- Poruka
- 77.429
za vaskrs?I za Vaskrsšta slave , zašto pucaju ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za vaskrs?I za Vaskrsšta slave , zašto pucaju ..
Gust je bilo ici u crkvu za vreme komunista, i prkositi vlastimaA Srbi sta ce crveni zabranili i moralo da se postuje. Nista buntovan duh nepokornog nebeskog naroda.
Lici pomalo na Hitlera, samo sto je antifasista... Hitler je bio posebno zainteresovan za Atos, ne znam dal je i ovaj diktator.
Ma da, to mu samo od sebe palo na pamet...Otac branio po nalogu Tita.![]()
Samo što za razliku od danas German nije imao zadatak da sludi masu kako je Tito svetac...danas kada prsti ordenje i pohvale ...Lici pomalo na Hitlera, samo sto je antifasista... Hitler je bio posebno zainteresovan za Atos, ne znam dal je i ovaj diktator.
No to sto mi je otac branio da nosim krst i sto su mi ga u osnovnoj skoli nastavnici skidali ili terali da ga sakrijem, diktatoru nikad
nisam oprostio... al i dan danas muku mucim, da oducim stare ljude da psuju Boga i Bogorodicu...
Bio sam na Germanovim Liturgijama, bilo ok.Samo što za razliku od danas German nije imao zadatak da sludi masu kako je Tito svetac...za razliku od danas kada prsti ordenje i pohvale ...
Niko ne promoviše ateizam , vernici smo bili kako za vreme komunista tako i danas.ne skrećite sa teme.
ovo je država sa većinskim pravoslavnim narodom i suzdržite se bar za božićne praznike.
uopšte treba biti umeren u svemu, pa i u veri.Niko ne promoviše ateizam , vernici smo bili kako za vreme komunista tako i danas.
Problem je u onima koji su 90ih iz ničega prešli u nešto.
Zato je dobro poslušati Patrijarha.
Meni nedostajeja sam ipak za polupijanu i polupadansku varijantu...ništa lepše nego prekakanje vatre na mesečini uz kuvanu rakiju i to XD
Па то није нечији хир, то тако мора. Терају се Сотона и остале врагови. Ко не припуца за Божић, нема појма о Библији:Kod mene niko ne sljivi Gregorijansku novu godinu ali zato za Bozic pucaju ko nenormalni.
Kuvana rakija i preskakanje vatre? Brate,za to uopste ne mora da bude bozic...Meni nedostaje![]()
![]()
I to što kažešKuvana rakija i preskakanje vatre? Brate,za to uopste ne mora da bude bozic...
To ti kazemI to što kažeš![]()
Jel to on nešto negativno na račun paganizma?Patrijarh kaže da je pogrešno da se, umesto u porodičnoj atmosferi, Božić dočekuje "po ulicama i trgovima na polupaganski način u polupijanoj atmosferi".
Samo je poluuvredio ceo srpski rod. Nije strašno.Jel to on nešto negativno na račun paganizma?![]()
Pa nije se pucalo ni kada se rodio, a ni kada je (navodno) uskrsnuo. Zašto bi sada?I porfirije bas lupa. Rodjendan se slavi i ti glumis neku tugu..Ma pycaj iz topa rodio se bogocovek.
Iz čega da se puca?Pa nije se pucalo ni kada se rodio, a ni kada je (navodno) uskrsnuo. Zašto bi sada?![]()