Pefkohori

Ono sto sam ja primetila da je sve kicerica ali da te kicerice ima mnogo vise u Haniotiju sto je normalno jer je vece selo od Pefkohorija

Pa to .....Dolcevita voli kicericu :mrgreen::D

Mada realno ljudi koji idu tamo ocekuju da im bude ok smestaj,toplo more i vreme,cista plaza i da domacini budu ljubazni......u principu to tamo i dobiju.

Ko ide na more da bi isao po klubovima i sl. neka ide na Ibizu,Mikonos......i sl.

Poslednja izmena:
Pa to .....Dolcevita voli kicericu :mrgreen::D

Mada realno ljudi koji idu tamo ocekuju da im bude ok smestaj,toplo more i vreme,cista plaza i da domacini budu ljubazni......u principu to tamo i dobiju.

Ko ide na more da bi isao po klubovima i sl. neka ide na Ibizu,Mikonos......i sl.

Aha, El Torre je stalni posetilac klubova na Mikonosu, bas kazu da su ga videli sa Cedom... :tajna:

Hvala ti na savetima:super: Sad mi je sve jasno:lol:
Jos kada bi neko znao nesto o ovom hotelu Philoxenia u Pefkohoriju bila bih mu vecno zahvalna::cmok: Recimo, da li hotel uopste postoji:lol:? Salim se, nasla sam neki komentar oko hotela , ali jos iz 2007. Jel neko ima neke novije informacije?

Philoxenia? Neko? Nesto? Bilo sta? :(:confused:

Odgovor kasni ali ipak...Bila u Orosimu,idem opet ove godine,smestaj skroman,ali sasvim ok. Naravno pitanje je sta zelis od letovanja. Blizu plaza,market u prizemlju,mesara preko puta...Ako ti treba tisina trazi studio koji gleda na dvoriste.

Jel bio neko u vili Panorama? Decko i ja smo rezervisali za avgust, pa me interesuje kakva je, kakva joj je lokacija, da li je cisto. Nisam ovde na foumu mogla da nadjem nesto o njoj, pa ako neko zna, bila bih zahvalna za vise informacija. :)

Jel bio neko u vili Panorama? Decko i ja smo rezervisali za avgust, pa me interesuje kakva je, kakva joj je lokacija, da li je cisto. Nisam ovde na foumu mogla da nadjem nesto o njoj, pa ako neko zna, bila bih zahvalna za vise informacija. :)

Panorama je super,ja sam bila prosle godine i jako mi se svidela.Nije nista preterano sredjeno ali imas sve sto ti je potrebno.Najbolja stvar je bazen koji se cisti svaki dan,a jos bolja sto je vlasnik te vile neki doktor iz Soluna pa ni ne dolazi,tako da u bazenu mozes da se kupas i uvece i u svitanje kad god pozelis,totalno je opustena atmosfera.Sto se tice lokacije mi smo isli kolima i nismo isli na plazu u pefkohoriju vec na najlepsu zaista koja se zove Xenia.Nije daleko od centra ali je na izlasku iz Pefkohorija imas jedno 10-15 minuta pesaka do centra.Ne pada mi na pamet nista vise da napisem pa ako te zanima pitaj.Pozz

Obavezno idite kod sela Crousso-nekih 5km od Pefkohorija tamo je i hotel Crousso beach hotel,ima super plazu,i dosta senke i super je more!
beach_at_the_CHROUSSO_VILLAGE_HOTEL.JPG

Jedina zamerka je sto nema klime ....zavisi u kom periodu avgusta ides i hoce li ti trebati

Poslednja izmena:
Po meni, jedna od najlepsih vila u Pefkohoriju je ADRIANA studios. Nalazi se na samoj obali u blizini starog svetionika. Zaista izgleda fenomenalno i ima prelepo dvoriste. Odmah pored nje je Adriana apartmens ali oni na mene nisu ostavili toliki utisak koliko Adriana studios. Videla sam da imaju svoj sajt i da se moze rezervisati direktno bez posrednistva agencije.

Ja ocekujem odgovor upravo od vlasnika ADRIANA studia:super: i mislim da cu ove godine biti njihov gost...Definitivno ne uzimam odmor dok mi ne jave kada imaju slobodan studio:brus:...Proslog leta sam pohvatala neke predivne smestaje i sada kada nema viza.......odoh da uzivam bez vodica i kojekakvih "obecanja"

mislim da ih nema početkom sezone
meni su odvratne baš..bilo ih je sredinom-krajem avgusta prošle godine...neke mnogo ružne braon, al nije toliko strašno, vide se izdaleka pa samo zaobiđeš : )

Back