Patrijarh: Božić obeležiti kod kuće, a ne polupaganski u polupijanoj atmosferi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komunisti bili uzdrami do temelja.

Pogledajte prilog 1280375

1495627376217-2-Zica-NMK.jpeg
Lici pomalo na Hitlera, samo sto je antifasista... Hitler je bio posebno zainteresovan za Atos, ne znam dal je i ovaj diktator.
No to sto mi je otac branio da nosim krst i sto su mi ga u osnovnoj skoli nastavnici skidali ili terali da ga sakrijem, diktatoru nikad
nisam oprostio... al i dan danas muku mucim, da oducim stare ljude da psuju Boga i Bogorodicu...

Lici pomalo na Hitlera, samo sto je antifasista... Hitler je bio posebno zainteresovan za Atos, ne znam dal je i ovaj diktator.
No to sto mi je otac branio da nosim krst i sto su mi ga u osnovnoj skoli nastavnici skidali ili terali da ga sakrijem, diktatoru nikad
nisam oprostio... al i dan danas muku mucim, da oducim stare ljude da psuju Boga i Bogorodicu...
Samo što za razliku od danas German nije imao zadatak da sludi masu kako je Tito svetac...danas kada prsti ordenje i pohvale ...

ne skrećite sa teme.
ovo je država sa većinskim pravoslavnim narodom i suzdržite se bar za božićne praznike.
Niko ne promoviše ateizam , vernici smo bili kako za vreme komunista tako i danas.
Problem je u onima koji su 90ih iz ničega prešli u nešto.
Zato je dobro poslušati Patrijarha.

Niko ne promoviše ateizam , vernici smo bili kako za vreme komunista tako i danas.
Problem je u onima koji su 90ih iz ničega prešli u nešto.
Zato je dobro poslušati Patrijarha.
uopšte treba biti umeren u svemu, pa i u veri.
patrijarh ništa novo nije rekao. jednostavno takav smo narod.
kad fudb. reprezentacija pobedi na nekom takmičenju puca se više nego u ratu.

Kod mene niko ne sljivi Gregorijansku novu godinu ali zato za Bozic pucaju ko nenormalni.
Па то није нечији хир, то тако мора. Терају се Сотона и остале врагови. Ко не припуца за Божић, нема појма о Библији:

Srpski običaji lagano izumiru, čak i po selima. Ostali su samo
zapisani u knjigama, koje se mogu i uništiti i u sećanjima generacija
koje odlaze. To mi se uopšte ne sviđa.

Ružno je stare srpske običaje nazivati paganskim, čak i ako potiču
iz predhrišćanskog perioda. Zašto se ne bi jednostavno zvali srpskim
običajima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back