Terror Techa
Ističe se
- Poruka
- 2.291
tenk ju!off he goes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tenk ju!off he goes
ispravio sam, draga moja, ja to odavno!hahaha kazes nazivi nemaju veze sa pesmom? ...hmmmm, ko zna sta ti slusas uopste heheh

Nadya:wow
off he goes mi je vec pola sata na repeatu 8o
zapanjeTa sam!
prvo sam videla elvinov post i shokirala se ovako :shocked: i onda se iskulirala kad sam videla o cemu se radi, ali opet, ni Skali ne bi mogla da predje preko ovakvih stvari!!!

.pissbottleman:mnogo bolje zvuci kad se slusa glasno,na koncertu su pesme mnogo bolje

mislim da si pominjao za Off he goes, ali se toga niko ne seca hahha.pissbottleman:jesam li ja spomenuo ovde vec da je Eddie Off he goes napisao o meni?
Pise na omotu cd-a ako ne verujete.....
A present tense je najaca kada krene u drugoj strofi onaj lagani ritam...seems that needlesly.....ahhh savrsenstvo...

hahhahaha daj da ti skupimo pare da kupis bas JEDAN njihov album... ali da bas bude njihov, ja sumnjam da su ovo ostalo sto si preimenovao njihovo hehehTerror Techa:ispravio sam, draga moja, ja to odavno!
evo sad bas ide Once
I seem to recognize your face
Haunting, familiar, yet I can’t seem to place it
Cannot find the candle of thought to light your name
Lifetimes are catching up with me
All these changes taking place,
I wish I’d seen the place....
![]()
![]()
Elvin:be scared,be very scared... :shock: ovo iskustvo me je nateralo da promenim avatar,više nikada neću biti isti...![]()
izgleda cudno ali mene noge vise ne bole... (se secate fore iz nadrealista?)heheha otkud bi ti to mogao da znas?.pissbottleman:na koncertu su pesme mnogo bolje.....

Citaj unazad strane, vec sam napisala kada i gde i koliko, a da li jos ima to ne znadem.... 8-)Bilis against ###:ima li neko neki koncert iz ovog perioda-1991-1993...ja imam Pinkpop samo..i mnooogo je d o b r o...bas bih voleo negde da nadjem jos neki stariji koncert...i tako...jos nesto...u vezi grcke ili hrvatske..kada i gde i da li jos uvek ili da li sada mogu da se nabave karte..ako zna neko nek podeli to znanje.
.pissbottleman:e yeboga patak baba...ni manje ni vise nego avionom........ja sam racunao da do kraja juna zavrsim sa ispitima,napravim tri sendvica i krenem polako biciklom....a to sto se karata tice,drug mi je rekao da je citao u "nekim hrvatskim novinama" da su za sada a izrazeno u dinarima 3200,a uskoro ce dici na 3 600 i to je to...... uglavnom oko 40 jevreja ..... maad a meni se i ne ide u zagreb...a opet atina.... nesto racunam da ce u atini biti skandal dobar koncert,jer im je poslednji u evropi a imaju cetiri dana pauzu od zagreba do atine,a u zagrebu im je cetrvti ,peti zaredom...tako da kontam da ce eddie malo sa glsom ...a i samo mi treba da odem pa nas napljuje tamo pred hrvatima.... ne znam,malo mi je ta varijanta u zagreb....mada,ne nzam.......opet je mala mrsava polunada to sto ima ta cetiri dana pauze ....kad bi dosli kod ...ali ne ,ne smem ni da pomislim na to.....
Elvin:ja ću u zagreb,definitivno...računam da će me izaći oko 100 ojra...

...ja nisam u mogucnosti da idem...