Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovaj elvin samo obecava na sve strane.... sta bi sa Techom? A sa mnom?
Je l' nas to zezash sto navijamo za Milan?
Ocemo zvati Edi weddera da nam dodje na temu?

A Nadya nabavila neke nove koncerte?
Zeznuo mi se dvd cigan i sad ne mogu da gledam niti slusam nita od onoga......

Stone bio zeznuo pesmu i kaze kao :"Ok, I screwed up that one song earlier... well this is your punishment for that... punishment for you anyway. This is Ed's punishment!" :D i pocne da peva Mankind HAHAHAHHA

kako su to cisti ljudi... mislim, svi zajedno kad su zajedno... bas kad sam prelazila ulicu sam razmisljala o tome... kako je neverovatno da se nadju takvi ljudi... mislim, ocigledno u PJ-u postoji vise pojedinaca koji su ekstremno teski za rad ... grupni (khm, Eddie) hehe ali, postaje izvodljivo kada se nalazis u drustvu posebnih ljudi... i jos da prave to sto prave, da dopuste sebi da se otvore i opuste... neverovatan sklop ljudi!!..
Mogla bih do sutra ovako... :)

Ma sta sam ga ja isprepadao,nisam se ni cuo sa njim...samo je nestao a jedino se tebi javljao...ja sam se iskreno i duboko zabrinuo...
Nego je l' imas ti koncerte : "Dissident live in atlanta" i "Live on two legs" ?

@Nadya Stone i Ed se totalno razlikuju,skroz su suprotni i vecito zezaju jedan drugog... cuo sam i video hiljadu for kako jedan drugog .... ludi su skroz...

A znas kad na onom koncertu Eddie prica kako su Stone i Mike profesionalni muzicari itd...nahvali ih i posle nekoliko pesama dodje na red Alive i uniste je maksimalno.... jedan krene solazu ,drugi refren,Eddie strofu...ma ne znaju gde su...i tako usporavaju polako i stanu...i Eddie : "toliko o tome da smo profesionalan bend..."
Ja sam umro...pa posle daju publici da biraju pesmu,kao da se iskupe,i na kraju mu neki gari donosi cedulju na kojoj pise ime pesme ... i ED:"if it sais f**k me eddie ii'm not gonna do it !'
I gari mu donosi cedulju,on je cita : "Thanks for the music,plesae **** me ed.... -I said i'm not gonna do it !!"
Ma umro sam...

Znam, znam :)) to je bas i pisalo negde, za Eddie-ja i Stone-a :D mislim da si skoro tako nesto postavio ovde...hehehe obozavam ih!

a za ovo drugo... LOL secam se haha Eddie je lud kad je elementu! Na kom to bese koncertu?

Ali, najsmesnije je u Single Video Theory... kada ih lik intervjuise onako pojedinacno i kao... prica se o tome sto su imali male "probleme" u bendu... i sto im je trebalo puno da se skrpe za album Yield... i hahha Eddie kao se uozbilji i posle razmisljanja kaze :"I think Stone was the problem, yes, definetely Stone was the problem" hahahhaha "and if it was me, i certainly would never admit it!" i nakezi se ko nevinasce ....umrla sam od smeha...

prvo si isekla moj post i svaki deo izbacila iz konteksta .... sto raspravu i te kako cini detinjastom ...
peppersi su i dalje jedan od mojih omiljenih bendova tako da nema nikakve sujete ,
a primer za sujetu je tvoj smeh na moju konstataciju da je Pearl Jam kvalitetniji bend...
Pored toga sto sam se druzio sa iskusnijim i boljim muzicarima napisao sam i da sam malo i pricao sa njima na tu temu,a i da dosta dugo slusam i jedne i druge i da vecinu stvari znam i sam da odsviram...tako da nemoj biti bezobrazna...
A koliko si nerealna kada su u pitanju peppersi najbolje pokazuje to sto ne zelis da prihvatis cinjenicu da Anthony na koncertima ne zvuci ni priblizno kao u studiju,evo upravo sam odgledao off the map....a ako mislis da sam ja sujetan,pitaj spiritcrafta sta on misli o tome,ili ako zelis citiracu ti sta je meni rekao...

Ne bih se trudio da odgovaram, nego vidim da se pominjem.
Da, Anthony loše peva. Ali je dobar pevač. Off The Map je i dalje moj omiljeni koncert od svih koncerata koje sam u životu video.

Eto, aj' sad vozdra

pa ako sam mogao biti precedavajuci u osnovnoj i srednjoj(ne moram ni da napominjem da je bilo jednoglasnom odlukom....cjelog opsteprisutnog razreda.....kakvi su to shokovi bili....) sto ne bih .... ionako idem na pravni,pa ako skrenem malo u politiku,pa ko zna....
A vama se svidelo da me zezate kad nisam tu, 'e li Elevene?

Spiritcraft izvini sto sam te spomenuo al' nisam znao kako vise da je ubedim da nemam nista protiv peppersa niti nje.....

.pissbottleman:
pa ako sam mogao biti precedavajuci u osnovnoj i srednjoj(ne moram ni da napominjem da je bilo jednoglasnom odlukom....cjelog opsteprisutnog razreda.....kakvi su to shokovi bili....) sto ne bih .... ionako idem na pravni,pa ako skrenem malo u politiku,pa ko zna....
A vama se svidelo da me zezate kad nisam tu, 'e li Elevene?
.
:lol::lol::lol:

Bolje i to nego Elvis:lol:

Back