patriJote se opskrbile i kompjuterima

:
ma vas radikale bi zajedno sa ovim hrvatskim radikalima strpao na Goli otok, lepo ogradio pa da tamo urličete u horu...lepo bi oslobodio normalan narod u Srbiji i Hrvatskoj primitivizma...a Hrvatska bi za one lude amere na kruzerima (što kruže po Jadranu) imala još jednu destinaciju i "atrakciju" u ponudi:mrgreen:

mislim šteta otoka...da zjapi prazan...kad već infrastruktura postoji...što ne iskoristiti:mrgreen:

ovako razmišlja "NORMALAN" hrvatski narod...........znamo da ste tako "normalni " ,to nije potrebno da dokazuješ.....ipak ste uznapredovali od Jasenovca ......sad bi nas samo mučili bez egzekucije........?:eek::eek:

A ne slažem se s tim. Rekla sam već nekoliko puta da dolazite na Forum.hr stoga govori samo za sebe.Za ono što misliš,a nisi upućen bolje se ne javljaj.Znači na srpske forume ne smije nitko tko nije iz Srbije ili srbin.Čula sam za neke di čim vide na i.p. da si iz Hrvatske odbiju pristup.Nego jel ovo privatan forum dakle samo za određeni krug kad se "zabranjuje" pristup nesrbima. Odgovori mi na to pitanje jer to sam već pitala pa ne dobih odgovor.

Ja sam patriota i rodoljub, i bio sam na protestu i molebanu. Nisam ucestvovao u kradji i za to sam da se, svi koji su krali, pohapse i zatvore.

Molim sve da ljude sa protesta ne poistovecuju sa ono malo lopova. Ko kaze da medju tim lopovima nema LDP-ovca ili DS-ovca....isti onaj koji kaze da samo ugladjeni i obrazovani glasaju za DS i LDP....

A ne slažem se s tim. Rekla sam već nekoliko puta da dolazite na Forum.hr stoga govori samo za sebe.Za ono što misliš,a nisi upućen bolje se ne javljaj.Znači na srpske forume ne smije nitko tko nije iz Srbije ili srbin.Čula sam za neke di čim vide na i.p. da si iz Hrvatske odbiju pristup.Nego jel ovo privatan forum dakle samo za određeni krug kad se "zabranjuje" pristup nesrbima. Odgovori mi na to pitanje jer to sam već pitala pa ne dobih odgovor.
Iskreno rečeno, briga me i za tebe i za tvoje sunarodnike, od 90-te vi za mene gotovo i ne postojite. Jedino po nekad ne mogu da ostanem ravnodušan kada oni u čijoj državi se slavi dan ubijanja i proterivanja Srba dođu ovde da nama pričaju priče o demokratiji i moralu.
Što se tiče ovog foruma, on je slobodan za sve, kako za Srbe, tako i za one koji nisu to, pa očigledno i za one zlonamerne koji dodju ovde da se seire nad nesrećom ovog naroda.

Back