Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Know a man, his face seems pulled and tense
Like he’s riding on a motorbike in the strongest winds
So I approach with tact, suggest that he should relax
But he’s always moving much too fast
Said he’ll see me on the flipside
On this trip he’s taken for a ride
He’s been taking too much on ...
There he goes with his perfectly unkept clothes
There he goes...

...and I wonder bout his insides
it's like his thoughts are too big for his size
he's been taken, where I don't know
There he goes with his perfectly unkept hope...

...jeziva pesma...sta vise reci...

Slaob ih slusam iz prostog razloga sto nemam nista od njih... :(
bedak
imam samo jeremy spot i black mp3...
mau

i sta sad da radim??

aj dajte taj unpluged, cuo sam dosta dobrog o njemu. bio bi red i da ga vidim :D

dajem 10 sati. ajd
za dva cd-a dopuna kredita 250 din.
sta cete vise...

@ Apach,Peruzzi ... imam ja mnooogo toga od PJ... pa ako ste zainteresovani,retzite....imam i unplugged... i koncerte,mp3,spotove...i tako...malo sam sad u frki,nasao sam kao neki posao al',javite sta vas interesira...

Mene interesira unplugged i spotovi i koncerti i sta god imas na divx-.
Imam da ti ponudim unplugged Alice In Chains ,neke snimke sa koncerata Pearl Jam, kao i gomilu spotova i koncerata RHCP (sve divx)

Spiritcraft:
Mene interesira unplugged i spotovi i koncerti i sta god imas na divx-.
Imam da ti ponudim unplugged Alice In Chains ,neke snimke sa koncerata Pearl Jam, kao i gomilu spotova i koncerata RHCP (sve divx)

Dogovoreno.Aj posalji mi na pp. spisak sta imas(od gore navedenih) a i ja cu tebi moj...sutra.

Police man...police man...police maaaaannn....
POLICE STOPPED MY BROTHER AGAIN !!!

Sto volim te peme kad je Eddie besan...tacno osetis koliko pisdi na svet...
"...and you dare to say it belongs to you... THIS IS NOT FOR YOU!!! F*CK YOU !!! THIS IS NOT FOR YOU!!!"

Small my table. A-sits just two.
Got so crowded. I can't make room.
Oh where did they come from? Stormed my room.
And you dare say it belongs to you. To you...

e! kako su mog decka i mene sinoc dvojica opljackala! :shock: :evil:
:evil:

deco, da znate! zapamtite moje reci hehehehe

Vracamo se sa zurke iz Barutane i dvojica u civilu se predstavila kao inspekcija za drogu itd. i kao da nas pretresu... i gledaju torbe, dzepove bla bla i novcanike i ne nadju nista naravno...fino se izvinu i odu na kraju... kad, novcanici PRAZNI!! :evil: :x :evil: :x

popiz_dela sam!!!!!
necu ni da vam kazem koliko sam kinte imala... ali dosta :evil: :evil:
Ovo vam kazem samo da ako vam se pocetak situcije pogodi, da trazite OBOJICI legitimaciju i da sve radite na svetlu... ali NAJVAZNIJE... DA KAZETE DA PRED VAMA PREGLEDAJU NOVCANIKE I DA ODMAH POTOM PROVERITE KINTU!

anyway... ovih dana sam gledala onaj Pearl Jam na pink pop festivalu... obozavam Eddija :) kada prica sa onim likom iz rezije za kasetu... lol... fenomenalan covek! Volela bih da ga blize upoznam.. he seems like a interesting guy 8)

Nadya:
anyway... ovih dana sam gledala onaj Pearl Jam na pink pop festivalu... obozavam Eddija :) kada prica sa onim likom iz rezije za kasetu... lol... fenomenalan covek! Volela bih da ga blize upoznam.. he seems like a interesting guy 8)

"....but,ok...next time.... .... well ther will be no next time you mottha... just kidding..." pocepam se svaki put kad vidim to...

