Evergreen86
Domaćin
- Poruka
- 4.050
Dali je tako. Kladim se da ti ne mozes da pokrenes igru sa DirectX10 podesavanjima a razlika izmedju DX9 i DX10 je bogami povelika. Dok kod konzola vec imas grafiku za RE5 kao DX10...
Tako je,i konzole ce ostati na kvalitetu Dxa10,a za komp je vec izasao Dx 11.Ja ne vidim ni jedan jedini dobar argument zasto nabaviti konzolu pored drasticno superiornijeg kompjutera,jedino ta prica za blue ray citac u PS3,to jedino vredi nesto,ali ovo je Srbija,i blue ray nece stici na nashe trziste jos barem godinu dana,a ja ocekujem i vise tako da......
Haha,pa ni PS3 nije samo za gaming,ima i bluray player,cak mozes da povezes tastaturu i misa i da instaliras linux na njega.
Pa da,instaliras linux i ni struja ti nista ne moze
Da,i samo da zavshim ovu pricu,cuo sam i neke gluposti o tome kako PS3 ima 100000000 jezgra procesora na raspolaganju,pa sada moze on da ih ima beskonacno,ali nema tehnologiju da kontrolise vise od 2 ili 3.A,sto se tice modernih igara sada je za komp izaso i9 procesor(6jezgra)i do sledece zime ce izaci neki novi sa 10jezgra,dok najzahtevnije pc igre ne traze ni quad core da bi ih przio besprekorno.Tako da na duge staze(recimo godinu i po dana),vi sa konzolama mozete samo da ga...
Poslednja izmena od moderatora: