Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
Pearl Jam's Sept. 28 show at the FleetCenter has sold out via fan club presale, so a second show has been added for Sept. 29 at 7:30 p.m. Tickets, $35-$45, go on sale today at 10 a.m. at the FleetCenter box office and at Ticketmaster outlets.

a dge smo tu mi a? a ljubav? a osecanje? a?
eeeeeeeeeee posao je posao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E... koliki smo mi klosari, kad' ni za rodjendan ne mozemo da odemo na takav koncert?!

Führer.:
infidel:
Pearl Jam's Sept. 28 show at the FleetCenter has sold out via fan club presale, so a second show has been added for Sept. 29 at 7:30 p.m. Tickets, $35-$45, go on sale today at 10 a.m. at the FleetCenter box office and at Ticketmaster outlets.

eeeeeeeeeee posao je posao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E... koliki smo mi klosari, kad' ni za rodjendan ne mozemo da odemo na takav koncert?!

ma nikad necemo moci da odemo tamo
ostaje nam samo da mastamo
i nadamo se
valjda ce doci malo blize pa cemo da idemo i ludujemo

infidel:
Führer.:
infidel:

i nadamo se
Ma doci ce opet u madjarsku! Kartu ce mo zaraditi prodajuci dusu i telo bogatim Madjaricma, ali kako da stignemo do tamo? Ja imam bajs! :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( Smorio sam se. :( :(

P.S. Sta bi ti uradio da daobijes njihov novi abum ("Lost dogs")? Da li bi ubio?

Zasto niko od vas nikada nije pomenuo TREMOR CHRIST? Ja kada cujem tu pesmu stegne mi se srce, i imam neki osecaj, koji je najlase opisati, kao da mi vrela krv curi i aorte, sliva ce niz zidove srca i kaplje po ostalim unutracnjim organima.

Führer.:
Zasto niko od vas nikada nije pomenuo TREMOR CHRIST? Ja kada cujem tu pesmu stegne mi se srce, i imam neki osecaj, koji je najlase opisati, kao da mi vrela krv curi i aorte, sliva ce niz zidove srca i kaplje po ostalim unutracnjim organima.

pa kako da je pomenemo
onda cemo da pomenemo sve
jer su im sve dobre, mnogo dobre

Führer.:
Ma doci ce opet u madjarsku! Kartu ce mo zaraditi prodajuci dusu i telo bogatim Madjaricma, ali kako da stignemo do tamo? Ja imam bajs! :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( Smorio sam se. :( :(

P.S. Sta bi ti uradio da daobijes njihov (novi abum "Lost dogs")? Da li bi ubio?

khm, to nije njihov novi album... u studio tek ulaze u oktobru, a ovo su izdali singlove na duplom cedeju... :roll:

nije mi jasno... ja sam to nabrojala u svom posedstvu, a vi nista.... mada, kako zelite :P 8)

a tremor christ je ODLICNA PESMA!!! :)
A cim dodju blizu, idemo u prvi red!!!! :D :D :D

Führer.:
infidel:
Führer.:
infidel:

i nadamo se

P.S. Sta bi ti uradio da daobijes njihov (novi abum "Lost dogs")? Da li bi ubio?

mozda
mozda bih prodao bubreg

Nadya:
Führer.:

khm, to nije njihov novi album... u studio tek ulaze u oktobru, a ovo su izdali singlove na duplom cedeju... :roll:

nije mi jasno... ja sam to nabrojala u svom posedstvu, a vi nista.... mada, kako zelite :P 8)

a tremor christ je ODLICNA PESMA!!! :)
A cim dodju blizu, idemo u prvi red!!!! :D :D :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ritualno cu da te skalpiram, kao mali Hiavata! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Sali se, ali ne toliko grubo!

infidel:
Führer.:
infidel:
Führer.:
infidel:

A sta bi ti uradio kada bih ti ja rekao da za neki dan idem na Zlatibor, (s jednim stajanjem u Kraljevu kod rodjaka) i da idem samo jos sutra, eventualno prekosutra u BG
i nadamo se

mozda
mozda bih prodao bubreg
A sta bi ti uradio kada bih ti ja rekao da mozda, za neki dan idem na planinu (Zlatibor), s jednim stajanjem u Kraljevu (kod rodjaka), i da idem jos samo sutra u bg (eventualno prekosutra), i da mi doticna gospo'ica ne da "Lost dogs", iz nekog neindentifikovanog razloga? :x A pitanje je i da li ima neki razlog, to ja pretpostavljam, jer ako mi ne da, verovatno postoji razlog. I pitam te opet, da li bi ubio?

