- Poruka
- 6.984
dragane pa ziv covek a i "bioritam" mu skakuce non-stop
da,da...juce ga proganja pacenica, a danas ne dozvoljava da cura pati...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragane pa ziv covek a i "bioritam" mu skakuce non-stop

ali ime..Miladin ko stojadin![]()
nisam razumela da pričamo o metafizici patnje.
uostalom, u tom kontekstu temi je mesto na filozofiji.
Kada zaista patim obicno sam toliko skrhana da ne mogu ni o sebi da mislim, a ne o osveti prema tom nekom. A kada mi je povredjena sujeta, naravno da zamisljam kako bodem iglicama vudu lutkicu, ali i to me prodje...

Miladine,Miladine...![]()
I šta ako se i zove Miladin? Šta je smešno?
Ebo te, jel' može da prođe JEDAN dan na Krstarici bez nekog fighta?![]()
To je onaj sto mu 4god cepa goozu.
A on pati i jos na temi o velicini pita dal da ga skrati?
A inace Miladin ga je iz miloste zvao Milena... kako se i on sam prozivao po 4umu. 
nisam razumela da pričamo o metafizici patnje.
uostalom, u tom kontekstu temi je mesto na filozofiji.
Ma to se njegov bivsi decko zove Miladin pa mu se pricinjava po 4umu.To je onaj sto mu 4god cepa goozu.
A on pati i jos na temi o velicini pita dal da ga skrati?
A inace Miladin ga je iz miloste zvao Milena... kako se i on sam prozivao po 4umu.
![]()
Obojica ste isti, ebeš mi sve...koji će pre da odustane???
Idem da se obesim medj sunke odma. 
da je skrojila tvoju lutkicu,osetio bi bol na drugom mestu,veruj mi

Isti!! sa njim??Idem da se obesim medj sunke odma.
![]()
Neh nije temi mesto na filozofiji.![]()
da, jeste, jer je ovde tema povređana sujeta posle raskida, bar je tako postavljač teme koncipirao.
patnja je nešto mnogodrugačije od razočarenja u bivšu ljubav.

da, jeste, jer je ovde tema povređana sujeta posle raskida, bar je tako postavljač teme koncipirao.

ja svakoj svojoj bivsoj devojci zelim samo najbolje... al', najiskrenije... iako ih i nije bilo bas puno... i, iako je lakse sladiti se razmisljanjem da ce ona kad-tad zazaliti i kako ce dopuzati na kolenima i moliti me da se vratim... il' da se ona vrati meni... prokletstvo... mi zivimo bednih 50-60 godina... kad cemo shvatiti i nauciti da cenimo ono sto imamo bas sad? proslost ne postoji... ona je samo u nasim glavama.. ma... na ovom forumu svi mi mozemo da nadjemo bar po jednu devojku koja je ekstra... koja ima razmisljanje slicno nasem... na ulici... u kaficu gde slucajno sednemo da popijemo kafu... kad pogledamo kroz prozor autobusa... bilo gde... al'... ne treba se svima dati... al' treba svakom dati sansu... jeste li ikad pomislili kako vam bas u tom trenutku nista ne fali i nista vise ne treba da biste bili srecni?
Aurora, zar ne vidiš da ovde niko ne obraća pažnju na temu? Ovo su obračuni kod OK Korala.![]()

Ko ovde prica o razocarenju u bivsu ljubav? Patnji moze da bude raznih... mozes da patis i dok si sa nekim u vezi npr.I fora je da se ne pati, vec da se uziva i da se bude srecan... svaki bozji dan...
![]()

Aurora, zar ne vidiš da ovde niko ne obraća pažnju na temu? Ovo su obračuni kod OK Korala.![]()
Takva nam je sudbina. 
do 4 strane smo razmatrali temu sad je na redu SPRDNJA do iznemoglsti ili do "katanca"
nisam ja postavljac teme je sam KROMPIR![]()