Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm...hm....ok nadya...malo smo skrenuli sa teme,ali istina je da na pearl jamu nije bilo hate hate hate...bilo je love,hate.,love...ccc...salim se...:) ne znam na koju mislis bozo...(zensko)...:) hm...meni je prelepa beeeeeee grrrrlll
bee girl you don't wanna be famous you wanna be shy...ou jea...PUSS

uvrnuto je kad upadnes tako na neki forum iz dokolice i onda imash utisak da se svi poznaju ili imaju svoje klanove i chet prijatelje i onda kao treba biti faca i izmisliti neku originalnu temu ili odgovor na nesto da bi te ljudi primetili.

zar ne?

well, it ***** :!:

:razz: :razz: :razz: u pesmi on uopste ne peva vec govori o tome kako ga je riba nazvala i rekla da zeli da se vidja s drugim ljudima, itd pa je on tokom cele pesme skenjan, al lepo zvuci sve sto govori...

moje omiljene su: sad, last kiss, black, breath, the face of love, given to fly... i mnoooogooo drugih.

kul mi je taj edi, al me jako nervira sto je uglavnom na nastupima pijan i pije dok peva, malo mi je to luzerski i isprano. mislim, ne moramo svi da znamo koliko on voli vino, tj koliki je alkoholicar... :idea: :roll:

Nadya:
elvine, miloshe, jel bilo nesto sa razmenom?
ja bih trazila nesto od elevena, ali se plasim :D to ostane zauvek u nekoj 5. dimenziji :D

e...da se pohvalim, pissbottlemanu sam poslao sa relativno pristojnim zakašnjenjem, ono što smo se dogovorili. ali mi je pre dve nedelje tražio neke flac kodeke, da bi mogao da sluša ono što mu je stiglo i još uvek mu nisam poslao... :roll:

stidim se
blush.gif

Ondak:
ma boli me racku sto postoji tema vidis da je dosla na forum izgubljena ko oni sa pasnjaka......daj bre ti forumasino reci joj nesto ko je dobar ko ne ajde........

prvo dobro dosao i ti
drugo ...obrati paznju na qrtoaziju ...
ZAR ne vidis da se zezam ...jel je ovaj rekao da ce doci 21327987390987309240
clanova foruma i reci joj da tema postoji ...
a ti 4umino odsetaj malo ...

božur(ž):
ja tek pristigla pa ne znam gde prvo da odem posto ne uocih bilo kakav forum za dobrodoslicu, a i nemam zelju da ga trazim i trosim sate :lol: nego, ja jako volim da slusam pearl jam pa sam cisto zelela da upoznam persone koje dele moj ukus...

P.S. kontam da su pearl jam prevazidjeni i da ce verovatno svi koji se odazovu (ako se i odazovu) na ovu temu da mi preporuce tool, a perfect circle, itd, al' vredi pokusati :lol:
Ma super su. Znam nekoliko pesama od njih da odsviram i to sve uzpomoc moje ortakinje koja ih bas bas slusa. Meni je omiljena pesma Dirty Frank. Welcome and stuff. Samo Pashnjak ti je za chat cisto da znash jer mata je to napravio da ne bi mi pravili probleme. Pa ne znam vishe shta da kazem. Pearl Jam rulles.

božur(ž):
uvrnuto je kad upadnes tako na neki forum iz dokolice i onda imash utisak da se svi poznaju ili imaju svoje klanove i chet prijatelje i onda kao treba biti faca i izmisliti neku originalnu temu ili odgovor na nesto da bi te ljudi primetili.

zar ne?

well, it ***** :!:
Ma samo treba da budesh fin i svi ce te zgotiviti tako sam makar ja poco ili malo da pravish scene kao Makijaveli ili jednostavno da se pojavish kao...ne znam ni ja. Tema ima dosta i teshko je biti originalan.

Ocean_state:
Ma super su. Znam nekoliko pesama od njih da odsviram i to sve uzpomoc moje ortakinje koja ih bas bas slusa. Meni je omiljena pesma Dirty Frank. Welcome and stuff. Samo Pashnjak ti je za chat cisto da znash jer mata je to napravio da ne bi mi pravili probleme. Pa ne znam vishe shta da kazem. Pearl Jam rulles.

hm... svirati pearl jam.... e pa ja znam samo black i to prsticima, bez trzalice :wink:

m'kay, bidem cu fina
:razz:

Elvin:
e...da se pohvalim, pissbottlemanu sam poslao sa relativno pristojnim zakašnjenjem, ono što smo se dogovorili. ali mi je pre dve nedelje tražio neke flac kodeke, da bi mogao da sluša ono što mu je stiglo i još uvek mu nisam poslao... :roll:

stidim se
blush.gif
bas si se pohvalio :lol:
aj sad lose osobine ;)

znas sta me zanima? Kada Eddie peva sa Doorsima... to imam na VHS-u, ali ocem na komputoru da ugledam... ali, ne,... ne! Ne smem :lol:

Back