Führer.:
infidel:
Führer.:
infidel:
Führer.:
infidel:

A sta bi ti uradio kada bih ti ja rekao da za neki dan idem na Zlatibor, (s jednim stajanjem u Kraljevu kod rodjaka) i da idem samo jos sutra, eventualno prekosutra u BG
i nadamo se

mozda
mozda bih prodao bubreg
A sta bi ti uradio kada bih ti ja rekao da mozda, za neki dan idem na planinu (Zlatibor), s jednim stajanjem u Kraljevu (kod rodjaka), i da idem jos samo sutra u bg (eventualno prekosutra), i da mi doticna gospo'ica ne da "Lost dogs", iz nekog neindentifikovanog razloga? :x A pitanje je i da li ima neki razlog, to ja pretpostavljam, jer ako mi ne da, verovatno postoji razlog. I pitam te opet, da li bi ubio?

da

2 Führer. :
Ja tebe, uopste ne razumem... ni zasto se ti ljutis, ni zasto su ti tako slabi zivci :lol:

Lepo sam te pitala sta radis, odnosno gde ides 28. avgusta, jer ja ne mogu bilo kada, radim po ceo dan i ne raspolazem slobodnim vremenom tako lako, kao ti.
Malo se smiri and put a smile on your face :wink: 8)

i svasta, da ubijes za dupli cd, stvarno svasta od tebe, infidel :roll:
vama je bas dosadno :?

nego, meni se vise svidja 'live at the garden koncert'... to je A MUST HAVE cedejevi... dva dana, dva genijalna koncerta... aaaaaaaaaa :shock: :shock: :D :D :D

GENIJALCI!!! OBOZAVAM IH! :D 8) :wink:

Nadya:
2 Führer. :
Ja tebe, uopste ne razumem... ni zasto se ti ljutis, ni zasto su ti tako slabi zivci :lol:

Lepo sam te pitala sta radis, odnosno gde ides 28. avgusta, jer ja ne mogu bilo kada, radim po ceo dan i ne raspolazem slobodnim vremenom tako lako, kao ti.
Malo se smiri and put a smile on your face :wink: 8)

i svasta, da ubijes za dupli cd, stvarno svasta od tebe, infidel :roll:
vama je bas dosadno :?
Kada si me pitla?!!!!!!! Nisi me pitala!!!!!!!!!! Jedino sto si me pitala, je kako se zovem. Dobro sad sam opusten... uhhhh.... dobro reci da da ti odgovara da, e da zelis li jos uvek "Pilote uduvanog hrama" (Stoned temple pilots). Dakle reci kada hoces da izvrsimo zamenu, ja trazim otvoreno mesto, negde gde mogu da postavim snajperistu, da te kokne posto ti uzmam cd-je muhahahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :wink:. Ako hoces mogu da ti narezem jos i:

- 3 doors down
- Mad season
- Morphine

i ostale koje sam nabrojao na prvom spisku, da i Chris Cornell-a (cini mi se da si rekla da njega imas, mislim njegov cd)

a jel neko video onaj nastup Eddie Veddera dok svira sa bandom The Doors (inace moj bivsi omiljeni band) i peva 3 njihova velika hita? :D :D heheheh, a bio se i malo zaj_ebao... ali ovi su profi pa su popravili stvar :lol:

davno je to bilo... :roll: :D

@ Fuhrer:
Hmh, moram da ti iskreno kazem da nekako nemam neku zelju da se sa tobom nadjem i da razmenimo cedeje... Ja sam uvek za iskrenost. Ti me mozes sada mrzeti i sta ti ja znam, ali stvar je takva. Ne volim ljude koji vredjaju i sa slabim zivcima. Sad, mozda ti i nisi takav, ali takav sam utisak stekla na osnovu tvojih postova...

