Patuljasti šnaucer-crni

Temu koju sam ja otvorila je bila otvorena nakon konsultacije s moderatorom i dok je prva tj. ova tema bila zakljucana, za vasu informaciju, mada vi to znate dobro
Markonicu - tebi svaka cast!
Sem ove pohvale Markonic-u, nisam bas najbolje razumeo primedbu.....
U principu nije (barem meni)problem odgovoriti i dati savete naravno ako osoba zna,hoce i moze da odgovori....problem je u tome sto mnogi raznorazna pitanja postavljaju reda radi(dosadno im sta li..)i uopste ne uvazavju trud koji je ulozen da se odgovori...zbog toga mnogi nece vise da se ''bakcu''i odgavaraju uzalud......

A sto se zakljucavanja teme(i poznavanja problematike tadasnjeg moderatora) tice o tome smo vec pisali...pa ne ma svrhe ponavljati........

Ljudi,

iznecu vam svoj sta, kao prvo, mislim da svi ovim temama pristupamo iz jednog i jedinog razoga, jer imamo te male slatkise i zelimo da svoja (ne)iskustva, problematiku, nejasnoce, radost podelimo zajedno!

Oni nam ( bar meni ) pruzaju radost i zadovoljstvo, a ubedjena sam i svima vama, tako da sve sto nije u funkciji gore navedenog samtram ne potrebnim i ne primerenim na ovim temama

pozdrav

pozdrav!

Prilozi

• IMG_0196.jpg
    IMG_0196.jpg
    87,3 KB · Pregleda: 23
Ne treba osuđivati nešto što ne razumemo .Neko ne može da shvati tkzv.prepucavanja oko rase a neko ne može da shvati kako neko može da zapostavi psa koji potpuno zavisi od čoveka.Da nije bilo ljudi koji su se prepucavali i odlazili sa jednog kraja sveta na drugi da bi parili svoju kerušu i sl. ne bi bilo rase koju toliko volimo ,svako na svoj način

za saru,protiv krpelja ne ogrlica,negokupi front lajn,za oci,tj.krmelje troprocentna borna kiselina i ako ima crvenilo hloramfenikol mast,za higijenu uha uzmi EPI OTIC,sipas mu u usi jenom u 20dana,pa vatu na stapic,samo nemoj mnogo duboko,ako primetis gliste zovi veterinara,za svaki slucaj,jer oni mogu i da povracaju gliste i tad mogu da padnu s nogu,ne bi bilo lose i da primi neki koktelcic vitamina...eto sve sam ti reko,sta doziveh da meni veterinaru drze predavanje,vala svasta i to na stranom jeziku

E sad je stvarno dosta !!!!!

Ratko ja ne vidim da je Markonic i u jednom svom postu vredjao tebe ili bilo koga drugog,pa samim tim ni te njega nebi trebalo da vredjas. Covek je najnormalnije odgovarao na postavljana pitanja,vrlo uljudno i bez zadnjih namera.

Dakle ova tema nece biti zakljucana ma koliko se to trudili neki ovde,vec ce svaki naredni post koji sadrzi uvredu bilo koje vrste biti obrisan.

Nisam stigao da procitam sta je napisano na temu...ali jedna stvar mi nikako nije jasna,zasto se svako suceljavanje misljenja i neslaganje sa iznetim(narvno,pod uslovom da nema licnih uvreda i neprihvatljivih kvalifikacija)smatra losim i brisu se postovi...?
Pa,ljudi moji u tome i jeste svrha postojanja raznih foruma i tema na kojima iznosimo stavove,misljenja i iskustva(idealno bi bilo,potkrepljena cinjenicama)i kofrontiramo ih sa suprotnim stavovivama.....:gace::klap:

Internet je idalno sredstvo jer na istom mestu mogu razgovarati osobe koje bi se u realnom zivotu vrlo tesko srele,pa eto....
Nadam se da nisam nikoga uvredio,i da post nece biti obrisan.....::super:

Eto meseceima ni slovca........znaci ako ozbiljno treba da razgovaramo i razmenjujemo iskustva i stavove onda nista...:whistling:
E,ali kad se ''zakuva'' onda eto ''strucnjaka'' koliko hoces.....:dash:
Ma da tako je to.........sad mi je jasno zasto mnogi uopste nece da pisu ni na jednu temu...:per:

Back