kamili
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Ovo je lepa informacija. Mi Boze zdravlje krecemo sutra i sve vreme razmisljamo kakvo li je vreme i da li ima kupanja
Pozz![]()
Pa srecan put i lepo vreme vam zelim...javite se kad se vratite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je lepa informacija. Mi Boze zdravlje krecemo sutra i sve vreme razmisljamo kakvo li je vreme i da li ima kupanja
Pozz![]()
Pa srecan put i lepo vreme vam zelim...javite se kad se vratite![]()
Pozdrav svima....Moze li mi neko reci nesto vise o kuci Chrisiana, uplatila sam aranzmane preko Argusa i idem 13avgusta?Nigde niko nije nista pisao o njoj pa se sad razmisljam dal je dobra ili losa?Jos nesto dali je plaza u Pefkohoriju od sitnog peska ili sljunka? ako je od sljunka ima li blizih plaza sa sitnim peskom?Hvala u napred....
Jel ide neko mozda u Korale 1 preko Travellanda??Ja sad u subotu krecem..i mene isto zanimaju pescane plaze,ako neko zna nek pise..Hvala![]()
Da li neko zna nesto o vili Elena u Pefkohoriju? Bilo ko, bilo sta, plesaeeeeee...![]()
ove godine idem prvi put u pefkohori...
jedan dan planiram da provedem u Solunu. Ima li neko ko ume da mi objasni kojim autobusom da dodjem do Soluna?
gde da cekam autobus,gde iz njega da izadjem?
ima li negde na internetu red voznje?
U Pefkohoriju na izlasku postoji autobuska stanica na njoj ti je zalepljeo vreme odlaska-povratka ali mislim da autobusi ne idu u centar nego negde na periferiji zavrsavaju voznju pa posle hvatas neki drugi bus.....tu ti je predstavnistvo /ispred autobuske stanice/ turisttrade udji i pitaj ih jako su ljubazni....pozz
moze li neko da mi kaze kakve su vile KORALI 1 i KORALI 2 , koliko su udaljene od plaze i da li imaju parking. Zanima me i vila PILALIDIS, pa ako neko moze nesto vise da mi kaze, bio bih veoma zahvalan....
Vratio sam se juce iz Pefa.
Bilo je fantasticno.
Isao sam sa pet drugara. Bili smo u dve sobe(jedna do druge) po trojica.
Vila ''Magdalena''.
Da odgovorim na ovo sto vas najvise interesuje...
Postoje dva velika supermarketa jedan do drugog.
Cene- malo je skuplje nego kod nas negde malo vise, zavisi gde kupujete.
Plaza je bas dugacka, mislim da je najbolje skroz desno, gde kada narucite pice
(recimo ledeni caj 3,5 eura) dobijate lazaljke(koliko god hocete) i suncobran koji su tu vec postavljeni.
Treba obavezno otici do plaze ''Ksenija'' koja je udaljena 5 min mini busem, (karta 2,5 eura po osobi) i lepsa je plaza nego u Pefkohoriju.
Naravno 50% ako ne i vise su srpski turisti.
Nocni provod je ludnica.
Ima za svakog po nesto. Zavisi sta slusate.
Postoje kafici - discoteke - barovi gde se pusta samo srpska muzika.
Ali za mene ja najbolje u Kukuredu. Najbolji provod.
Pustaju najbolju stranu muziku.
Madonna, Jackson...
E pica su vec dosta skuplja... Kokteli od 3 do 10, vodka 6 eura, itd...
Sve u svemu, nije bitno koliko godina imate mozete u Pefu fantasticno da se provedete.
Ako vas jos nesto interesuje pitajte...![]()
da li ste bili u vilu pilalidis,na slikama mi je prelepo!?može par informacija,kakva je plaža u tom delu,jel daleko od centra? i jel stvarno tako lepo kao na slikama???za par dana treba da rezervišem pa bi mi informacije dobro došle!!!Inače prvi put idem tamo porodično sa detetom od 6 god!!! unapred zahvalna!!![]()
kako vas je vreme posluzilo?
jeste isli do Soluna?
Pa srecan put i lepo vreme vam zelim...javite se kad se vratite![]()
Evo nas Kamili vratili smo se. Bili smo 7 noci u Pefkohoriju a 7 na Lefkadi. Vreme nam je svih 14 dana bilo super vreme. Nema nekih znatnih promena u Pefkohoriju u odnosu na proslu godinu. Na Lefkadi smo isto dobro prosli, Lefkada je prelepa