Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TETRAPAK:
Da ali Pearl Jam se nije toliko iskomercijalizovao i ostali su pri sebi ,to su pravi muzicari.

Nije mi jasno cemu protivrecis :roll: :arrow: ja ne volim nirvanu, niti je moj post bio neko velicanje pomenute grupe :lol: samo cista cinjenica... A razlog zbog kojeg ja volim Pearl Jam, predstavlja pored ostalih, i ovaj navedeni... 8)

Nadya:
Aradia:
Ne mozete da sudite tako o toj pesmi,pogotovu ne o tome koliko je pateticna.Kao fanovi Pearl Jam-a trebalo bi da ste do te mere informisani i upoznati sa sadrzinom ove pesme i njenim dubljim znacenjem. 8)

Hm, ne znam otkud ti pretpostavka da ja nisam upoznata sa znacenjem pesme i njenim "dubljim smislom" :P ... mislim, ako volim PJ, onda naravno da i SLUSAM i sto je jos bitnije CUJEM njihovu muziku... tako da, ne pravi pametna/pametan (ne znam kog si pola)... :roll:
Nisam jos srela veceg fana Pearl Jam-a od mene... nije egoisticno, samo kazem da ljudi sa kojima sam razgovarala nisu znali dosta informacija koje sam ja imala u vezi njih... i uopste razumevanja njih samih...
Mozda razgovaras sa pogresnim ljudima?!Smatras sebe najvecim fanom?!Ali kako kada ne poznajes SVE fanove?!
P.S.Najvecem fanu ne moze da se "prevrne utroba" pa koja god pesma da je u pitanju! :wink:
Pozdrav! 8)

Moram da se javim na ovoj temi :lol: 8)
Moram da priznam da slusam PJ od skora, ali mi se veoma dopada :wink:
Slozila bih se sa Keeperom oko toga da slusanje odredjenih bendova moze da zasiti, da oni vise ne znace toliko kasnije, a da neki bendovi, na prvi pogled ne tako dobri, kasnije... kada shvatis, zvuce potpuno drugacije, i za ceo zivot 8)
(Mene NIRVANA ipak nije prosla :lol:, al za PJ se slazem :wink:)
Nisam toliko upoznata, ali mi se za pocetak svidja Ten :oops:
Za Riot Act ne bih rekla da je komercijala i da je blag i slicno... vec mi se veoma dopada.
Zasigurno veoma drugaciji od ranijih (npr. neuporediv sa Ten-om), ali ponovo za sebe... poseban, sa karakteristisnim Edijevim glasom, kome ove pesme stoje.
Od pesama bih morala da izdvojim BLACK!
Kako ovu pesmu shvatate? Ja ne mogu da objasnim...
Pesma je totalno ludacka... :roll:

Joj, evo teme za moju dusu.
Al' sam srecan.
Pazte vako, mogo bi da pisem i da pisem i trajalo bi mnooooooooogo dugo.
Nego, da pocnem.
Sto se tice Black mnogo jaka stvar i tesko da ima bolja. Mada sve su im dobre. Nego, da probam da izdvojim one koje mi se svidjaju, a da ne napisem sve.
To izgleda vako:
Rats, Alive, Breath, Thin air, W.M.A., Elderly woman behind the counter in a small town, Once, Porch, I'm the ocean, Rearview mirror, Even flow, Garden, Daughter, Jeremy, Spin in black circle, Why go, Mankind, Dissident, Leash i jos mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo.
Sta da vam kazem jos? Mnogo su jaki. Evo slusam ih vec godinu i po i jos mi nisu dosadili i nece, jer dobra muzika moze da se slusa sekogash. Btw, Edi je tzar. Ma man. A sto se tice albuma Ten nemogu bas recima da opisem, al u sustini THE BEST ALBUM EVER.
Slusajte dobru muzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Keeper:
Alisa:
Ovde ima ljudi koji slusaju Pearl Jam!Pa,to je OHRABRUJUCE! :P "Leash"-na kom se albumu nalazi ta pesma? [/b][/i]Mislila sam da sam prevazisla taj grunge zajedno sa srednjom skolom,ali se to jos uvek nije desilo!Inace,knjiga "Eddie Vedder & Pearl Jam" je sjajna!Jeste li culi "The face of love"??Mmmm..briljantno!

ah, da, ima nas jos koji slusamo ove "prevazidjene" stvari, kako bi rekli neki :lol:
"leash" je sa albuma "Versus", drugi album po redu.
by the way, tesko da se Pearl Jam i grunge mogu prevazici posle puberteta, pa nije ti ovo neki pop ili rep ili neka slicna prolazna pomodarija :wink:

Nije sto si mi kolega, al si stvarno genije :D

Evo i reci TE pesme...
morala sam :oops:

Sheets of empty canvas, untouched sheets of plain
Her legs spread out before me as her body holds still
All five horizons revolved around her soul as the earth to the
sun
Now the air I tasted and breathed has taken a turn

Oooo, and all I taught her was everything
Oooo, I know she gave me yarn(?) that she wore
And now my bitter hands shake beneath the clouds of what was
everything
All the pictures sent all been washed in black
...tattooed everything

I take a walk outside, I'm surrounded by some kids at play
I can feel their laughter, so why do I sear?

