ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Salvantis:
Pa da, ona se stalno brine da adem bude svoj na svome....

A ode i adem, magare je vec otislo da pase, jedino aljergicna ostade, a njoj ce trebati do podneva da smisli jos dve recenice, koje posle ne ume da ispravi.

Nista, vreme da se razilazimo...

ok,onda do sutra u podne , šalim se koga briga šta je smislila,
laku noć tigre!

Šta sam sve noćas propustio! A samo jedan čovek je uspeo da pogodi ono zbog čega je zapravo tema i otvorena:
south:
@jerry..

to nema veze sto pises...
to je samo laz ...yebena politika ....i laz

oni su ranije upucavali nepodobne po inostranstvu..
a posle slobodno setali po bg..
usluga za uslugu..

a sad su morali na ratiste..
a posle slobodno reketiranje po gradu
i isto..usluga za uslugu

nepodobni su bili uklonjeni..giska npr

yebes drzavu u kojoj su oni 'prvoborci'
ali to je drugo pitanje...
..i valjda znas ko je sve to organizovao???
i zasto??

ps. ovo nema veze sa licnim herojstvom i zaslugama pojedinih momaka u ratu.
Inače opet Jerry o ratovanju...ima tu nešto.

alergicna:
A ti " misAoni" prochitaj "Zivotinjsku farmu" pa vidi kako na duhovit i satirichan nachin moze da se prikaze jedno drushtvo.
Ne pokushavaj samo da se prepoznash u liku magarca BENDZAMINA, jer je on i suvishe MUDAR, pa ni u liku kanja BOKSERA jer je on , muchenik, ISKREN I POSHTEN, KRAVA, koja jedina zna da chita je NAIVNA I BEZAZLENA, tako da se i tu ne mozesh prepoznati. VEPROVI, koji vladaju farmom su pak suvishe pametni i ako su zli, pa ne vredi da se u njima "nadjesh........
NE ZNAM DA LI SE TU POJAVLJUJE NEKA HIJENA??? E mozda...........................................
'''Животињска фарма'' и није нешто!То је литература за конформистичке зомбије,који гутају све што им се сажваће.Могла би мало мање да се поистовећујеш са животињама,а више да размишљаш...Например...Како је Чеда стекао онолике некретнине,а ништа у животу није радио?Да ли су Чедини фанови животиње са ''Животињске фарме''?Ко кога...?Пардон!Ко с ким манипулише у ЉДП-у?:lol:

Jerry Ropero:
pa oni mozda jesu bili kriminalci ali su voleli svoju zemlju vise od vas "postenih demokrata" . kad je zemlja bila ugrozena taj "sljam" je otiso na ratiste a vi ste otisli pod mamine suknjice, kao prave pickice i posakrivali se u razne misije rupe. to znaci da ste vi jos veci sljamovi od tih koje nazivate sljamom. jer za razliku od vas oni imaju jednu stvar koju vi nikada necete imati , a to su muda.
I posle ćeš kukati kad neko patriotizam izjednači s kriminalom. Zašto im se nisi pridružio?
Veruj mi, oni bi se sad rado menjali s tobom.

south:
to ovde vise nikoga ne interesuje..
ni tema..ni argument.. :shock:

svelo se na licne promocije pojedinaca
i na vredjanje preko tastature :roll:.... sve u cilju zastite' lika i dela' istih
Kakva steta :roll:

Sad ce neko morati opet da skokne do b92 forum-deponije, da nakupi jos malo ideoloskog djubreta, pa da copy/pastuje ovde u nekoj novoj, ovako 'jakoj temi'...

