grunge girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
ljudi tema nam pada polako...
anyone?
hm...ja cu ovako na svakih pola sata kako tema ne bi pala
anyone?
hm...ja cu ovako na svakih pola sata kako tema ne bi pala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A jel' mogu i ja???grunge girl:... svi dobijate unplugged!![]()

Apach:A jel' mogu i ja???![]()
ma, no frks!Apach:A jel' mogu i ja???grunge girl:... svi dobijate unplugged!![]()
![]()
Spiritcraft:Mene interesira unplugged i spotovi i koncerti i sta god imas na divx-.
Imam da ti ponudim unplugged Alice In Chains ,neke snimke sa koncerata Pearl Jam, kao i gomilu spotova i koncerata RHCP (sve divx)
:x
:x
kada prica sa onim likom iz rezije za kasetu... lol... fenomenalan covek! Volela bih da ga blize upoznam.. he seems like a interesting guy 8)Nadya:anyway... ovih dana sam gledala onaj Pearl Jam na pink pop festivalu... obozavam Eddijakada prica sa onim likom iz rezije za kasetu... lol... fenomenalan covek! Volela bih da ga blize upoznam.. he seems like a interesting guy 8)

Artinve:Prijatno sam iznenadjen brojem ljudi koji slusaju PJ. Nisam zalazio na ovaj forum, jer moja potraga za muzikom je prestala kada sam ih prvi put cuo i dugo vremena sam slusao iskljucivo samo njih. Kada ono na moje iznenadjenje na vrhu foruma tema ...moram vam priznati da sam se neverovatno obradovao. Pustio sam PJ i procitao sve...sta reci a da nije receno....oni su kao bend nesto sto mogu da prepoznam kao deo sebe..Hmm...mozda malo vise starije albumi nego poslednja 3. Ne iz razloga jer su losi vec zbog emocije u ranijim koja mi vise odgovara. Priznajem da su poslednji albumi muzicki mnogo bolji ali nemaju toliko besa kao ranije. Pored njih slusam jos samo Tool i to je to :0, Kad kazem slusam nemislim na preslusavanje muzike. Jednog dana deca ce o njima uciti u skoli. Veliki pozdrav![]()
Artinve:Prijatno sam iznenadjen brojem ljudi koji slusaju PJ. Nisam zalazio na ovaj forum, jer moja potraga za muzikom je prestala kada sam ih prvi put cuo i dugo vremena sam slusao iskljucivo samo njih. Kada ono na moje iznenadjenje na vrhu foruma tema ...moram vam priznati da sam se neverovatno obradovao. Pustio sam PJ i procitao sve...sta reci a da nije receno....oni su kao bend nesto sto mogu da prepoznam kao deo sebe..Hmm...mozda malo vise starije albumi nego poslednja 3. Ne iz razloga jer su losi vec zbog emocije u ranijim koja mi vise odgovara. Priznajem da su poslednji albumi muzicki mnogo bolji ali nemaju toliko besa kao ranije. Pored njih slusam jos samo Tool i to je to :0, Kad kazem slusam nemislim na preslusavanje muzike. Jednog dana deca ce o njima uciti u skoli. Veliki pozdrav![]()
.pissbottleman:Ej tako sam i ja....slusao sve i svasta.... i od kada sam cuo njih....proslo je bar dve godine pre nego sto sam pustio bilo koju pesmu a da nije njihova,ne zato sto nisam hteo,vec jednostavno nisam mogao...tako se uvuce u tebe i ne pusta....jednostavno sam nasao sebe u toj muzici,i u Eddievim tekstovima .... Nikada mi niko nije toliko pomogao niti imao toliki uticaj na mene kao taj covek...kao da zna sve sto mislim i osecam i uvek nadje pravi nacin da to pokaze i .... ne znam... stvarno je poseban... i sada ne prodje ni jedan dan a da ih ne slusam bar dva sata....
Well said!Kurt Cobain:ljudi, ja sam pisao u ovoj temi pre godinu dana, odprilike, i ne znam shta se izdeshavalo, mrzi me da chitam, ali za pearl jam imam sve najbolje da kazhem!!!obozhavam ih kao poklonik grunge pokreta,obozhavam ih kao gitarista i pevach, obozhavam ih kao ljubitelj muzike, i obozhavam ih kao jedan obichan tinejdzer(josh samo godinu dana , shmrc) koji je , kao i mnogi, deo sebe nashao u vederovim textovima ...
POOZZZZDRAV
)