klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Original postavio Aquarium
Konačno,evo objašnjenja za invaziju raznih patriJotskih "slučajeva" na ovaj forum!]А и ти си неписмен !
Не пише се патриЈоте ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Original postavio Aquarium
Konačno,evo objašnjenja za invaziju raznih patriJotskih "slučajeva" na ovaj forum!]А и ти си неписмен !
Не пише се патриЈоте ...![]()
Neka sto je lose vidi... nego je slabo i pismenbtw tamo piše CONFIRM BIRTH DATE![]()

šta očekivati kada je na poslednja 3 izbora za Predsednika Srbije odnos glasova po ZATVORIMA (Kazneno-popravnim ustanovama) u Srbiji bio ovakav:
Nikolić - 85%
Tadić - 15%
(znači glasovi zatvorenika)
ma vas radikale bi zajedno sa ovim hrvatskim radikalima strpao na Goli otok, lepo ogradio pa da tamo urličete u horu...lepo bi oslobodio normalan narod u Srbiji i Hrvatskoj primitivizma...a Hrvatska bi za one lude amere na kruzerima (što kruže po Jadranu) imala još jednu destinaciju i "atrakciju" u ponudi
mislim šteta otoka...da zjapi prazan...kad već infrastruktura postoji...što ne iskoristiti![]()

:-):-):-)

:
ovako razmišlja "NORMALAN" hrvatski narod...........znamo da ste tako "normalni " ,to nije potrebno da dokazuješ.....ipak ste uznapredovali od Jasenovca ......sad bi nas samo mučili bez egzekucije........?![]()

Ti i slični tebi ste očigledno nabavili računar pljačkajući neku prodavnicu u toku 5.oktobra, izgleda da ste dobili konkurenciju, osim ako nije ono vaš snimak od pre 8 godina, koji podmećete nacionalistima.Konačno,evo objašnjenja za invaziju raznih patriJotskih "slučajeva" na ovaj forum!
Moždamastas da mozes da izgledas ovako? (avatar)
i ja te tako zamisljam![]()
na tebi je da maštaš.Pa samo podsećamo naše "prijatelje" iz lepe njihove o njihovom "poštenju", jer oni imaju neodoljivu potrebu da dodju ovde i da nama drže pridike, očigledno zaboravljajući na svoje prljavo dvorište.Pa da li moze na jednoj temi da se preskoci Jasenovac,Ausvic......Tema je p.c. koliko asm procitala.
Barem ne zavirujemo u tuđe, ipak se držimo svog foruma. Uz to verujem da je ipak mnogo čistije od hrvatskog, mi ne slavimo dan etničkog čišćenja kao dan domovinske zahvalnosti.Zanimljivo,a vi ste pošteni.Koliko je čisto vaše dvorište?
Zanimljivo,a vi ste pošteni.Koliko je čisto vaše dvorište?

Iskreno rečeno, briga me i za tebe i za tvoje sunarodnike, od 90-te vi za mene gotovo i ne postojite. Jedino po nekad ne mogu da ostanem ravnodušan kada oni u čijoj državi se slavi dan ubijanja i proterivanja Srba dođu ovde da nama pričaju priče o demokratiji i moralu.A ne slažem se s tim. Rekla sam već nekoliko puta da dolazite na Forum.hr stoga govori samo za sebe.Za ono što misliš,a nisi upućen bolje se ne javljaj.Znači na srpske forume ne smije nitko tko nije iz Srbije ili srbin.Čula sam za neke di čim vide na i.p. da si iz Hrvatske odbiju pristup.Nego jel ovo privatan forum dakle samo za određeni krug kad se "zabranjuje" pristup nesrbima. Odgovori mi na to pitanje jer to sam već pitala pa ne dobih odgovor.