Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
I dalje slusam isti cd
odlicno zvuce... as usual kekekeke
Elvine, jel treba da ocekujem nesto ili ne?
Elvine, jel treba da ocekujem nesto ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovaj elvin samo obecava na sve strane.... sta bi sa Techom? A sa mnom?
Je l' nas to zezash sto navijamo za Milan?
Ocemo zvati Edi weddera da nam dodje na temu?

) to je bas i pisalo negde, za Eddie-ja i Stone-a .pissbottleman:meelenah pronadji temu o frontmenima i deder glasaj za eddija

prvo si isekla moj post i svaki deo izbacila iz konteksta .... sto raspravu i te kako cini detinjastom ...
peppersi su i dalje jedan od mojih omiljenih bendova tako da nema nikakve sujete ,
a primer za sujetu je tvoj smeh na moju konstataciju da je Pearl Jam kvalitetniji bend...
Pored toga sto sam se druzio sa iskusnijim i boljim muzicarima napisao sam i da sam malo i pricao sa njima na tu temu,a i da dosta dugo slusam i jedne i druge i da vecinu stvari znam i sam da odsviram...tako da nemoj biti bezobrazna...
A koliko si nerealna kada su u pitanju peppersi najbolje pokazuje to sto ne zelis da prihvatis cinjenicu da Anthony na koncertima ne zvuci ni priblizno kao u studiju,evo upravo sam odgledao off the map....a ako mislis da sam ja sujetan,pitaj spiritcrafta sta on misli o tome,ili ako zelis citiracu ti sta je meni rekao...
i drcan je... moze preCednik da nam bude... drzave.. 
.pissbottleman:pa ako sam mogao biti precedavajuci u osnovnoj i srednjoj(ne moram ni da napominjem da je bilo jednoglasnom odlukom....cjelog opsteprisutnog razreda.....kakvi su to shokovi bili....) sto ne bih .... ionako idem na pravni,pa ako skrenem malo u politiku,pa ko zna....
A vama se svidelo da me zezate kad nisam tu, 'e li Elevene?
.

.pissbottleman:A vama se svidelo da me zezate kad nisam tu, 'e li Elevene?