikom...)

Zacudjujuci je izgled ovih visokih sivih. Prema opisima a i nekim snimcima deluju vrlo bedno, izborano i ne lice ni na sta, kao da su recimo vrlo stari. Oni su ocigledno takodje nekakvi roboti.
Animacija slucaja iz 1994.

Ovo bese onaj slucaj iz Zimbabvea u onoj skoli iz ja mislim 1994. godine ?
Mislim da sam gledao taj video pre mozda mesec ili dva dana, inace ima dosta dokumentaraca u vezi tog slucaja iz Zimbabvea.

Inace ja sam pre mozda par godina razgovarao sa jednom Amerikankom iz Arizone koja tvrdi da je videla jednog reptilijanca (humanoidnog reptila) tamo u pustinji blizu grada kada je isla da fotografise pejsaze i zalazak sunca i cak susrela se sa njim lice u lice i premrla je od jeze i straha i gotovo na mestu se onesvestila od straha (ali se ubrzo dosla sebi i povratila svest nakon cega njega vise nije bilo) i nakon toga je imala malo i psihicke probleme, anksioznost, nesanicu, razvila je i neke fobije (recimo godinama nakon toga nije otisla tamo iako joj je blizu i isla je dotad ono stalno) i nerado se seca toga i nerado prica o tome.
Takodje cuo sam za jos slucajeva da su ih navodno ljudi vidjali pa cak neki imali i nekakav kontakt sa njima.

Inace i neke zrtve vanzemaljskih otmica tvrde da su mali sivi (koji su ocigledno samo radna snaga i neka vrsta bio-androida) radili nekakve medicinske eksperimente nad njima a da su tu bili ili reptilijanci ili oni insektoidi (one visoke bogomoljke) ili visoki sivi ili nekad cak i tzv. "nordijci" (oni plavusani koji zapravo imaju vise providnu ili belu kosu nego plavu) kao nekakvi supervizori i "sefovi" njima a nekad cak su i oni bili zajedno prisutni (pretpostavljam kao neka vrsta konzilijuma) prema nekim svedocanstvima.

Inace sto se tice sivih, i njih navodno ima vise tipova, recimo za one male niske nad kojima su vrsene neke obdukcije se doslo do zakljucka da su nekakvi bio-androidi i da se ne radjaju vec proizvode (verovatno nekom vrstom kloniranja) s obzirom da nemaju polne tj. reproduktivne organe, nemaju ni probavni trakt i recimo imaju jedan organ koji istovremeno ima funkciju i pluca i srca i imaju ovako dosta prostu fizionomiju.
Sto se tice tih visokih sivih pretpostavlja se da su im oni nadredjeni, sad da li su i oni isto neka vrsta bio-androida , ono ne mora da znaci, sad sto nama ne izgledaju nista narocito ne dokazuje nista, uostalom mozda imaju nekakav problem ili su vrsta pred izumiranjem (pa im zato i treba nas genetski materijal) ili mozda nisu vec su samo takvi, sad verovatno mozemo samo da nagadjamo ali mislim ko kaze da sad svi vanzemaljci moraju da izgledaju nesto impozantno, da su ne znam visi od nas, ogromni, da su gradjeni kao Svarceneger u svom prajmu, itd i da sad izgledaju ili jezivo i zastrasujuce ili onako impozantno i na neki nacin privlacno, mislim neki od njih bas mogu da izgledaju tako zgoljavo, nerazvijeno i tako da su svi nikakvi kao sto verovatno ima i onih kojima ljudi izgledaju kao bezveze i svi nikakvi (cak i da se radi o ljudima u vrhunskoj firmi ili top izgleda), ono prosto samo stvar percepcije i subjektivnog dozivljaja.

У Ростовској области, рибари су нестали након што се светлећа лопта појавила изнад воде
Издање пише да је неколико Руса отишло на пецање 1. децембра.
ЦЦТВ снимци из оближњег туристичког парка показују како се светлосна лопта појавила поред чамца 14 минута након што је један од мушкараца позвао кући. У чамцу није било рибара.
Хитне службе Ростовске области врше потрагу.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/accidents/1919600-rostov/

mislim neki od njih bas mogu da izgledaju tako zgoljavo, nerazvijeno i tako da su svi nikakvi kao sto verovatno ima i onih kojima ljudi izgledaju kao bezveze i svi nikakvi (cak i da se radi o ljudima u vrhunskoj firmi ili top izgleda), ono prosto samo stvar percepcije i subjektivnog dozivljaja.
Jeste na sta bi licili i penzioneri da se setaju okolo bez odece... ipak evo uz animaciju i snimka jednog od tih visokih - deluje kao nas penzioner samo star 150-200 godina.

Back