Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
Pa ok ali sve je to isto u principu zato me cude iskljucivo pitanja o samom smestaju a ne o mestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li neko opis ove dve vile i lokaciju u pefkohoriju
zna li neko nesto o esperidesu ili elia vilama gde su i kakve su
Jel postoje hoteli u ponudi u Pefkohoriju u nekoj nasoj agenciji? Svi mahom nude vile.
))) U sobi takodje imas tv i klimu, ali ona meni nije bila potrebna jer sam bila krajem juna a imas na balkon vratima roletnu koju lepo spustis ujutru kada odes na plazu i ceo dan bude hladovina u sobi. To su utisci sto se tice vile. A da, da ne zaboravim, nikakva ludovanja po sobama u kasne sate sa glasnom muzikom nisu dozvoljena, a i sta ce ti to, za to lepo imas Kukuredu bar sa fantasticnim osobljem i muzikom, mi smo otisle tamo drugo vece i vise nigde nismo ni isle osim tu. Provod je bio fenomenalan, sa drustvom koje se za 2 do 3 dana prosirilo sa nas tri na cak nas sedamnaest. Sve u svemu, ja sam se divno provela i ove godine idem ponovo.
)))....а и даље сам сумњичава...Планирам да идем са дечком сада у јулу и свидео нам се хотел апартман Петридас преко тревленда...па ме интересује да ли је неко био у том хотелу,да ме мало више упути?Хвала
ne mrziš Grke?A od 01.09 moze da bude samo skuplje zbog PDVa koji ide na 23% od prijasnjih 10%.
I da Grčka poskupi duplo a crnogorci daju smeštaj džabe...opet ja odo u Grčku.Puno ljudi je otislo u Pefkohori , ali kao da se niko nije vratio , da makar nesto kaze kako je bilo ???
TU NESTO SMRDI !
Pola su verovatno razocarani i oce sto pre da zaborave kako su ih grci izmuzli , a ona druga polovina opet razocarana koja ne priznaje i razmislja po principu " Ja sam se zeznuo ali hvalim na sva usta da se zeznu i drugi ... " , nesto nije aktivna ?!
Da ja kazem kako je bilo , na bazi skoro svih ispovesti poznanika ?
Od reda svi nezadovoljni cenama , guzvom i opstim utiskom .
A od 01.09 moze da bude samo skuplje zbog PDVa koji ide na 23% od prijasnjih 10%.