Patuljasti pinč

Patuljaste pinčeve držim kombinovano i u stanu i u boksu. Obzirom da ih imam relativno mnogo, više od 10 odraslih (kučiće ne računam) , ne mogu ih sve držati u stanu tako da ih držim i u boksu kao što rekoh. Oni bez problema mogu da izdrže zimu u toploj kućici, koja je zaklonjena od vetra i od kiše i snega naravno. Kako bi vi imali pored postojećeg još jednog psa i to malog mislim da vam ne bi predstavljao problem da ih oboje držite u stanu.

Verujem da je to vrlo lako izvodljivo ali imamo cerku od nepunih 6 godina koja i dan danas hoce psa i da poljubi i da prisloni glavu na njega malo se i zena i ja bojimo jer je to ipak pas. Zaista vodimo racuna pogotovo o toj kujici koja je unutra ali nisam pristalica da dolaze u takav kontakt, ona psa toliko voli da i ako joj mi to branimo uhvatili smo je par puta kako to krisom radi te zbog toga zelim da ostali psi budu napolju...

Trebala bi kujica da dobije teranje u roku mesec dana... Kada otprilike da je uparim deseti ili 11 dan i da li da ponovim vise puta ili da je pustim samo jednom? Kazite mi jos jednom da li bi uzeli kuce za parenje ako se odlucim za vaseg muzjaka? Hvala i pozdrav

Trebala bi kujica da dobije teranje u roku mesec dana... Kada otprilike da je uparim deseti ili 11 dan i da li da ponovim vise puta ili da je pustim samo jednom? Kazite mi jos jednom da li bi uzeli kuce za parenje ako se odlucim za vaseg muzjaka? Hvala i pozdrav

Kuju bi trebalo upariti 10-11 dan. Dovoljno je jednom pariti. Obično se ne vidi pvri drugi dana početka teranja pa onda kad se pari od tada kad se vidi to ispade 13 dan mada i tada nekad nije kasno. Što se tiče naknade za parenje, može protivvrednost kučeta kad ga prodate.

Danas na CACIB Zagreb Sagittarius G D S osvojio sve što se moglo osvojiti u konkurenciji 15 pasa iz Italije, Austrije, Mađarske i Litvanije, a osvojio je PRM mladi pobednik i BOB. Čestitke Sagiju i njegovoj vlasnici Lilian.

Cao svima..pre nekoliko dana sam videla patuljastog pinca i mnogo mi je sladak pas.S obzirom da vec odavno planiram da nabavim psa, definitivno cu njega uzeti..Sad, koliko otprilike kosta stene?Ja nisam u fazonu da ga vodim po izlozbama.Ali ipak zelim da pas bude sa papirima

Cao svima..odusevili su me ovi patuljasti pincevi:).S obzirom da vec odavno planiram da uzmem psa, definitivno sam odlucila da to upravo bude patuljasti pinc.E sad, zanim,a me koliko otprilike kosta stene .Ne mora da bude sa papirima, s obzirom da ne planiram da ga vodim na izlozbe

Skoro sam u nekim oglasima video da je covek trazio 120-150e za kuce bez papira naravno ako zelis pinca prvo malo i procitaj o njima nemoj da uzimas kuce od roditelja sa jabucastim glavama, buljavim ocima isl. Procitaj obavezno standard i karakteristike rase kvalitetnog psa mozes da kupis za 250-300e sa papirima i dobrim sansama za realni uspeh naravno dosta toga zavisi i kako ga ti odhranis... Posalji mi na privatno ili ako hoces ostavi ovde e-mail adresu mozemo se cuti oko nekih informacija i slicno. Pozdrav

Hvala na informaciji:)..Pa citala sam poslednjih dana puno o njihovim karakteristikama i standardima.I radije cu dati vise para za kvalitetnog psa:).S obzirom da se 1.marta selim u novi stan, tad i planiram da uzmem psa, tako da do tada ima dovoljno vremena:).

ima patuljasti pinc i obicni pinc. Patuljasti pinc treba da je manji i tezina mu je od 1,5 do 2 kg. dok su pravi pincevi krupniji. Ja imam patuljastog pinca koja tezi 1,5 kg. i ona je sa svojim proporcijam idealna. ona se zove Maza i volim je vise nego ikog na ovo svetu imam je vec 3 g. To je najinteligentniji pas.

ima patuljasti pinc i obicni pinc. Patuljasti pinc treba da je manji i tezina mu je od 1,5 do 2 kg. dok su pravi pincevi krupniji. Ja imam patuljastog pinca koja tezi 1,5 kg. i ona je sa svojim proporcijam idealna. ona se zove Maza i volim je vise nego ikog na ovo svetu imam je vec 3 g. To je najinteligentniji pas.
Jeste tačno je da postoji patuljasti pinč i on je 4-6 kg tezine, a postoji i pinč ili nemački pinč koji je znatno veći od patuljastog i na kraju postoji dobrman pinč koji je kamo ga mi jednostavno zovemo doberman i on je najveći i najteži što se pinčera tiče. Pinč koji je težak 1,5 kg i nije pinč iako ti verovatno imaš i uredan rodovnik za njega. To je verovatno pas koji je ukrštan sa čivavama da mu se smanji visina i težina. takvi pinčevi u poslednje vreme i kod nas na izložbama slabo prolaze što se ocenjivanja tiče. Naravno sve to nije razlog da ti ne voliš svog psa.

Back