Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@piss... nemam ja taj, imam stejt koledz i pensilvaniju... ovo je i drugaciji omot... ovo je nesto perth... australija valjda...

hehe veceras na hrt1 ili hrt2 film "Singles" ko je zainteresovan pocinje u 22:30 :wink:
p.s. sad ce ovabezno da otkazu film jer sam ga ja najavila :roll: :lol:

black dosta zahtevna za sviranje?
auuuuuu :shock:
onda sam ja dobar gitarista kad znam to da sviram....

Em....Adur....Asus4....Adur
i u krug :lol:

i samo refren sa D, C, A, i josh poneshto :)

Keeperu, nemoj ti da se podsmevas Pearl Jamu, znas? :? :P

gledam onaj pinkpop festival iz dve'iljadite... i neverovatni su as usual! :)
nego... kako je tamo bilo vruciiinnaaaa... Eddie se jadan cedi, a za Matta ne smem ni da zamislim... eh, al ... sve je to za ljude...

moram da naucim da sviram kintaricu... i onda da idem sve u krug sa A... :D

Nadya:
daj bre, si lud?!
kako se slusa unazad pesma na kompu?...

sad ispadose Pearl Jam sektashi... to ne dolazi u obzir!

ne znam, ne verujem ja u to...

State of Love and Trust rulZ! 8)

Nesto sam procitala od one bolesti... hm, dobro je da mu je bolje... hm... a je_bi ga.. kad se drogirao ko zna koliko godina... sta mislite sto se sad ovoliko i ovako naglo ugojio... mislim... dobro je da je bolje.
ma dajte..ne verujem ni ja u ta shits o citanju pesama unazad
btw kako to slusate pesmu unazad,reci citate odpozadi ili...
a ,da to za mccreadyja...pa nije mu lako ja sam nasla jos neki clanak gde kaze da je zbog te bolesti prezivljavao neprijatnosti....na nekom koncertu ne znam gde,morao je da ide u klonju i rekao momcima da sviraju sometimes posto to mogu i bez njega i posto nije bilo nigde blizu klonje morao je da vrsi nuzdu u kofi ispred nekog cistaca!

goxy:
U petak 12. u klubu''Fest'' u ZEMUNU moji ortaci imaju svirku...Bice i PEARL JAM ali i ALICE IN CHAINS I STONE TEMPLE PILOTS...Pa ko voli neki izvoli.....
ps akcenat ce biti na pearl jam, bice najvishe njihovih pesama 8),ali ce biti i ostalog.
ps.Uzeleo sam se dobre grunge svirke vekovima nisam bio na nekoj.. :wink:
Vidimo se :wink:
eee jbg,kad zivim u ovoj selendri..........

TYLER:
JE EDDIE...FENOMENALAN UMETNIK!
NISAM VOLEO GRUNGE DOK NISAM NJIH ČUO.ONI SU TOLIKO DOBRI DA ME HVATA JEZA KAD IH SLUŠAM!!!
TEN JE NAJBOLJI ROCK ALBUM DEVEDESETIH,A ALIVE,JEREMY I BLACK JEDNE OD SIGURNO 100 NAJBOLJIH ROCK PESAMA IKAD.
SJAJNI SU,MAJK JE SJAJAN,STOUN TAKODJE A EDI JE JOŠ BOLJI!
10 NJIHOVIH NAJBOLJIH STVARI PO MENI:
1.BLACK
2.NOTHING AS IT SEEMS
3.ALIVE
4.JEREMY
5.WHY GO
6.YOU ARE
7.RELEASE
8.I AM MINE
9.ANIMAL
10.PRESENT TENSE
welcome to the club!
Super,bas mi je drago sto se jos neko navukao na ovaj divan bend....
a sto se tice tih pesmica ja omeljene ne mogu da svrstam ni u 20...

Keeper:
tajleru, secjam te se, ja sam ti bio nastavnik srpskog u osnovnoj, tako da ja imam pravo da ti kazhem da ne ken.jash :D

btw, jel neko slushao ovaj 'live'?

pearl_jam_perth_2003.jpg

nego... da se ne bojim igle :oops: ovo bih istetovirao :D

images
ej i ja sam o tome razmisljala...da,prvo me je strah a drugo...ovaj...moji bi me izbacili iz kuce...

Keeper:
postoji nekoliko takvih 'live' u seriji, ovaj na slici je u Pertu. ja imam u State College, Pensylvania. nishta posebno, PJ przha ko i svaka PJ przha, al ovo je EXTRA s obzirom da je taj koncert stao na verovali ili ne, 3 CD-a. skoro 40 pesama su izveli za jedno veche. a ko je ishao na Metaliku i Dip Parpl, zna da im svirka nije preshla shugavih priblizhno sat i po, sat i petnaest :D
zatim, pojavljuju se standardi, pa i rariteti, koje mi kao PJ zaludjenici znamo, ja lichno obozhavam sa te svirke 'rocking in the free world', tu je bash ono....... zju. interesantno je da sviraju i Lenonovu 'gimme some truth', a Eddie sam na akustari i usnoj harmonici pici 'you got to hide your love away'... odvala je kad pogreshi strofu pevajucji negde na sredini pesme, i onda 'ooh no nonooo' :lol: a marva mu se smeje :lol:
to mi je izuzetno poznato...
a sto se tice rariteta,ja nasla neke...