And twisted thoughts that spin round my head, I'm spinnin'
Oh I'm spinnin', how quick a sun can drop away
And now my bitter hands cradle broken glass of what was eve-
rything
...tattooed everything
All the love gone bad turned my world to black
Tattooed all I see, all that I am, all that I'll be yeaheah

Uhuh...uhuh...oooh
I know someday you'll have a beautiful life
I know you'll be a sun in somebody else's sky
But why, why, why can't it be...how can I be more?

bleach:
Evo i reci TE pesme...
morala sam :oops:

Sheets of empty canvas, untouched sheets of plain
Her legs spread out before me as her body holds still
All five horizons revolved around her soul as the earth to the
sun
Now the air I tasted and breathed has taken a turn

Oooo, and all I taught her was everything
Oooo, I know she gave me yarn(?) that she wore
And now my bitter hands shake beneath the clouds of what was
everything
...tattooed everything

I take a walk outside, I'm surrounded by some kids at play
I can feel their laughter, so why do I sear?

And twisted thoughts that spin round my head, I'm spinnin'
Oh I'm spinnin', how quick a sun can drop away
And now my bitter hands cradle broken glass of what was eve-
rything
...tattooed everything
All the love gone bad turned my world to black
Tattooed all I see, all that I am, all that I'll be yeaheah

Uhuh...uhuh...oooh
I know someday you'll have a beautiful life
I know you'll be a sun in somebody else's sky
But why, why, why can't it be...how can I be more?

sjajna si

Aradia:
Nadya:
Aradia:
Ne mozete da sudite tako o toj pesmi,pogotovu ne o tome koliko je pateticna.Kao fanovi Pearl Jam-a trebalo bi da ste do te mere informisani i upoznati sa sadrzinom ove pesme i njenim dubljim znacenjem. 8)

Hm, ne znam otkud ti pretpostavka da ja nisam upoznata sa znacenjem pesme i njenim "dubljim smislom" :P ... mislim, ako volim PJ, onda naravno da i SLUSAM i sto je jos bitnije CUJEM njihovu muziku... tako da, ne pravi pametna/pametan (ne znam kog si pola)... :roll:
Nisam jos srela veceg fana Pearl Jam-a od mene... nije egoisticno, samo kazem da ljudi sa kojima sam razgovarala nisu znali dosta informacija koje sam ja imala u vezi njih... i uopste razumevanja njih samih...
Mozda razgovaras sa pogresnim ljudima?!Smatras sebe najvecim fanom?!Ali kako kada ne poznajes SVE fanove?!
P.S.Najvecem fanu ne moze da se "prevrne utroba" pa koja god pesma da je u pitanju! :wink:
Pozdrav! 8)

Hm, ne razumem sta ti nije jasno :) 8)

infidel:
Joj To izgleda vako:
Rats, Alive, Breath, Thin air, W.M.A., Elderly woman behind the counter in a small town, Once, Porch, I'm the ocean, Rearview mirror, Even flow, Garden, Daughter, Jeremy, Spin in black circle, Why go, Mankind, Dissident, Leash i jos mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo.
Sta da vam kazem jos? Mnogo su jaki. Evo slusam ih vec godinu i po i jos mi nisu dosadili i nece, jer dobra muzika moze da se slusa sekogash. Btw, Edi je tzar. Ma man. A sto se tice albuma Ten nemogu bas recima da opisem, al u sustini THE BEST ALBUM EVER.
Slusajte dobru muzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Zao mi je, ne volim ovo da radim, ali kad vec cepidlacimo pesma se zove "Spin THE black circle"... i radi se o njihovoj ljubavi prema plocama... i jaka je pesma pesma :)
A slusas ih samo godinu i nesto dana? Hm, pa ok... verovatno ces jos dosta nauciti o njima... Pozdrav u svakom slucaju... na istoj smo strani... :wink: 8)

Nadya:
Aradia:
Nadya:
Aradia:

Pozdrav! 8)

Ma nema veze! Da li mozda znas da li ce biti ove godine koncert PJ-a u Budimpesti? :roll:

Nadya:
Aradia:
Nadya:
Aradia:

Pozdrav! 8)

Ma nema veze! Da li mozda znas da li ce biti ove godine koncert PJ-a u Budimpesti? :roll:

Aradia:
Ne pratim vesti... za kada je zakazan koncert?
Kada sam ja htela pre 3 godine da idem u Budimpestu na njihov koncert, bio je otkazan, zbog onog incidenta, gde je poginulo 7 ili 11 ljudi na koncertu, pa su otkazali dalju turneju... a mislim da se ziva necu vratiti sa njigovoh koncerta... drmnuce me srcka negde na pola :D :D :D

Back