Prijatno sam iznenadjen brojem ljudi koji slusaju PJ. Nisam zalazio na ovaj forum, jer moja potraga za muzikom je prestala kada sam ih prvi put cuo i dugo vremena sam slusao iskljucivo samo njih. Kada ono na moje iznenadjenje na vrhu foruma tema ...moram vam priznati da sam se neverovatno obradovao. Pustio sam PJ i procitao sve...sta reci a da nije receno....oni su kao bend nesto sto mogu da prepoznam kao deo sebe..Hmm...mozda malo vise starije albumi nego poslednja 3. Ne iz razloga jer su losi vec zbog emocije u ranijim koja mi vise odgovara. Priznajem da su poslednji albumi muzicki mnogo bolji ali nemaju toliko besa kao ranije. Pored njih slusam jos samo Tool i to je to :0, Kad kazem slusam nemislim na preslusavanje muzike. Jednog dana deca ce o njima uciti u skoli. Veliki pozdrav :)

Artinve:
Prijatno sam iznenadjen brojem ljudi koji slusaju PJ. Nisam zalazio na ovaj forum, jer moja potraga za muzikom je prestala kada sam ih prvi put cuo i dugo vremena sam slusao iskljucivo samo njih. Kada ono na moje iznenadjenje na vrhu foruma tema ...moram vam priznati da sam se neverovatno obradovao. Pustio sam PJ i procitao sve...sta reci a da nije receno....oni su kao bend nesto sto mogu da prepoznam kao deo sebe..Hmm...mozda malo vise starije albumi nego poslednja 3. Ne iz razloga jer su losi vec zbog emocije u ranijim koja mi vise odgovara. Priznajem da su poslednji albumi muzicki mnogo bolji ali nemaju toliko besa kao ranije. Pored njih slusam jos samo Tool i to je to :0, Kad kazem slusam nemislim na preslusavanje muzike. Jednog dana deca ce o njima uciti u skoli. Veliki pozdrav :)

mi smo ovde,IMA NAS gomila!

...you dont have to stray the oceans away
waves roll in my thoughts...

Artinve:

Ej tako sam i ja....slusao sve i svasta.... i od kada sam cuo njih....proslo je bar dve godine pre nego sto sam pustio bilo koju pesmu a da nije njihova,ne zato sto nisam hteo,vec jednostavno nisam mogao...tako se uvuce u tebe i ne pusta....jednostavno sam nasao sebe u toj muzici,i u Eddievim tekstovima .... Nikada mi niko nije toliko pomogao niti imao toliki uticaj na mene kao taj covek...kao da zna sve sto mislim i osecam i uvek nadje pravi nacin da to pokaze i .... ne znam... stvarno je poseban... i sada ne prodje ni jedan dan a da ih ne slusam bar dva sata....

.pissbottleman:
Ej tako sam i ja....slusao sve i svasta.... i od kada sam cuo njih....proslo je bar dve godine pre nego sto sam pustio bilo koju pesmu a da nije njihova,ne zato sto nisam hteo,vec jednostavno nisam mogao...tako se uvuce u tebe i ne pusta....jednostavno sam nasao sebe u toj muzici,i u Eddievim tekstovima .... Nikada mi niko nije toliko pomogao niti imao toliki uticaj na mene kao taj covek...kao da zna sve sto mislim i osecam i uvek nadje pravi nacin da to pokaze i .... ne znam... stvarno je poseban... i sada ne prodje ni jedan dan a da ih ne slusam bar dva sata....

pricaj mi o tome!

ljudi, ja sam pisao u ovoj temi pre godinu dana, odprilike, i ne znam shta se izdeshavalo, mrzi me da chitam, ali za pearl jam imam sve najbolje da kazhem!!!obozhavam ih kao poklonik grunge pokreta,obozhavam ih kao gitarista i pevach, obozhavam ih kao ljubitelj muzike, i obozhavam ih kao jedan obichan tinejdzer(josh samo godinu dana , shmrc) koji je , kao i mnogi, deo sebe nashao u vederovim textovima ...
POOZZZZDRAV

Kurt Cobain:
ljudi, ja sam pisao u ovoj temi pre godinu dana, odprilike, i ne znam shta se izdeshavalo, mrzi me da chitam, ali za pearl jam imam sve najbolje da kazhem!!!obozhavam ih kao poklonik grunge pokreta,obozhavam ih kao gitarista i pevach, obozhavam ih kao ljubitelj muzike, i obozhavam ih kao jedan obichan tinejdzer(josh samo godinu dana , shmrc) koji je , kao i mnogi, deo sebe nashao u vederovim textovima ...
POOZZZZDRAV
Well said! :))

Back