Patuljasti pinč

Evo ja prijavila Kastra (tj Felixa Mali Zmaj :) ) na izlozbu i shvatih da nemam radnu knjizicu! :/ Uz prvog psa, Bjanku, sam dobila uz rodovnik pa kako da izvadim radnu knjizicu?
Sada tek vidim ove postove.... Trebala si me nazvati. U svakom slucaju je to moj propust i izvinjavam se. Dodji po knjizicu ili cu ti je poneti na izlozbu. Radi se o Bg? Ja u Bg necu izlagati - barem ne pincere ali mozda selti i nije problem da ponesem knjizicu. Ja te knjizice vec dugo uopste ne koristim i zato ih jednostavno zaboravim...:rumenko: Ako ti je zgodno mozes i da svratis ili da dodjes do Slavije gde radim, mogu i tamo poneti.

Dakle, svima koji od mene kupuju psa: MOLIM trazite od mene radnu knjizicu ako je zaboravim! Ja ih vec dugo uopste ne koristim i jednostavno zaboravim!

Sada tek vidim ove postove.... Trebala si me nazvati. U svakom slucaju je to moj propust i izvinjavam se. Dodji po knjizicu ili cu ti je poneti na izlozbu. Radi se o Bg? Ja u Bg necu izlagati - barem ne pincere ali mozda selti i nije problem da ponesem knjizicu. Ja te knjizice vec dugo uopste ne koristim i zato ih jednostavno zaboravim...:rumenko: Ako ti je zgodno mozes i da svratis ili da dodjes do Slavije gde radim, mogu i tamo poneti.

Dakle, svima koji od mene kupuju psa: MOLIM trazite od mene radnu knjizicu ako je zaboravim! Ja ih vec dugo uopste ne koristim i jednostavno zaboravim!

Kako je ne koristiš? Ti ne upisuješ ocene posle izložbe?

Soul vom Camp Achensee!!!
k27x5.jpg

PRELEP PAS!
Soul je zaista prelep pas, steta samo sto mu je rep zavijen i sto ima leptira na grudima. Ipak bih parila svoju kuju sa njim da je blize. :ok:

imao sam patuljastog pincha starog 10 god.koji je od 1.svoje
god.kasljao periodicno ali to nije bio obican kasalj vec sve dok ne
izbaci pljuvacku bele boje(penastu)on nije prestajao da kaslje! Sve se
napreze kao da ga grebe nesto u grlu!isao sam kod raznih veterinara
ali niko nije mogao da mi pomogne,pricali su to je;hronicni
bronhitis,gastritis,bakterije....itd.na kraju je taj pinch umro od tih
posledica!za njegovog zivota sam ga pario i dobio dva kuceta od njega
od kojih jedan ima isti ali bas isti problem.ON sada ima 4 ipo god. i
zeleo bih da mu pomognem!od lekova sam probao:panakur c,hemomicin i
ostale antibiotike!snimao sam mu grlo i veterinar mi je rekao da mu je
cevcica u grlu stanjena od kaslja i cim je iziritira on pochinje da
kaslje!vadio sam mu i krv i sve je ok.osim malo nekih bakterija koje
sam lecio panakur c lekom!kako je on to nasledio od oca?kako je do
toga doslo?kako da ga efikasnije lecim?Hvala unapred!!! Nikola iz
Sapca

Na kojim delovima tela!???
Sede dlake obicno izrastu na mestima gde je povredjena koza !
Mozda je zaradio u igri sa zenkom neki ujed ili nesto slicno!?
Ali to nije nista strasno,jednostavno ih pocupas pred izlozbu ,mada ne verujem da ce to iko primetiti!

Pa ima ih po licu, i danas sam primetila malo po telu... :( Briga mene za izgled, nego se bojim da ne ukazuje to na neku bolest... Otkud znam. Cesljala sam malo po netu, ali nista nisam nasla, sem da sede rastu na mestima povreda, kao sto si ti rekao ali nije zbog toga... :confused:

Odgajivaci iz Francuske su pokrenuli peticiju - cilj je prikupiti milion potpisa da bi peticija mogla bila predocena Evropskom Parlamentu - trazi se da se iz zakona o zastiti zivotinja izuzme deo koji zabranjuje kupiranje usiju i repa kod pasa.

Kada nas vec niko nije pitao prilikom prvog donosenja tog zakona mozda je ovo trenutak da svi odgajivaci evrope i svih rasa koje se kupiraju ili su se kupirale dignu i udruze svoj glas da uticemo na taj deo tog zakona koji nas toliko smeta

link ka peticiji:

http://www.lapetition.be/en-ligne/otectomie-5389.html
............................................

za potpis klikne se na dugme ispod tabele na kojem je nalivpero i pise Signer la petition

obavestite sve svoje prijatelj i istomisljenike - milion potpisa nije malo - ali verujem da nas u evropi ima toliko koji mislimo isto o tom zakonu

Hello,

The European Parliament wanted to protect the dogs against cruelty from some people and in a radical way prohibited the cut of ears and tail. So we can currently see the pervert fact of this law cause all the country did not adopt it. But we realize unfortunately that some breed are dedicated to disappear and are touched by the desinterest of amators.

Some make operate in exotic countries or made it by themselves and this law penalizes only those which respects the law.

This petition is for the European Parliament so that it amends the law, that it accepts this plastic surgery under condition of being practised by professional under anaesthesia, with production of a certificate.

We need one million signatures so that the petition is examined by the European Parliament.

http://www.lapetition.be/en-ligne/otectomie-5389.html

vrlo vazno:
da bi vas glas bio racunat morate kliknuti na link u emailu koji vam je stigao na adresu koju ste dali u peticiji, i da obicno se taj mail nalazi u spam folderu ;)

Back