grunge girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
ljudi stonsi dolaze 2. jula...hm da li ce pj biti predgrupa?nadajmo se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze. Daj mi mail, pa cu ti poslati spisak onoga sto ja imam. Imas li jos nesto sem spotova?raw:ako su ti potrebni svi spotovi PJ-a u dvx formatu samo kazi...
hocu i ja ,hocu i ja..nemam ni jedan na zalost....raw:ako su ti potrebni svi spotovi PJ-a u dvx formatu samo kazi...
eee...bas sam to htela da napisem...Keeper:danas je u blicu pisalo, u vezi dovodjenja erosa ramacotija... navodno ta agencija, menadzer, koji vecj **** palac... poenta svega je da cje navodno dovesti leta 2006. u bgd Pearl Jam lichno glavom i bradom ;-)
zhivi bili pa videli.
raw:jos uvek je u pregovorima zato sto nisu sigurni da li ce im se isplatiti.inace firma se zove SFL i ako dodju bice to promocija novog albuma

:wink:
da sve se to desi,a ja postanem gospodja Ament, kupim neke akcije tvoje firme, i I`ll keep on rocking in the free world!Nadya:hjoj!
evo, vec balavim heheheheh
tnx
onda idemo svi da stanemo u prvi red i izderemo se posteno i pogubimo sve glasove i na kraju se onesvestimo i onda nas odnesu kod njih u garderobu i rukujemo se sa njima... i zavrsi se tako sto ja kroz par godina posedujem izdavacku kucu u ubedim PJ da izdaje za moju kucu.... ah, ne! ne! Ne budite me hehehehe![]()
![]()
![]()
![]()
al ja sam to ozbiljna za izdavacku kucu 8-) a posle toga ovo posle![]()
eh...da znam takveraw:...neki cekaju 15 godina na koncert
...Nadya:huh, to bi bilo genijalno!
samo sto ja nesto sumnjam u to..... u stvari, ja sumnjam da cu ikada videti PJ u Beogradu (kamoli negde drugde u Srbiji, jer... Bgd je kao prestonica bla bla)
nego, Keeper-u, znaci ziv si!![]()