PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino mi onaj bubnjar deluje normalno...
Ostali su
pukeface.gif

MONSUN:
Schta ti mislisch ko si pa ja tebe da sluscham??!Ako vec imasch toliko visoko mischljenje o sebi napischi mi neschto na nemackom. Tokio Hotel me nije naucio da pischem sch zato schto, genijalci, ja to ucim vec pet godina.Ako mislite da sam samo znam sch isprobajte me.Vec sam vam rekla ako imate da me vredjate ili bilo schta, cekam vas.
NTT, procitaj deo za sch.

Meni je ovaj post stvarao probleme kad sam ga citala...:D:P:D Lose stojim sa nemackim... :D:D:D
stvarno ne vidim potrebu da se pise sa sch...

a moje misljenje... hm, pa i ne tako visoko. :D mogu da komentarisem samo njihov izgled, i njihove fanove, jer ih nisam cula kako sviraju/pevaju. Pa izgled... o tome bi se dalo raspravljati... pogotovu o frontmenu... :P a fanovi...ubite se. mislim nista licno, i cast onima koji ih slusaju zbog muzike a ne fanovima koji ih obozavaju i 'slusaju' zato sto su 'cool' i sto su bill i tom taaaaaaakooooo simpaaaatiiiicniiii.... :P

katy:
Izvini... nisam te baš najbolje shvatila.....svi ih samo pljuju i mrze pa više ne znam ni šta da mislim...Mislim, iz aviona se vidi da se klinci trude i tako to.......

ja nemam nista protiv bandova koji pokusavaju da se probiju... podrzavam to. Imam i druga koji je prilicno uspesan, imali su i koncerte, i zelim im sve naj,... ali dobro to sad nije vazno. Tokio Hotel je uspeo da postigne nesto. Mislim, ako ovako nastave, i za 10 godina se pridruze legendama, svaka im cast. Ali nekako sam primetila da je bilo vise takvih grupa koje su se pojavile, izbacile 2-3 hita, pa se raspale... ili jednostavno nestale... tako da... :P:P I cini mi se da u njihovoj popularnosti veci doprinos je imao izgled nego muzika... :P pa mislite da bi ih neko primetio (a da ne cuje muziku) da nisu tako upadljivi i da su samo neki tamo klinci...? ovako su 'cool' izgleda, pa je to zainteresovalo pre svega teenagerke da ubace njihov cd u discman... :P mislim, ja bar nisam zapazila da ih slusa neka muska osoba...i da postoji neko takav-retki su. :P:D:D

P:S. Gle cuda, treca poruka zaredom.. :P jao...:D:D

Tamplja_90:
Znas,volela bih tebe da vidim kako sviras i pevas.Mislim tako komentarises kao da si najbolji u tome.Svako ima pravo na svoje misljenje ali ti molim te ne s*ri!!!
Nije poenta da sebe uporedjujemo s nekim tamo muzicarima da bi smo ih ocenili. Ako je ovaj komentar upucen meni.... :shock: Ahahahahahahahahahahahahahahahaha... :grin: :D :D :grin: Ja sam zensko btw. No sve jedno, ovo je moje misljenje i briga me jel to tebi sr.anje ili nije.

A i cini mi se da vecina onih koji ovde postavljaju komentare imaju kompleks nize vrednosti.Sta je?Niste zadovoljni sobom pa morate da vredjate druge?Kako se i Merlin Menson sminka i izgleda kao...(necu da komentarisem) pa njega ne vredjate i ne govorite da je gay...Ili na primer green day ili H.I.M...Ima jos milion primera,a vi ste bas nasli da komentarisete njih...A za tebe Lil' Hell oni sigurno nisu klinci(za tvoju informaciju 89 su godiste)

Tamplja_90:
A i cini mi se da vecina onih koji ovde postavljaju komentare imaju kompleks nize vrednosti.Sta je?Niste zadovoljni sobom pa morate da vredjate druge?Kako se i Merlin Menson sminka i izgleda kao...(necu da komentarisem) pa njega ne vredjate i ne govorite da je gay...Ili na primer green day ili H.I.M...Ima jos milion primera,a vi ste bas nasli da komentarisete njih...A za tebe Lil' Hell oni sigurno nisu klinci(za tvoju informaciju 89 su godiste)

Pa za Ville-a iz HIM-a su isto pricali da je gay,a o Manson-u da ne govorim...
Danas nije nesto ne obicno videti muskarce koji se sminkaju,sta vise,to zna da izgleda jako dobro...ali sta cemo sa njihovom muzikom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back