Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi zene cesce smisljamo te "osvete"...osveta u smislu da posle nadjes makar 100put boljegali.... ne mozes da se svetis nekom sto vise jednostavno nema emocije....nit mozes da mu napakostis jer njega tvoji postupci i izbori vise slabo interesuju..
sad ako je osoba psihicki nezdrava onda moze da uhodi partnera na razne nacine i da mu ne da zivjet sto bi se reklo...a to je vec za strucnjake tema...
![]()
Ma daj. Ne treba generalizovati. Poznajem muškarca koji je toliko željan osvete zbog povređene sujete da nije normalno, a poznajem i ženu koja je takva. Sujeta je gadna stvar i zavisi od osobe, koliko je iskompleksirana, da li će biti osvetoljubiva ili neće.
posle nekoliko terapija vise ni za kakve osvete nije...

da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?
vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.
nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?
Pa zar nije to slično osveti? Ne činiš joj ništa loše, ali se nadaš da će joj se nešto loše desiti?ne svetim se..what comes around goes around.
Pa zar nije to slično osveti? Ne činiš joj ništa loše, ali se nadaš da će joj se nešto loše desiti?

Pa zar nije to slično osveti? Ne činiš joj ništa loše, ali se nadaš da će joj se nešto loše desiti?
Ma jok..kako radi tako ce joj se vratiti..mene boli uvce iskreno..desilo sa par puta da se vrate ki kuchici.
....al' si brezobrazan dzordziiii...
a ti cekas da se vrate ki kuchici pa onda likujes....al' si brezobrazan dzordziiii...
![]()
ma odakle bre vadite to..cekam mozda par minuta..i odo dalje..sta ti pada na pamet
onome ko im je manje kriv i ko je manje zloban u dusi. Muskarci obicno nisu takvi, eto da navedem ja nesto dje smo mi bolji. zene umisljaju kako je neko za koga su umislile da je dobar u stvari glup, retardiran, "manje muskarac".
da i nemaju granice..napakostile bi im bez razloga..gazile ga opet i opetda i nemaju granice..napakostile bi im bez razloga..gazile ga opet i opet
"...Da me cuva, da me mazi,
da me ljubi, da me pazi.
Da me ljubomorno gleda,
da me nikad nikom ne da..."
Dobar muskarac je onaj koji me je postovao i voleo maksimalno i trudio se da mi bude mnogo dobro dok smo zajedno.
A ako se zaljubio u neku drugu dok je bio sa mnom - to je vec visa sila. To ga ne cini losim.
A zašto te toliko poštovao, voleo, blabla - ako se zaljubio u drugu...?
"Gas do daske bebiceeeeee...."