Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta mislite o tome da razmenimo malo diskove? Ja imam nekih 10 - 15 kom od Pearl Jam - a, sto studijskih albuma, sto koncerata, imam i dosta stvari od Nirvane i Alice In Chains. Prvenstveno me interesuju singlovi i zivi snimci. Ako je neko za razmenu neka mi posalje mail na zarko_stamenkovic@hotmail.com . Pozdrav grungeri

danas je u blicu pisalo, u vezi dovodjenja erosa ramacotija... navodno ta agencija, menadzer, koji vecj **** palac... poenta svega je da cje navodno dovesti leta 2006. u bgd Pearl Jam lichno glavom i bradom ;-)

zhivi bili pa videli.

huh, to bi bilo genijalno! :D
samo sto ja nesto sumnjam u to..... u stvari, ja sumnjam da cu ikada videti PJ u Beogradu (kamoli negde drugde u Srbiji, jer... Bgd je kao prestonica bla bla)

nego, Keeper-u, znaci ziv si! ;)

Keeper:
danas je u blicu pisalo, u vezi dovodjenja erosa ramacotija... navodno ta agencija, menadzer, koji vecj **** palac... poenta svega je da cje navodno dovesti leta 2006. u bgd Pearl Jam lichno glavom i bradom ;-)

zhivi bili pa videli.
eee...bas sam to htela da napisem...
ja se iskreno nadam tome...bio bi red da nas posete...mislim...
osim ako nas nesto opet krene naopako sa kosovom...ali nece...
ajd pa tako...vidimo se na koncertu...i hope...

mislim da takvu publiku nece videti nigde...neki cekaju 15 godina na koncert (moja seka npr.) a neki su i nadu izgubili...ljudi ce odlepiti kad vam kazem..evo najezih se

Pazite, jedino sto je meni malo cudno je da pozovu bas PJ kao predgrupu Stonsima... mislim, nekako mi ni ne idu zajedno... a narocito sto PJ nije komercijalan i popularan, pa nekako mislim da bi pre nekako nekog drugog pozvali...

U stvari, pa cekajte, ko je i gde cuo tu informaciju? Jel to negde "zvanicno" ili bilo kako okaceno, napismeno??

ne smem da se zanosim :lol: :wink:

hjoj! :D

evo, vec balavim heheheheh

tnx ;)

onda idemo svi da stanemo u prvi red i izderemo se posteno i pogubimo sve glasove i na kraju se onesvestimo i onda nas odnesu kod njih u garderobu i rukujemo se sa njima... i zavrsi se tako sto ja kroz par godina posedujem izdavacku kucu u ubedim PJ da izdaje za moju kucu.... ah, ne! ne! Ne budite me hehehehe :) :) :) :)
al ja sam to ozbiljna za izdavacku kucu 8-) a posle toga ovo posle :twisted:

Nadya:
hjoj! :D

evo, vec balavim heheheheh

tnx ;)

onda idemo svi da stanemo u prvi red i izderemo se posteno i pogubimo sve glasove i na kraju se onesvestimo i onda nas odnesu kod njih u garderobu i rukujemo se sa njima... i zavrsi se tako sto ja kroz par godina posedujem izdavacku kucu u ubedim PJ da izdaje za moju kucu.... ah, ne! ne! Ne budite me hehehehe :) :) :) :)
al ja sam to ozbiljna za izdavacku kucu 8-) a posle toga ovo posle :twisted:
da sve se to desi,a ja postanem gospodja Ament, kupim neke akcije tvoje firme, i I`ll keep on rocking in the free world!

Nadya:
huh, to bi bilo genijalno! :D
samo sto ja nesto sumnjam u to..... u stvari, ja sumnjam da cu ikada videti PJ u Beogradu (kamoli negde drugde u Srbiji, jer... Bgd je kao prestonica bla bla)

nego, Keeper-u, znaci ziv si! ;)

jesam.
josh uvek mrdam, kashika mi u ruci.... ;p

ko te ostavio? :/

mrdamo po snegu :)
sve gledam ovu temu, kad ce neko da pise hehe

e, ja se sve nesto vise nadam da ce PJ doci na leto, navukli ste me :)

Keeperu, pusti nekad tu kashiku i kuckaj malo ovdi, osulo se drustvo...

Back