Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
Ja ga nahvalim kažem da bi mog'o da radi u sferi marketinga,a on se odma' uvredi...
shock:
I još me prekrsti u Eleven,mislim stvarno...
shock:I još me prekrsti u Eleven,mislim stvarno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shock:
.pissbottleman:A da ga zezam sad malo ja?
Ma ja ga uvek zezam i meni dosadilo vise...obojici nam je to dosadilo ... poubijacemo se na kraju/....
Oh help me ,help me from myself....

Samo vi drukajte...Elvin:Techu si ti isprepadao,ko zna šta si mu rekao i uradio!
Zovi ga ako možeš da mu oprostiš v viška...![]()
.pissbottleman:ma nesto smo pricali...narezao sam mu unplugged....i tako....bezveze....

.pissbottleman:Oh nebesa,zbilja poslao?
Pa na slici i jesi osisan...
Ja pustao kosu,i stignem do 12.5 cm. i odem da si skratim ovo napred samo da vidim gdi idem i ona me skroz osisa na nekih jedva 3-4 cm. skenjao sam se u sve...sad nema sanse da mi naraste do jula....

a nije vazno, druzimo se.... ko kaze da moras da budes jimi ili mike....pissbottleman:Nego ne vredi ti to.... ja i nisam neki gitarista ...nisam ni los...al' nista posebno...a sto se pevanja tice ,sa tim je gotovo...znas da imam problema sa grlom .... operisiali me lecili me kljukali me svim i svacim i na kraju svi odustali.....'ebiga...a imo sam potencijal za neki fini mracni propali klub .... i sa onom unplugged stolicom...i sta ces vise...