Ф као ФОКУС - Патриотско јавно гласило радио-аматерског типа, на коме се свакодневно обрушују клетве на све шиптаре и њима сличне усташе, како из земље, тако и из иностранства. У оквиру забавног програма, ту је и интерактивна мастурбација слушалаца и водитеља, уз гласно маштање о влади састављеној од ДСС и радикала.

lol...

eremita:
Да, мислим да је написао Комодоре.......... :lol: а и онај лепи дечији цртеж реформског телетабиса....... :lol: :lol: :lol:

Je l' to isti onaj Vitez Duda koji je likovao nad smrcu 43 kjudi u onom vozu i koji je pisao kako ne treba dati krv jer eto stoka hoce da se osamostali pa neka im braca Albanci daju krv? Taj lik ti je posluzio kao model i uzor? Postajes sve jadniji i jadniji eremita... A vidim da ima jos nekih koji su krenuli tvojim stopama..... :roll:

Patriotizam je jedno od osećanja koje se najviše zloupotrebljava i to nije samo naš specijalitet. Uzmimo na primer SAD. Među zapadnim zemljama tamo se patriotizam nesumnjivo najviše pominje. Njihovom predsedniku su puna usta toga. A opet, o njegovim intelektualnim sposobnostima ni veliki broj građana njegove države nema najbolje mišljenje. Karikature poput ove nisu kreirali Srbi, nego uglavnom sami Amerikanci. Nedavno je jednu senatorku optužio da je izdajnik koji podriva nacionalne interese zato što je posetila Siriju. Protivljenje njegovom ludačkom ratu u Iraku doživljava kao vrhunski antiamerički čin. Zvuči poznato, zar ne?
Srećnije su zemlje u kojima se patriotizam pominje retko ili nikad, jer se sam po sebi podrazumeva. Tamo gde se busa u grudi ima mnogo problema. To čak nema mnogo veze ni s materijalnim bogatstvom.

nesha taxista:
Patriotizam je jedno od osećanja koje se najviše zloupotrebljava i to nije samo naš specijalitet. Uzmimo na primer SAD. Među zapadnim zemljama tamo se patriotizam nesumnjivo najviše pominje. Njihovom predsedniku su puna usta toga. A opet, o njegovim intelektualnim sposobnostima ni veliki broj građana njegove države nema najbolje mišljenje. Karikature poput ove nisu kreirali Srbi, nego uglavnom sami Amerikanci. Nedavno je jednu senatorku optužio da je izdajnik koji podriva nacionalne interese zato što je posetila Siriju. Protivljenje njegovom ludačkom ratu u Iraku doživljava kao vrhunski antiamerički čin. Zvuči poznato, zar ne?
Srećnije su zemlje u kojima se patriotizam pominje retko ili nikad, jer se sam po sebi podrazumeva. Tamo gde se busa u grudi ima mnogo problema. To čak nema mnogo veze ni s materijalnim bogatstvom.

dobro, ali mi nije jasno kakve veze ima to sa temom...Ovo je podrugljiva varijanta na račun patriotizma, a ne bi bila da je nazvana kvazipatrotizmom, patriJotizmom i slično...

autoru to nije dovoljno, on prelazi tu granicu dobrog ukusa...Tu je, po meni problem. I ja sam alergičan (k'o alergična :D ) na kvazipatriote, smatram da kaljaju iskreni patriotizam koji bi trebalo da se po sebi podrazumeva kod svakoga od nas, ali ne bih se nikada rugao na takav način.

To je jednostavno - nepristojno.

Markelja:
Je l' to isti onaj Vitez Duda koji je likovao nad smrcu 43 kjudi u onom vozu i koji je pisao kako ne treba dati krv jer eto stoka hoce da se osamostali pa neka im braca Albanci daju krv? Taj lik ti je posluzio kao model i uzor? Postajes sve jadniji i jadniji eremita... A vidim da ima jos nekih koji su krenuli tvojim stopama..... :roll:

А вређаш....вређаш, аааааааа......а после ће да буде куку-леле........ :evil:

Sjajan je tekst. Na prvi pogled izgleda kao fashistichki pamflet (tako ga je i onaj ko-autor razumeo) ali je stvarno dobro za ismevanje retard-patriotsko-nacionalisticko-sovinistickih umova pod shajkachama.

Uf, pazi ti to, onaj lik (Eremita) josh uvek nije banovan. Opak forum. Medij srpskih patriota i narodnjaka. Sad svi imaju po jedan: B92 - korporativna levica, Srpski nacionalisti - ultra-desno; Krstarica - narodnjaci i uglavnom umereni shajkashi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back