Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sigurno nije tako.
Eddie nikada nije slusao pepperse.
Stvar je u tome sto je bio dobar prijatelj sa Jack Ironsom,koji je tada bio bubnjar peppersa,koji je Eda i predlozio ostatku PJ,on ih je povezao,a kada su izdali Ten sredio je da idu na turneju sa peppersima kao predgrupa...

Eddie je pre Pearl Jam imao svoju grupu Bad Radio,svirali su svoje stvari,jedna od njih je i Betterman ,koju je Ed kasnije uradio u PJ....
A njegov idol je Pete Touwshend (gitarista "The Who" njega je Eddie pomalo imitirao, i onaj fazon kada vrti mikrofon je pokupio od pevaca....)

hehe good old bible "Eddie Vedder & Pearl Jam" :)

huh, nego da li mozete da zamislite Eddija kako stavlja carapu na pisu i da je mu je to jedini odevni predmet na koncertu i skripi dok peva kao Kiedis dok falshira?... ja ne mogu.

al eto, ocigledno se Kiedisu svidja Eddie, pa nekako pokusava da mu pridje, ali, jadan ne zna bas na koji nacin :)

neku su oni meni zivi i zdravi, ljubi ih baba...

Spiritcraft:
Čekaj, čekaj... misliš da nije tako??
Gledao sam neke matore snimke snimljene odmah po obljavljivanju tena i da vidiš sao kako liči!
Mislim, trudi se da liči...

Al' nema tu ništa loše, i ja bih verovatno ličio na njih dvojicu kad bih pevao...
ma ne bre...
gde se trudi da lici...
entoni je ruzan ko dupe, a edi je lep covek...

.pissbottleman:
Sigurno nije tako.
Eddie nikada nije slusao pepperse.
Stvar je u tome sto je bio dobar prijatelj sa Jack Ironsom,koji je tada bio bubnjar peppersa,koji je Eda i predlozio ostatku PJ,on ih je povezao,a kada su izdali Ten sredio je da idu na turneju sa peppersima kao predgrupa...

Eddie je pre Pearl Jam imao svoju grupu Bad Radio,svirali su svoje stvari,jedna od njih je i Betterman ,koju je Ed kasnije uradio u PJ....
A njegov idol je Pete Touwshend (gitarista "The Who" njega je Eddie pomalo imitirao, i onaj fazon kada vrti mikrofon je pokupio od pevaca....)
da,i ja znam za tu varjantu i slazem se

Nadya:

huh, nego da li mozete da zamislite Eddija kako stavlja carapu na pisu i da je mu je to jedini odevni predmet na koncertu i skripi dok peva kao Kiedis dok falshira?... ja ne mogu.

al eto, ocigledno se Kiedisu svidja Eddie, pa nekako pokusava da mu pridje, ali, jadan ne zna bas na koji nacin :)

U potpunosti se slazem!!!!:)

Da li ste ikada pomislili da bi mogla da postoji jos neka triologija ?

Ja sam citao neke price,a pomalo sam i sam povezivao .... (ali boli me k.... da opet pisem tri sata o tome, i onda vi iskomentarisete sa "da neko je to vec pomenuo...")

Nadya:

Ma, ne mogu da raspravljam o tome uopšte...
To je isto kao pitati dete da li više voli mamu ili tatu...
PJ i RHCP su moji omiljeni bendovi i nikako ne mogu da ih suprotstavljam.

Spirit, ne shvati me pogresno.... i ja volim pepperse,pisao sam i na temi o njima ,mrzi me sad opet,bio sam fanatik,znam sve o njima.SVE!!! Posle njih sam poceo sa PJ i od tada ih ne slusam bas mnogo . Samo kazem da nije istina to sto je Anthony napisao,jer znam da nije.

Jos je napisao da posto su u to vreme bili veliki snobovi PJ im se nije svidjao nego su zeleli da ucine uslugu Ironsu ... ali da kad je cuo Eddie kako peva Alive shvatio je koliko je on dobar pevac,i kako PJ pred sobom ima uzbudljivu karijeru....(malo *****,al' aj.... a i da falsira na koncertima ne mo's poreci koliko god ga voleli...)

E, a i ako si cuo "Dirty Frank" moras priznati da su im Eddie i kompanija bas pokazali kako se to radi
. Ta pesma je nastala na turneji sa peppersima i uradjena je u stilu peppersa(tadasnjem stilu peppersa) .

Ne da falšira nego je zayebao i pola granda! Nemam ja baš neko visoko mišljenje o njemu, zapravo. Nit' zna da peva, nit' je neki tekstopisac. Al' zato obožavam pepperse onako, kao pojavu, zbog nekakve čudne energije kojom me ispunjavaju. Skroz pozitivno utiču na mene. Da ti je samo videti kojom brzinom operem sudove dok ih slušam! :lol: A i slušam ih poprilično odavno.

S druge strane, Pearl Jam sam prvi put čuo pre jedno godinu i po kada sam našao "Vitalogy", i to na kaseti. Bio sam ubeđen da je to najbolji album svih vremena. A tek kada sam nabavio sve ostalo...
Devojka mi preti da će da mi odseče jezik zato što ih slušam po ceo dan i, što je jooš gore, pokušavam da pevam kao Eddie...

Ej,ej,ej... nemoj tako bre ... Nije Anthony bash tako losh ... mislim,ne moze da se poredi sa Edom i njemu ravnima,ali nemoj ga bas ni u grand... bar se trudi,popravio se u poslednje vreme sto se tih koncerata tice,moram priznati ...a kad slusas studijske verzije,lepo peva,lep glas ... a i tekstovi nisu tolko losi ... ima dobrih,al' uglavnom su naravno, zayebancije,al opet dobre...

A cuces i Franka .. to ti je pesma o vozacu skolskog autobusa koji ubija putnike ,jede ih i skuplja im glave .... cak je pojeo i Mike Mc'Creadya (gitarista,naravno) .... zayebancija... Eddie se naduvao pa....

Ma, hajde, ja pevam onako kad sam mamuran. Al' nije stvar u pevanju, nego u pojavi, a i to mu je mnogo bolje išlo pre 15-20 god. nego sad. Baš je...krele... Gledam skoro neke prošlogodišnje slike sa koncerata i čudom se čudim! Čini mi se da bih lakše podneo da mi je rođeni ćale rekao da je *****, al' dobro sad... sto ljudi - sto ćudi

Da i meni je dugo trebalo da to prihvatim....al' sta sad...nije ***** nego biseksualac...mada...ono...

A sto se pojave tice...pre 15-20 godina nije imao 45 ,verovatno je i to malo uticalo ...

Enivej,laku noc...

.pissbottleman:
Da li ste ikada pomislili da bi mogla da postoji jos neka triologija ?

Ja sam citao neke price,a pomalo sam i sam povezivao .... (ali boli me k.... da opet pisem tri sata o tome, i onda vi iskomentarisete sa "da neko je to vec pomenuo...")
pa napisi slobodno mene interesuje!

ma znam, nije bitno...

nego, vidim da je .pissbottleman imao puno vremena da razmislja o PJ pesmama dok je popravljao komp i volela bih da bar izvede jednacinu teorije o novim trilogijama... :)

ajde, ajde, ajde!

bla bla...
ja nisam primetila...

i ajde cestitaj Eddiju rodjendan sa zakashnjenjen :P :) nije lepo...
ne daj povoda da nam ne dodju...

Back