PATNJA

Nemam volju da se nekome svetim, ako je u pitanju ljubav, cak i ako su u pitanju teze stvari.
Bes mi naidje i prodje, tada ne treba biti u mojoj blizini, ali ako se ohladim, onda nista.
Za ljubav mi je uvek najbolja "osveta" bila kad me prodje, kad mi postane svejedno, kad osobu izbrisem iz moje "knjige zivih" i kad vise nista sto taj neko kaze ili uradi ne moze da promeni moju ravnodusnost

mi zene cesce smisljamo te "osvete"...osveta u smislu da posle nadjes makar 100put boljeg;):mrgreen: ali.... ne mozes da se svetis nekom sto vise jednostavno nema emocije....nit mozes da mu napakostis jer njega tvoji postupci i izbori vise slabo interesuju..
sad ako je osoba psihicki nezdrava onda moze da uhodi partnera na razne nacine i da mu ne da zivjet sto bi se reklo...:eek:a to je vec za strucnjake tema...:eek:

Ma daj. Ne treba generalizovati. Poznajem muškarca koji je toliko željan osvete zbog povređene sujete da nije normalno, a poznajem i ženu koja je takva. Sujeta je gadna stvar i zavisi od osobe, koliko je iskompleksirana, da li će biti osvetoljubiva ili neće.

Ma daj. Ne treba generalizovati. Poznajem muškarca koji je toliko željan osvete zbog povređene sujete da nije normalno, a poznajem i ženu koja je takva. Sujeta je gadna stvar i zavisi od osobe, koliko je iskompleksirana, da li će biti osvetoljubiva ili neće.

ma da naravno.u potpunosti se slazem...ima ludaka kod oba pola.
samo kontam normalnim muskarcima je malko "lakse" ..ode u kafanu,obeznani se, tjesi ga pjevacica:mrgreen: posle nekoliko terapija vise ni za kakve osvete nije...:mrgreen:
dobro mozda nije bas tako, al prilici im da pate javno..a nama vala ne nego se iz "osvetoljubivosti" cerimo kad sretnemo njegovog druga kao da smo dobili premiju na lotto-u samo da ne pomisli kako smo unhappy:sad2:

vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.

nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?

Nije ti se ucinilo..zene se obicno svete..cak i onima koje su ostavili..ne svetim se..what comes around goes around.

Ako je namerno bio grozan prema meni ili mi nesto pokvario onda cu se sigurno osvetiti.
Ako je bio fin i dobar - onda nema potrebe ni da razmisljam o tome.

Imas zene koje se uvek svete SAMO:!: onome ko im je manje kriv i ko je manje zloban u dusi. Muskarci obicno nisu takvi, eto da navedem ja nesto dje smo mi bolji.

To pravdaju nekim racionalizacijama tipa "bolje da sam dobro sa nekim zlim a pametnim, nego da nastavljam sa nekim dobrim a glupim (posto je on u njihovoj fantaaziji bez 1% zla, a ako i uradi nesto zlo onda je to posledica gluposti u toj fantaziji) jer od budale niko ne moze da ima koristi, sa onim zlim barem mogu da se izje.bem" i onda neko manje duzan plati "za sve muskarce koji su gori od njega bili prema njoj" itd..

To je toliko cest primer koji se desavao i meni i svim muskarcima koje poznajem sa bar po 2 zene.

Prosto, zene umisljaju kako je neko za koga su umislile da je dobar u stvari glup, retardiran, "manje muskarac".
__
Narvno ovo se ne odnosi na sve zene. Al na dobru vecinu.

Dobar muskarac je onaj koji me je postovao i voleo maksimalno i trudio se da mi bude mnogo dobro dok smo zajedno.
A ako se zaljubio u neku drugu dok je bio sa mnom - to je vec visa sila. To ga ne cini losim.

Back