Patuljasti pinč

Da stvarno, na toj slici sa rodovnikom, nista se ne moze pročitati :confused:
Rea je slatka zenkica, malo je svetlije boje i lose nosi uši... pogledaj malo po internetu stranice nekih boljih odgajivacnica patuljastih pinceva, i onda otprilike sam mozes da procenis svog psa ;) pozdrav:bye:

280920092177.jpg

280920092173.jpg

030820091875.jpg

200920092130.jpg

240920092137.jpg

jedino sto moze da se vidi je da je pas OD BAKICA UMKA ja sam iz obrenovca i tek nedavno sam cuo da oni gaje Ptp ne znam sta da ti kazem postavi rdovnik da se bolje vidi bice nam jasnije ali mislim da u tom rodovniku tj u psu ima ALEK-A YUKON VON GUARDIA (ako se tako pise)

280920092158.jpg

dsc02528cc.jpg

evo sad su sve te slikice tu
elem nemoj da vas mrzi da ih slikate u stavu npr naplju ali ako vec slikate unutra uradite to ovako
lejla toća sa mesec ipo dana ako pas stane sa mesec stace i sa deset meseci

Lejla4-1.jpg

16ixmav-1.jpg

Cao svima!!!Ja sam nova ovde!Mi cuvamo zenkicu pinca koja ima sada skoro pet meseci!Ona sada ima 1.700kg i spada u mini pinceve mada se u rodovniku vodi kao patuljasti pinc!Interesuje me kad je najbolje vakcinisati protiv besnila jer su bas misljenja podeljena!

Pozdrav i dobro dosla!
Moj savet ti je da malo prelistas temu od pocetka i upoznas se sa rasom!
Mini pincevi ne postoje!
Postoje samo patuljasti pincevi i mesanci !
Verovatno je i kod tebe rec o psu koji je mesan sa civavom ili nekom drugom rasom(pogledaj- http://www.prager-rattler.net/ ) a izvadjen mu je ko zna kakav rodovnik i ko zna od kojih pasa!
Najbolje da postavis fotografiju psa i fotografiju rodovnika da vidimo o cemu je rec !
Sto se tice vakcinacije protiv besnila,sacekaj jos malo !

Dobro vece svim zaljubljenicima u patuljaste pinceve. Ja jos uvek nemam svoj primerak ali cela porodica aktivno traga i nadamo se da ce se sve ukopiti kako treba...:ceka:I to: da to bude ljubav i sarm na prvi pogled, da je izvodljivo u smislu razdaljine i naravno, da je "kupljiv" u materijalnom smislu. E sada posto sam se citajuci vase postove i cunjajuci po internetu jos vise zaljubila u rasu, (moram da imam svog, sada, odmah...), evo jedne molbe za pomoc: dosli smo do fotografoja steneta preko oglasa koje nam se jako dopalo. Posto smo pocetnici u smislu rase (imali smo dugodlakog jazavicara) molila bih vas da prokomentarisete slike koje cu postaviti. Vlasnik kaze da ima oko 3 meseca i preslaaaadak je. :zaljubljena: Da li ima na slikama necega sto kao laici ne vidimo. Napominjem da pas nema rodovnik, mada isti moze da se izvadi jer nam treba pas koji ce biti clan porodice. Takodje je uredno vakcinisan, dobija zdravstvenu knjizicu, ostala je samo jedna vakcina koju treba da primi za mesec dana. Unapred smo vam zahvalni...:D
P.s. Nesto su nam cudne oci...???

Prilozi

• DSCF1907.......jpg
    DSCF1907.......jpg
    35 KB · Pregleda: 24
  • DSCF1926........jpg
    DSCF1926........jpg
    31,6 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
6. NACIONALNA IZLOZBA PASA -CAC TEMERIN 2009 04.10.2009.
mesto odrzavanja-vasariste u Temerinu
2gt6wxh.jpg

sudija:gdin Žižakov Vladimir
Dan lep ,suncan,dobro drustvo,ukratko- lepo smo se proveli ,druzili i pokupili ocene i titule!
Psi po razredima koji su prijavljeni i koji su ucestvovali na izlozbi :
-Baby razred(3-6 meseci)
WALLE
Vrlo perspektivan,najlepse bebe - 3,mesto (nazalost nemam kvalitetnu fotografiju)
-Razred najmladjih-muzjaci
DEL BOY of BARKMAKER
dxmkow.jpg

Veoma perspektivan
Razred najmladjih -zenke
DANA SCULLY of BARKMAKER
64p36a.jpg

Veoma perspektivna
-Razred mladih-zenke
BELLA
2uh0i6w.jpg

Odl,PRM
-Razred intermedia-muzjaci
MACHO MALI ZMAJ
dwfmkp.jpg

Odl,CAC,BOB
-Razred intermedia-zenke
MIMY od BUDISAVE
Nije izvedena!
-Razred zrelih-zenke
INA TOĆA
vwpl75.jpg

Odl,CAC

Ona je slatko štene, kao i svako štene...oči su malo suzave ali ne mislim da im išta fali.... bilo bi dobro da vidite roditelje steneta, i otprilike cete znati u sta ce izrasti...:)

Hvala na odgovoru.:hvala:Jos uvek smo u razmisljanju. Cekamo da dobijemo fotografije roditelja. Da sama odlucujem do sada bi vec imali punu kucu raznoraznih kuca:heart:, ali je tu moj "glas razuma"(citaj suprug), koji sve to lepo izvaga...A posto je u 99,9% u pravu, sacekacu jos koji dan da se utisci slegnu. Inace bih volela kada bi jos neko prokomentarisao fotografije. Perune, bila bih Vam zahvalna u tom smislu :D Pozz.

