Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
haha a kako je Eddie izgresio Light My Fire, ovi su morali da ga poguraju, valjda je klavijaturista poceo da peva pravu strofu/refren pa se Eddie nadovezao 
kako je bio mlad i zelen
kako je bio mlad i zelen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nadya:U slucaju da sam imala zelju da trazim nesto od tebe, naravno da bih ostavila moj spisak.
Zar nije ocigledno, jer... pa i nisam ti nista trazila.
Iskuliraj, PJ kolego 8)
Nadya:znas sta me zanima? Kada Eddie peva sa Doorsima... to imam na VHS-u, ali ocem na komputoru da ugledam... ali, ne,... ne! Ne smem![]()
. Cuo sam glasine da ce uskoro da se pojavi DVD sa neuporedivo boljim kvalitetom... Mozda i nabavim to nekad :| :| Ocean_state:Shta svirash?
i'll try maaaaaaan!
Poceo sam pocetkom avgusta bas gitaru. Sviro sam neke pesme od Pearla kod ortakinje koja svira super elektricnu gitaru pa sad ocu da nabavim albume od Pearl Jama jer zvuce super.božur(ž):imam kod kuce neku fenderku akustichnu pa nekad sviruckam. nauchio me cale pre tri godine neke akorde pa sam imala predispozicije da stvarno napredujem, al' posto sam jako lenja i konstantno mi treba motivacija, :-? malo sam utihnula... imam neke knjizice s akordima, domacim i stranim i tako... koliko dugo ti svirash?
Kolko se ja razumem u biologiju, treba da skines svih 10 i da ih stavis u isti folder da bi mogla da otpakujes arhivumissgrunge:ou jea.miloshe skinula sam 1 deo (CEO DAN) i nece da otvori..mozda treba neki password or something...:'/
sviram 6 godina.:')
idem u muzicku=ne volim muzicku=malo vezbam=vezbam samo kada moram...:')
To je u stvari jedan .rar fajl samo podeljen na 10 zbog besplatnog uploadovanja

vatevr.potrudicu se.
Pa nisi valjda mislila dial-upom da to skidas?!?!?!?!?! :shock:missgrunge:god.hm...znaci da cu morati da stekam pare za punooo punooo megabajta.
hahaha...
a skinucu do svoje dvadesete.
ok...vatevr.potrudicu se.
Ljudovi.Da li neko ima koncerte or somethin'.
Ja imam jedno 5.Ahm...
Bila bih zahvalna nekome ko bi mogao da mi posalje
koncerte (i mean video a ne mp3)
....![]()

Nema na chemu...Nadya:Miloshe, hvala za links..

mogu ti ja poslati. jos ako imas nesto sto ja nemam...missgrunge:Ps.josh jednom se zahvaljujem Miloshu.
Da li bi mogao josh nesh da mi poshalje neko?
Poslacu ja prazne diskove,ma i pare ako treba...
Hmmm>>..![]()

milan i grand rapids nemam, a takodje prihvatam sve video snimke koje nemam.missgrunge:E pa to je to...ne verujem da imam ono shto vi nemate..
Imam neke snimke koji nisu spotovi ali su tako nbapravljeni,imam elove iz nastupa na mtv-u kada je pevao rearviewmirror imam hmm...ono shto sam gore rekla milan 1992.06.17
madison square garden 2003...i tako neke sitnice.Da.imam i PinkPop i koncert koji sam dobila od Milosha (3dvd-a)/maj grand rapish ove godine.I ovo kazhem jer njemu verovatno nish ne treba vishe (kolekcija mu je biiiiiiiig) pa ako tebi treba mogu ja da ti posaljem<>>![]()
))
)