gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
http://forum.krstarica.com/threads/53003&highlight=halkidikijel imate neku sugestiju, nisam nikada bila na Halkidikiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.krstarica.com/threads/53003&highlight=halkidikijel imate neku sugestiju, nisam nikada bila na Halkidikiju...
mislila sam an neku svezu preporuku za PARKIRANJE![]()
kako dobro, spolaj, ili iznutra? daj, ozbiljna sam...i, kao sto rekoh, gde se tamo parkira, jel imate neku sugestiju, nisam nikada bila na Halkidikiju...
pozz svima!! zanima me da li neko moze dami kaze nesto vise o vili aleksandros u pefkohoriju? uplatio sam aranzman pocetkom septembra pa me zanima kakav je smestaj i koliko je udaljena od plaze? unapred zahvalan
Ja sam bila u vili Aleksandros od 5 do 15 jula preko Argusa i generalno sam zadovoljna. Vila je udaljena 400-500m od plaže, znači iznad magistrale u jako mirnom delu grada, znači nema buke, prolaznika, gužve. Prvog dana mi je delovala daleko i iskreno na prvi pogled cim smo izašli iz autobusa nismo bili oduševljeni. Međutim ljudi koji su tog jutra napuštali sobe, smena pre nas, objasnili su nam kako da najbrže stignemo do plaže, pokazali su nam neku prečicu i stvarno za 5-10 min. stiže se na plažu. Smeštaj nije ništa extra, ništa ekskluzivno, ali nije ni loš, sobe bi ti jednom rečju opisala *simpatične*.Vila je nešto starije gradnje,ali cisto je, okrečeno, jedino je kuhinja nekako stara i nema aspirator,ali mi i nismo nešto spremali pa nam to i nije smetalo.Ja i momak smo uzeli dvokrevetnu sobu (identična je kao na slici u Argusovom katalogu) ,kao što se i vidi na slici nije francuski ležaj nego su dva spojena kreveta i imali smo još jedan pomoćni lezaj, kao trosed.Ima veeeliiko dvorište, puno palmi, cveća, stolova i stolica za sedenje,svaka soba ima svoj balkon takođe sa stolovima i stolicama.
Na pola puta do plaže pored magistrale su ti marketi, pekare, apoteke, raznorazne radnjice sa suvenirima, na šetalištu pored plaže imaš raznorazne restorane, picerije, girose, kafiće i sl...Pefkohori je prelepo malo mesto, sve ti je blizu, videćeš i sam.Lepo se provedi i uživaj....[/QUOT
Hvala puno na ovako iscrpnom izvestaju..![]()
cao kamili evo sad otvorih posle duzeg vremena:-) busom idem u pef cini mi se da i ti ides uskoro u pefkohori.pozz mozda se i sretnemo
Kada smo uplacivali videli smo da smo da nema mogucnost klime tako da sam toga vec svesna...nego mene zanima kakav je smestaj,da li su cisti apartmani i bazen?.... ostalo je sve na nama,zar ne![]()
Hvala puno !!![]()