patriJote se opskrbile i kompjuterima

Ljudi što me ložite da gledam nešto što nemogu da otvorim?

Ništa novo ne bi video. Gomila nabeđenih Srbenda je branila međunarodno pravo i uhvaćeni su na sigurnosnoj kameri unutra u nekoj radnji za prodaju računarske opreme, šta li. Vidi se kako njih 10 pokušava teškom mukom pokušava da se izbori sa izlogom (ova činjenica će posebno da zabrine srBske neprijatelje), ulaze i odnose stvari. Kao hijene. Ali srpske, te je onda sve ok.

majko mila
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

obuj cizmice i ponesi aqarium,nekako mi idete skupa,pa onda pravac croatia:lol::lol::lol:

ma rado ću ih počastiti s pićem i većerom ako budu dolazili...

no i tebe bi kafom častio i ulaznicom Thompsonovog koncerta ...tamo bi se sasvim dobro ti osećao ...jer bi bio među svojima....doduše ne bi isto urlikali...al to se ne bi ni primetilo ...a zajednička vam je ta nacionalna vibra ili bolje rečeno fibra:mrgreen:

ma rado ću ih počastiti s pićem i većerom ako budu dolazili...

no i tebe bi kafom častio i ulaznicom Thompsonovog koncerta ...tamo bi se sasvim dobro ti osećao ...jer bi bio među svojima....doduše ne bi isto urlikali...al to se ne bi ni primetilo ...a zajednička vam je ta nacionalna vibra ili bolje rečeno fibra:mrgreen:

sve mi djeluje kao da si upravo došao sa tomsonovog koncerta......promijeni ime kyoatia u licemey bolje ti stoji......nije lepo smejati se tuđoj nesreći(mrtav ladan) znaš šta sledi:lol::lol::lol:

sve mi djeluje kao da si upravo došao sa tomsonovog koncerta......promijeni ime kyoatia u licemey bolje ti stoji......nije lepo smejati se tuđoj nesreći(mrtav ladan) znaš šta sledi:lol::lol::lol:

ma vas radikale bi zajedno sa ovim hrvatskim radikalima strpao na Goli otok, lepo ogradio pa da tamo urličete u horu...lepo bi oslobodio normalan narod u Srbiji i Hrvatskoj primitivizma...a Hrvatska bi za one lude amere na kruzerima (što kruže po Jadranu) imala još jednu destinaciju i "atrakciju" u ponudi:mrgreen:

mislim šteta otoka...da zjapi prazan...kad već infrastruktura postoji...što ne iskoristiti:mrgreen:

ma vas radikale bi zajedno sa ovim hrvatskim radikalima strpao na Goli otok, lepo ogradio pa da tamo urličete u horu...lepo bi oslobodio normalan narod u Srbiji i Hrvatskoj primitivizma...a Hrvatska bi za one lude amere na kruzerima (što kruže po Jadranu) imala još jednu destinaciju i "atrakciju" u ponudi:mrgreen:

mislim šteta otoka...da zjapi prazan...kad već infrastruktura postoji...što ne iskoristiti:mrgreen:

e razocarao si me sad

jos nisam cuo (procitao) Hrvata koji nekog ne bi na Goli otok

ovo je citat sa jubitoa, dali je istinit?
šta očekivati kada je na poslednja 3 izbora za Predsednika Srbije odnos glasova po ZATVORIMA (Kazneno-popravnim ustanovama) u Srbiji bio ovakav:
Nikolić - 85%
Tadić - 15%
(znači glasovi zatvorenika)

@ tema: pa zar nisu krale samo one dvije cure što ih je poslao ldp i b92:confused:

došli ljudi na protest sa sve bater-lampama :!:
jel to u BG-u nema javne rasvjete?:shock:

Back