Kada god nesto komentarisem uvek posle ja ispadnem "grbav"!
Iskreno ,stene je slatko ,sto rece Mary,jedino mislim da mu je palez malo svetliji i glava mi se chini malo okruglija (barem na ovim fotosima)!
Ne znam sta Vam je cilj? Da samo imate ljubimca ili da ga posle izlazete na izlozbama !?
Mislim da ovo stene nije izlozbenog kvaliteta!
Postavite i fotose roditelja kada Vam stignu!
Toliko!

Poslednja izmena:
Kada god nesto komentarisem uvek posle ja ispadnem "grbav"!
Iskreno ,stene je slatko ,sto rece Mary,jedino mislim da mu je palez malo svetliji i glava mi se chini malo okruglija (barem na ovim fotosima)!
Ne znam sta Vam je cilj? Da samo imate ljubimca ili da ga posle izlazete na izlozbama !?
Mislim da ovo stene nije izlozbenog kvaliteta!
Postavite i fotose roditelja kada Vam stignu!
Toliko!

Dragi Perune, puuuuno hvala na iskrenom odgovoru. Jedino to sam i trazila, jer sta bi mi znacilo da ste ga uvili u ukrasni papir?:ok: Apsolutno ne smatram da bi bilo ko trebalo da se ljuti ako mu se kaze istina. I ja sam primetila da je palez svetliji, ali sam to pripisala svetlu. Jer to znaci da je kuce mesanac?:think:Dobicemo fotografije roditelja pa cemo i tu da se uverimo. Novi smo u oblasti....Hvala!!!:) Pozdrav!

Dragi Perune, puuuuno hvala na iskrenom odgovoru. Jedino to sam i trazila, jer sta bi mi znacilo da ste ga uvili u ukrasni papir?:ok: Apsolutno ne smatram da bi bilo ko trebalo da se ljuti ako mu se kaze istina. I ja sam primetila da je palez svetliji, ali sam to pripisala svetlu. Jer to znaci da je kuce mesanac?:think:Dobicemo fotografije roditelja pa cemo i tu da se uverimo. Novi smo u oblasti....Hvala!!!:) Pozdrav!

ajde vako Mijona prvo ne kupujte na precac psa, to je jedno ovi mali "zlotvori" zive petnaestak godina i jako je bitno da kupite zdravo stene.
Drugo koliko vi imate para da izdvojnite za stene??ako imate 150e bolje se strpite jos mesec dva skupite jos sto stopedest eura pa kupite kako treba psa najiskrenije vam to savetujem. Za dvesta do trista eura moze se se kupiti pre svega jako zdravo i pravo stene Ptp-a sad to najverovatnije nece biti ne znam koji sampion ali ce sigurno biti pravi predstavnik rase i karakterom i izgledom.
Ovde na forumu ima tri cetiri odgajivaca koji vam mogu garantovati za stene da je to sto kupujete kako treba odgojeno a t znaci da je vakcinisano revakcinisano, ocisceno od parazita i dobro uhranjeno, a za izgled to vam niko ne moze garantovati (ovde mislim na uglovanost duzinu psa itd neke stvari koje interesuju ljude koji izlazu pse)
Strpite se i polako zovite odgajivace i raspitajte se i slobodno pitajte sve sto vam nije jasno i sto vas interesuje.
Odgajivaci koji sada trenutno imaju leglo ili pse koji ce biti za predaju u decembru isto vam mgu doneti na CACIB BG koji se odrzava 13.12.2009 samo treba biti strpljiv je l sta je dva meseca cekanja naspram desetak godina koje ce vas taj pas uveseljavati. I ako mislite da ustedite u startu verujte mi da ce te kasnije samo vise para dati sto na veterinara sto na neke druge gluposti.
Poslusajte moj savet i nazovite tih tri cetiri odgajivaca koji postoje kod nas to bar nije neki problem oni ce vas u sve uputiti

ajde vako Mijona prvo ne kupujte na precac psa, to je jedno ovi mali "zlotvori" zive petnaestak godina i jako je bitno da kupite zdravo stene.
Drugo koliko vi imate para da izdvojnite za stene??ako imate 150e bolje se strpite jos mesec dva skupite jos sto stopedest eura pa kupite kako treba psa najiskrenije vam to savetujem. Za dvesta do trista eura moze se se kupiti pre svega jako zdravo i pravo stene Ptp-a sad to najverovatnije nece biti ne znam koji sampion ali ce sigurno biti pravi predstavnik rase i karakterom i izgledom.
Ovde na forumu ima tri cetiri odgajivaca koji vam mogu garantovati za stene da je to sto kupujete kako treba odgojeno a t znaci da je vakcinisano revakcinisano, ocisceno od parazita i dobro uhranjeno, a za izgled to vam niko ne moze garantovati (ovde mislim na uglovanost duzinu psa itd neke stvari koje interesuju ljude koji izlazu pse)
Strpite se i polako zovite odgajivace i raspitajte se i slobodno pitajte sve sto vam nije jasno i sto vas interesuje.
Odgajivaci koji sada trenutno imaju leglo ili pse koji ce biti za predaju u decembru isto vam mgu doneti na CACIB BG koji se odrzava 13.12.2009 samo treba biti strpljiv je l sta je dva meseca cekanja naspram desetak godina koje ce vas taj pas uveseljavati. I ako mislite da ustedite u startu verujte mi da ce te kasnije samo vise para dati sto na veterinara sto na neke druge gluposti.
Poslusajte moj savet i nazovite tih tri cetiri odgajivaca koji postoje kod nas to bar nije neki problem oni ce vas u sve uputiti

Hvala na savetima! :)

Back