Nadya:
@piss... nemam ja taj, imam stejt koledz i pensilvaniju... ovo je i drugaciji omot... ovo je nesto perth... australija valjda...

hehe veceras na hrt1 ili hrt2 film "Singles" ko je zainteresovan pocinje u 22:30 :wink:
p.s. sad ce ovabezno da otkazu film jer sam ga ja najavila :roll: :lol:
ma nije to nista,propustila sam ga svakog puta kad je bio,jer sam kasnila na forum,a disk zbog ne znam cega nece ni na playeru ni na compu...jedino ako nadjem negde dvd....

e,ovako posle svih ovih replayova:cao ljudi kako ste?dugo me nije bilo,nisam uplatila net,ovo su drugaricini sati...
ono sto ste pricali o pesmama unazad ja mislim da je to cista slucajnost...mislim ono,fazon uzmes i pises pesmu ali gledas da to otpozadi ima drugo znacenje...debilizam...
a,sto se tice tih silnih koncerata koje spominjete,ja imam slabo.....
imam,ako vas interesuje na dvd-u,koncert 2oo3 god,nassaw veterans memorial coliseum uniondale NY edi sa kratkom kosicom,ponovo u formi,snimak odlican
i neki film-turneja koji su oni pravili `95 god,ima neko zezanje,kao da je neki dokumentarac,imaju inserti sa koncerata itd..
i naravno cuveni unplugged,ceo,i nenamontiran materijal,tipa edi pije caj,stimovanje gitarica itd
e sad,ja nemam dvd rezac...hm...

grunge girl:
e,ovako posle svih ovih replayova:cao ljudi kako ste?dugo me nije bilo,nisam uplatila net,ovo su drugaricini sati...
ono sto ste pricali o pesmama unazad ja mislim da je to cista slucajnost...mislim ono,fazon uzmes i pises pesmu ali gledas da to otpozadi ima drugo znacenje...debilizam...
a,sto se tice tih silnih koncerata koje spominjete,ja imam slabo.....
imam,ako vas interesuje na dvd-u,koncert 2oo3 god,nassaw veterans memorial coliseum uniondale NY edi sa kratkom kosicom,ponovo u formi,snimak odlican
i neki film-turneja koji su oni pravili `95 god,ima neko zezanje,kao da je neki dokumentarac,imaju inserti sa koncerata itd..

i naravno cuveni unplugged,ceo,i nenamontiran materijal,tipa edi pije caj,stimovanje gitarica itd
e sad,ja nemam dvd rezac...hm...

Aj' napravicemo mi neku akciju da ti skupimo za internet...
Ono za pesme unazad...ja sam se mozda natripovao za WMA(mada,rekoh prilicno jasno se cuje) ali za Pry,to je sigurno...ali nista satanisticko,kaze "Oh, thank you Pete Touwshend how you saved my life..."

Evo mene interesuju ona dva koncerta sto si spomenula(unplugged imam)...Aj' nadji negde DVD rezac, posalji mi to i ja te castim sa 10 sati...

meni odgovara :D ajd nacicu negde i saljem ti
ja sam ih dobila iz australije od lika kojeg sam upoznala na jednom stranom forumu pearl jam...i dalje se cujemo,ja mu poslala srpske rok bendove koji sviraju na engleskom i tako to... 8)

Spiritcraft:
Ko je taj Pete Touwshend?

Gitarista grupe "The Who"...inace Eddijeve omiljene grupe,odrastao je slusajuci njihovu muziku, izgleda ce na novom albumu biti par pesama na njihov fazon... a bili su dosta popularni u svoje vreme...Pete je uveo ono mahanje rukom u krug dok svira gitaru,a pevac je mahao mikrofonom(to je posle i Ed radio)...

Eddie je cesto govorio da mu je Pete kao otac (kog nikad nije imao)....

.pissbottleman:
Spiritcraft:
Ko je taj Pete Touwshend?

Gitarista grupe "The Who"...inace Eddijeve omiljene grupe,odrastao je slusajuci njihovu muziku, izgleda ce na novom albumu biti par pesama na njihov fazon... a bili su dosta popularni u svoje vreme...Pete je uveo ono mahanje rukom u krug dok svira gitaru,a pevac je mahao mikrofonom(to je posle i Ed radio)...

Eddie je cesto govorio da mu je Pete kao otac (kog nikad nije imao)....

:wink: hvala

Back