http://www.popboks.com/koncerti/pearljam.shtml
EKSKLUZIVNO - PEARL JAM U ZAGREBU Koncert koji je nekom promenio život
EKSKLUZIVNO - PEARL JAM U ZAGREBU Koncert koji je nekom promenio život
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujte da gotovo potresno izgleda trenutak kada Vedder sriče kao prvak napisani tekst koji objašnjava kako je nastala Army Reserve (pesma o supruzi vojnika koji je u Iraku), usput pominjući Busha - i sve to na srpskohrvatskom.
Pearl Jam funkcionišu kao pravi bend, bez pojedinačnih isticanja, i Eddie Vedder je posle svih ovih godina očigledno u tom smislu sazreo: nema više ludiranja i pentranja, sve je u funkciji muzike, i veliko je zadovoljstvo gledati s kakvim uživanjem posle toliko godina grupa bliskih prijatelja muzicira na bini.
8.000 osmeha hrli ka izlazima
lepo je da vas ima.Javite seeeeee...
heheheh...

leena:nikada u zivotu necu zaboraviti Nadjin izraz na licu! U zivotu nisam videla toliki osmeh! Sreca pa nisam imala ogledalo da vidim sebe kako se cerim :grin:

znaci bile smo na istom mestu u isto vreme...

Nadya:idi bre zeno, preseche me!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sad sam smajli kad se setimtnx
a bre Eddie, Eddie... sta nam uradi! poludele nam glave za Pearl Jam-om!!!![]()

(znam da moja jeste...
)
hehehe...inace,koliko ste vi stari,mladi?LOLgoxy:Bili mi ortaci na certu u zagrebu.....kazu samo shto ih nisu linchovali.....Sr***....
leena:cudno... mi smo upoznali dosta croata i nismo imali nikakvih problema iako smo celo popodne shvrljali po Zagrebu...

Mozda su se i oni istripovali....Ili su ushli u pogreshan kafic....Gde su kao komentarisali ,vidi ove srbe itd........Prepoznali ih po naglasku.....Mozda je bio kaficleena:cudno... mi smo upoznali dosta croata i nismo imali nikakvih problema iako smo celo popodne shvrljali po Zagrebu...

liberalnijih i openminded ahm...
nego, ja jako volim da slusam pearl jam pa sam cisto zelela da upoznam persone koje dele moj ukus...

Nadya:elvine, miloshe, jel bilo nesto sa razmenom?
ja bih trazila nesto od elevena, ali se plasimto ostane zauvek u nekoj 5. dimenziji
mada, uskoro bih trebala da predjem na bolji net, tako da mogu da ubacim i po neku stvar iz miloshevog poduzeg spiska... jer, ako bih te pitala za par stvari, kraja ne bi bilo...
a mene mrzi da pisem spisak![]()
ovde boža (žensko) koja se ispalila ko metak kad je otvorila novu temu sa istim nazivom, jer nije videla da istoimena vec postoji....
:-D :grin: :razz: :-P