Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.pissbottleman:
A da ga zezam sad malo ja?
Ma ja ga uvek zezam i meni dosadilo vise...obojici nam je to dosadilo ... poubijacemo se na kraju/....

Oh help me ,help me from myself....

Ma zezaj slobodno...valjda si primetio da nisam nešto mnogo sujetan,tj trudim se da ne budem...:)
Samo dok nije zlonamerno zezanje...;)
Onda moram da pustim kandže,al' ne volim taj segment forumskog života...:(

...i will feel alive,as long as i am free .....

Tetka ... mojne da ..... ti zategnemo konopac.....

Znas da sam svirao drugu thumbing my way(jos preee...) i da je mi je juce priznao da mu je bolje zvucalo nego u originalu,kad sam ga pogledao i kad je shvatio sta je(meni) rekao poceo je da se pravda kako je originalna verzija mnogo dobra nego se onda kao zaneo i to... izvukao se na kraju ..... a inace kome god da sviram obavezno zaspi do kraja ... buraz redovno..... a imam i na nekom koncertu ... eddie svira ...i svira...i peva ... i na kraju zavrsi i kaze masi : "Wake up..."

eeee, aj se snimi i daj babi da cuje... da zaspim... to rest in peace...

mozda te preko veze ubacim u bend, taman mi se necka gitarista... jadan li je kad nema vremena da svira PJ... tad covek zna da je stvarno dotako dno...

ova luda marija je super pesma ... ali iJopet tuzna....

...and Mary rising above it all....oh ooooooo oo oo oooh ...ooooooooooooo ooooooooooooooooooo aaaa ee eee eee ee a e eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hey ......

That what you fear the most could meet you half way....

.pissbottleman:
ma nesto smo pricali...narezao sam mu unplugged....i tako....bezveze....

ja bi tu pricu proverila....

nego, techo... i ja sam se nadala... obeco mi jos dok sam bila mlada... a evo me sad...

piss, kad dobijam snimak? ....... da te vinem u zvezde.... ozbiljno sam zainteresirana...

Nego ne vredi ti to.... ja i nisam neki gitarista ...nisam ni los...al' nista posebno...a sto se pevanja tice ,sa tim je gotovo...znas da imam problema sa grlom .... operisiali me lecili me kljukali me svim i svacim i na kraju svi odustali.....'ebiga...a imo sam potencijal za neki fini mracni propali klub .... i sa onom unplugged stolicom...i sta ces vise...

Oh nebesa,zbilja poslao?

Pa na slici i jesi osisan...

Ja pustao kosu,i stignem do 12.5 cm. i odem da si skratim ovo napred samo da vidim gdi idem i ona me skroz osisa na nekih jedva 3-4 cm. skenjao sam se u sve...sad nema sanse da mi naraste do jula....

tu pricu sto ti je tek sinoc priznao, a kad se to odavno desilo.... nisu to cista posla...

a snimak bre! ocu thumbing my way... jel znas da se snimas? ("da") E! pa snimi se i tako... pa da cujem....
kakve bre zvezde, si opet lupio glavudzu? stavi shniclu u kosu... preko nosa....ladnu

.pissbottleman:
Oh nebesa,zbilja poslao?

Pa na slici i jesi osisan...

Ja pustao kosu,i stignem do 12.5 cm. i odem da si skratim ovo napred samo da vidim gdi idem i ona me skroz osisa na nekih jedva 3-4 cm. skenjao sam se u sve...sad nema sanse da mi naraste do jula....

Jes,na toj slici sam im'o friz kao Elvis,ma još uvek imam,užas...:roll:
I mene su tako svojevremeno unakazili...ma više puta...

Nego,ti si hteo paž frizurru?:lol:
Bolje što su te ošišali...:lol:

.pissbottleman:
Nego ne vredi ti to.... ja i nisam neki gitarista ...nisam ni los...al' nista posebno...a sto se pevanja tice ,sa tim je gotovo...znas da imam problema sa grlom .... operisiali me lecili me kljukali me svim i svacim i na kraju svi odustali.....'ebiga...a imo sam potencijal za neki fini mracni propali klub .... i sa onom unplugged stolicom...i sta ces vise...
a nije vazno, druzimo se.... ko kaze da moras da budes jimi ili mike...

Ma nije ni tako davno,a nije ni ono sto ti mislis....'e l' sve zene polude kad stignu u lude godine,majku mu.... pricali smo i eto dosli i do toga,bilo nas je vise,nije bila prigusena intimna atmosFera.... kod vas tu sta rade u bg,sve sam cuo ... sad i od nas normalnih ocete napravite,....eeej bre....

Ma kako da se snimim?
A i ne smem ,stidan sam...a i kazem ti da imam dozivotnu upalu zdrela....'ebiga..

Back