Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Sa vama ocigledno nema kompromisa. Dobro, kad necete da poslusate ne ostavljate mi izbora, tema ide pod kljuc, pa se vi raspravljate preko privatnih poruka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.....
.....Kako da dobije ocenu a da ne ucestvuje u takmicenju?
Hvala unapred!
Dobar dan, snaucerasi! Stari snaucerasi!
....ako to nije problem, da mi neko potanko objasni sta i kako da se pripremi pas od godinu dana za izlozbu, koji do tada nije bio ni jednom, sta nam sve treba i kako se to radi.
Kako da dobije ocenu a da ne ucestvuje u takmicenju?
Hvala unapred!
Hvala unapred!

Evo i mene nije bilo dugo ali da ti odgovorim.Interesuje me, ako to nije problem, da mi neko potanko objasni sta i kako da se pripremi pas od godinu dana za izlozbu, koji do tada nije bio ni jednom, sta nam sve treba i kako se to radi.
Mene zanima zašto ga ne pripremite očešljate okupate i istrimujete i prijavite u konkurenciji kad već dolazite na izložbu?
)sto ne bi pas isao u normalnu proceduru ma kakav da je(mislim koliko god eventualnih nedostataka imao).Barem bi tada imali jasniju sliku o kvalitetu psa......

Evo i mene nije bilo dugo ali da ti odgovorim.
Pas od godinu dana moze da se oceni van konkurencije tj da ucestvuje na izlozbi a da ne ucestvuje. Sta to znaci ? Na dan izlozbe odete u kancelariju izlozbe( mesto gde se udaraju pecati izdaju ocenske liste...) i prijavite psa za ocenjivanje van konkurencije isto kao da ga prijavljujete za izlozbu tj platite prijavu. Odredjeni sudija ce uvesti samo Vaseg psa u ring i oceniti ga. Terace Vas da pokazete zube psu ,da ga postavite u stav i da se krecete sa njim.Najbolje je da pre ocenjivanja odgledate kako drugi izlagaci prezentuju svoje pse pa da kopirate koliko mozete. Dobicete ocensku listu u kojoj je Vas pas opisan i gde ce biti upisano ocena. Ako bude pozitivno ocenjen mozete ga koristiti u priplodu.
Da bi Vas pas izgledao pripremljen za ocenjivanje potrebno je da bude osisan na odredjeni nacin tj da ima frizuru. Najbolje je da psa odvedete kod profesionalca koji ce Vam osim sto osisa psa i pokazati kako da mu na dalje odrzavate dlaku. Na internetu imate puno informacija vezanih za friziranje i izlaganje pasa.