Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fucck this made me cry!!!

Verujte da gotovo potresno izgleda trenutak kada Vedder sriče kao prvak napisani tekst koji objašnjava kako je nastala Army Reserve (pesma o supruzi vojnika koji je u Iraku), usput pominjući Busha - i sve to na srpskohrvatskom.

srpskohrvatski :grin:

je*ote tako bih ponovo prezivela to vece!!!! the best night in my life!!!

Pearl Jam funkcionišu kao pravi bend, bez pojedinačnih isticanja, i Eddie Vedder je posle svih ovih godina očigledno u tom smislu sazreo: nema više ludiranja i pentranja, sve je u funkciji muzike, i veliko je zadovoljstvo gledati s kakvim uživanjem posle toliko godina grupa bliskih prijatelja muzicira na bini.

iako sam bila dosta daleko do bine, ipak je bilo malko ludiranja i pentranja! Oh fucck opet sam se rastuzila!

8.000 osmeha hrli ka izlazima

nikada u zivotu necu zaboraviti Nadjin izraz na licu! U zivotu nisam videla toliki osmeh! Sreca pa nisam imala ogledalo da vidim sebe kako se cerim :grin:

wohoooo...ni ne videh ovu temu.

:) lepo je da vas ima.Javite seeeeee...:)

Heh.PJ JAKO VOLIM.

I BILA SAM NA NJIHOVOM KONCERTU!!!

I stajala sam ispred njih.:) heheheh...:)

(i skoro pa imala Eddie's znojnicu---shmtz dumb me.ma nema veze...)

Bio je to najlepsi dan u mom zivotu :)

leena:
nikada u zivotu necu zaboraviti Nadjin izraz na licu! U zivotu nisam videla toliki osmeh! Sreca pa nisam imala ogledalo da vidim sebe kako se cerim :grin:

idi bre zeno, preseche me! :D :lol: :D :D :D :D
i sad sam smajli kad se setim :D tnx :)

nikad u zivotu nisam umornija bila nego posle koncerta, dadoh sve atome od sebe sa sebe hehe
meni je posle koncerta bilo toliko hladno jer su mi i gace da prostite bile mokre da sam obukla sve sam imala i sve sto je moj decko poneo i kad smo stigli do granice, ja sam mislila da ce da me apse zbog sumnje da svercujem kikiriki/semenke ..nekoga ispod svih tih slojeva!!!
a bre Eddie, Eddie... sta nam uradi! poludele nam glave za Pearl Jam-om!!! :D

nabavila sam neke bootlege jos iz 1996. ali su taaaako losi :/ bas je neki shlj snimak...

WoW.Procitah SKORO pa svih 150 str. na topicu.Looodi ste majke mi...

Leeena taj nadpis da se ne guraju danas IMAM U SVOJOJ SOBI.

Nadya: super sto ti se na kraju ipak svideo new album.Isto tako sam i ja skontala da je predobar.

A sebe cu ceo zivot mrzeti jer je Eddieva znojnica bila ispred mene a ja je nisam uzela...:"(

SHMRTZZZZZZ>..A ok...nije smak sveta.Sledeci kon. je moj po tom pitanju (hvatanje suvenira etc.lol)

A sto se tice mog odlaska...ja nisam ni znala ... roditelji rekli da nema sanse da odem jer neamo kinte...i ja mesec dana bila skenj'.SKROZ sam se zatvorila i nisam skoro ni pricala.
A onda...dva dana pred koncert nisu mogli da izdrze i rece mi : ZNAS LI TI DA IDES NA KONC. PJ-\a????!

I JA SE AGAIN RASPLACHEM...

Utorak...je bio veliki dan 26.09.2006.Najlepsi dan u mom zivotu.
Pliz neka se javi osoba koja ima neke snimke sa konca.

