Mikul@
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi što me ložite da gledam nešto što nemogu da otvorim?
a vidim ja kako stvari stoje....
morat ću ja u Bg po novi Laptop![]()

obuj cizmice i ponesi aqarium,nekako mi idete skupa,pa onda pravac croatia![]()

ma rado ću ih počastiti s pićem i većerom ako budu dolazili...
no i tebe bi kafom častio i ulaznicom Thompsonovog koncerta ...tamo bi se sasvim dobro ti osećao ...jer bi bio među svojima....doduše ne bi isto urlikali...al to se ne bi ni primetilo ...a zajednička vam je ta nacionalna vibra ili bolje rečeno fibra![]()

no i tebe bi kafom častio i ulaznicom Thompsonovog koncerta ...tamo bi se sasvim dobro ti osećao ...jer bi bio među svojima....doduše ne bi isto urlikali...al to se ne bi ni primetilo ...a zajednička vam je ta nacionalna vibra ili bolje rečeno fibra![]()

Konačno,evo objašnjenja za invaziju raznih patriJotskih "slučajeva" na ovaj forum!
sve mi djeluje kao da si upravo došao sa tomsonovog koncerta......promijeni ime kyoatia u licemey bolje ti stoji......nije lepo smejati se tuđoj nesreći(mrtav ladan) znaš šta sledi![]()

ma vas radikale bi zajedno sa ovim hrvatskim radikalima strpao na Goli otok, lepo ogradio pa da tamo urličete u horu...lepo bi oslobodio normalan narod u Srbiji i Hrvatskoj primitivizma...a Hrvatska bi za one lude amere na kruzerima (što kruže po Jadranu) imala još jednu destinaciju i "atrakciju" u ponudi
mislim šteta otoka...da zjapi prazan...kad već infrastruktura postoji...što ne iskoristiti![]()
e razocarao si me sad
jos nisam cuo (procitao) Hrvata koji nekog ne bi na Goli otok

a ne ...krivo si me shvatio...nisam ja ********* ne bi ja tamo njih tlačio kao što su komunjare to radile
ja bi njih samo tamo sakupio ...pa da budu svoj na svome
ono da ne lutaju balkanom tražeći svoje istomišljenike i pritom nerviraju normalan narod![]()

sada si prvi u necemu..
ali necu da kazem....da ti mene ne shvatis pogresno![]()
A mogli bi i mi vas pokatoličene a nešto i žutih da turimo na goli ... ali ne otok, mada može i da se otekene.
Plus "pokatoličeni".Znam da ti je engleski SLABIJA strana, ali imas opciju gde pishe "CONFIRM BIRTH DAY" i idesh dalje.![]()
![]()
![]()

šta očekivati kada je na poslednja 3 izbora za Predsednika Srbije odnos glasova po ZATVORIMA (Kazneno-popravnim ustanovama) u Srbiji bio ovakav:
Nikolić - 85%
Tadić - 15%
(znači glasovi zatvorenika)