Pozdrav 8)

Nadya:
@ Fuhrer:
Hmh, moram da ti iskreno kazem da nekako nemam neku zelju da se sa tobom nadjem i da razmenimo cedeje... Ja sam uvek za iskrenost. Ti me mozes sada mrzeti i sta ti ja znam, ali stvar je takva. Ne volim ljude koji vredjaju i sa slabim zivcima. Sad, mozda ti i nisi takav, ali takav sam utisak stekla na osnovu tvojih postova...

Pozdrav 8)
I sta je bilo problem da to kazes odmah?! Nisam imao nameru da te uvredim. Tvoje predrasude su tvoja greska.

"Live At Benaroya Hall" Pearl Jam

One of the last names you might expect to see attached to an all-acoustic show is Pearl Jam. That's exactly what makes the release of its "Benaroya Hall" show from October 2003 so interesting.

Sure, Mr. Eddie Vedder and company helped pioneer the "MTV Unplugged" wave of the '90s, but Pearl Jam has always been a band that refuses to stand still while breaking the conventional mold at every turn. Having the CD of this introspective and emotional show see the light of day in 2004 is just another stab at avoiding conformity.

The concert was presented as a benefit for YouthCare, a non-profit organization that provides housing and services for homeless and at-risk youth in Seattle. After a long history of bootleg recordings, the band decided to beat the bootleggers and release the complete show on two CD's while turning a portion of the profits from the disc's sales over to the charity.

While the volume may have been turned down, the overall impact of the band's songs was turned way up, however, what what makes "Benaroya Hall" fascinating is more about what's missing than what's included. Pearl Jam turned away from Ôhits' and opted to feature songs from its deep catalog, many of which were never played live before this night. Even a few tracks from the "Lost Dogs" collection and "Man Of The Hour" (later featured on the "Big Fish" movie soundtrack) have a prominent place in the set list.

Being a hometown gig, the audience is behind the band 150 percent. Lesser-known gems like "Off He Goes," "Parting Ways," and "25 Minutes To Go" are given the chance to shine, while "Black" and "Daughter" keep the radio faithful happy. The band breaks from the all-acoustic structure for an excellent run through "Yellow Ledbetter," which closes the evening.

Pearl Jam has released a slew of live recordings over the past few years, but "Benaroya Hall" may be one of the few that is essential to its catalog. Pulling off an all-acoustic show with such power and grace is just part of the reason why Pearl Jam is still around and still makes a difference on the music scene. It may be mellow (at times), but "Benaroya Hall" is highly recommended.

A neeeeeema da ode :)
ova tema ce biti na 1. strani zauvek!! :))))

Koja vam je omiljena, ili vam se jednostavno najvise svidja pesma sa albuma "Binaural"? :D

meni "sleight of hand", "of the girl", "insignificance" :D :wink:

najjace su! 8)

OBOZAVAM PEARL JAM!

Live performances from the final Vote for Change concert in Washington, D.C., will be televised Oct. 11 during a television special by legendary filmmakers Albert Maysles and D.A. Pennebaker on cable's Sundance Channel. The Dixie Chicks, James Taylor and John Mellencamp are among the artists who will be featured in the documentary, National Anthem: Inside the Vote for Change Concert Tour. In addition to the live performances, the TV special will also include footage from the Vote for Change tour, a series of concerts aimed at defeating President Bush in the November election. The tour of presidential election swing states also features Bonnie Raitt, Bruce Springsteen and the E Street Band, the Dave Matthews Band, Jackson Browne, John Fogerty, John Mellencamp, Pearl Jam and R.E.M. The documentary marks the first time the two filmmakers have worked together in four decades. Maysles' credits include the Rolling Stones documentary, Gimme Shelter. In the '60s, Pennebaker was responsible for two major music documentaries: Don't Look Back (focusing on Bob Dylan) and Monterey Pop (from the rock festival featuring Jimi Hendrix, Janis Joplin and others).

Back