Love Ya All...:)

Jako mi je drago sto vas ima jos.:)

leena:
cudno... mi smo upoznali dosta croata i nismo imali nikakvih problema iako smo celo popodne shvrljali po Zagrebu...

ja se upoznala sa milion zagrebcana koje poznajem preko neta.
nish svi normalni ;)
procitaj jedan clanak na pop boxu ja mislim.
bas kaze kako se osecalo da niko nece nish loshe :)
bilo je ono svi smo brothers and sisters.:)
meni je bas to lepo :)

leena:
cudno... mi smo upoznali dosta croata i nismo imali nikakvih problema iako smo celo popodne shvrljali po Zagrebu...
Mozda su se i oni istripovali....Ili su ushli u pogreshan kafic....Gde su kao komentarisali ,vidi ove srbe itd........Prepoznali ih po naglasku.....Mozda je bio kafic
bbb.gif

lol.da...takvih ima i kod nas.isto kao i sto ima normalnih.i ovde,i tamo...
zavisi od osobe do osobe.
nemozes etiketirati ceo narod,jer isto kao i kod nas,ima "ok" i ima onih "ne ok" ... :)

ja tek pristigla pa ne znam gde prvo da odem posto ne uocih bilo kakav forum za dobrodoslicu, a i nemam zelju da ga trazim i trosim sate :lol: nego, ja jako volim da slusam pearl jam pa sam cisto zelela da upoznam persone koje dele moj ukus...

P.S. kontam da su pearl jam prevazidjeni i da ce verovatno svi koji se odazovu (ako se i odazovu) na ovu temu da mi preporuce tool, a perfect circle, itd, al' vredi pokusati :lol:

eheeeee.....WELCOME TO DA KRSTARICA......
c014.gif
......
e moram da priznam da isam neki poznavalac muzike pearl jam-a,iako sam sasvim sluchajno chuo jednu pesmu=i am mine,koja je stvarno fantastichna lirike su mi se isto opako svidele,shto ce verovatno biti i razlog za pokretanje inicijative ka skidanju albuma i slushanja istih.....e da,poshto si nova,samo da te malo uputim,ovde na muzici imash temu ``pashnjak``na kojoj mozhesh da chatujesh kolko ocesh a da te moderatori ne smaraju....i imash 90%novosadjana.....ja sam odprilike jedina crna ovca......

p.s.-tema o pearl jam-u vec postoji,tako da ochekuj da ce te neke smorine od forumasha vec opominjati o tome,ali ko ih jebbe.......

elvine, miloshe, jel bilo nesto sa razmenom?
ja bih trazila nesto od elevena, ali se plasim :D to ostane zauvek u nekoj 5. dimenziji :D

mada, uskoro bih trebala da predjem na bolji net, tako da mogu da ubacim i po neku stvar iz miloshevog poduzeg spiska... jer, ako bih te pitala za par stvari, kraja ne bi bilo... :)

a mene mrzi da pisem spisak :lol:

Nadya:
elvine, miloshe, jel bilo nesto sa razmenom?
ja bih trazila nesto od elevena, ali se plasim :D to ostane zauvek u nekoj 5. dimenziji :D

mada, uskoro bih trebala da predjem na bolji net, tako da mogu da ubacim i po neku stvar iz miloshevog poduzeg spiska... jer, ako bih te pitala za par stvari, kraja ne bi bilo... :)

a mene mrzi da pisem spisak :lol:

:roll:
Ne razumem.... :-? :-? :confused: Hoces da se menjamo?!?!?! Daj spisak!

:lol: ovde boža (žensko) koja se ispalila ko metak kad je otvorila novu temu sa istim nazivom, jer nije videla da istoimena vec postoji....
sta reci, veoma kvalitetni i originalni PEARL JAM..... :D 8) :p :-D :grin: :razz: :-P :lol:

zna li neko da li ce ikad doci kod nas?

i zna li neko kako se zove ona stvar kada edi prica o tome kako ga je riba shutnula, ja sam je nasla na albumu lost dogs, al ne mogu da skontam kako se zove.

Back