mica zr
Primećen član
- Poruka
- 749
Mislim da ipak trazi od odgajivaca kada se stene sa rodovnikom kupi onda se obavezno dobija i radna knjizica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jos negde procitala da se uzima u savezu...
Sada tek vidim ove postove.... Trebala si me nazvati. U svakom slucaju je to moj propust i izvinjavam se. Dodji po knjizicu ili cu ti je poneti na izlozbu. Radi se o Bg? Ja u Bg necu izlagati - barem ne pincere ali mozda selti i nije problem da ponesem knjizicu. Ja te knjizice vec dugo uopste ne koristim i zato ih jednostavno zaboravim...Evo ja prijavila Kastra (tj Felixa Mali Zmaj) na izlozbu i shvatih da nemam radnu knjizicu! :/ Uz prvog psa, Bjanku, sam dobila uz rodovnik pa kako da izvadim radnu knjizicu?
Sada tek vidim ove postove.... Trebala si me nazvati. U svakom slucaju je to moj propust i izvinjavam se. Dodji po knjizicu ili cu ti je poneti na izlozbu. Radi se o Bg? Ja u Bg necu izlagati - barem ne pincere ali mozda selti i nije problem da ponesem knjizicu. Ja te knjizice vec dugo uopste ne koristim i zato ih jednostavno zaboravim...Ako ti je zgodno mozes i da svratis ili da dodjes do Slavije gde radim, mogu i tamo poneti.
Dakle, svima koji od mene kupuju psa: MOLIM trazite od mene radnu knjizicu ako je zaboravim! Ja ih vec dugo uopste ne koristim i jednostavno zaboravim!
Soul je zaista prelep pas, steta samo sto mu je rep zavijen i sto ima leptira na grudima. Ipak bih parila svoju kuju sa njim da je blize.Soul vom Camp Achensee!!!
![]()
PRELEP PAS!
Ne, vec dugo uopste ne upisujem ocene u te knjizice. Ni jednu knjizicu nikada nikome nisam pokazala, nikada mi ni za sta nije trebala samo mi je balast... i tako sam prestala da ih nosim. Naravno overim ocensku listu i CAc tj. CACIB karticu, to je jedino vazno.Kako je ne koristiš? Ti ne upisuješ ocene posle izložbe?