PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja isto..svi pomisle..
stalno sam ih vidjala pre na vivi i non-stop prebacivala kanale,posto su me nervirali..
posle par dana u skoli vidim ja jednu fenserkicu iz odeljenja kako ide i ljubi neku sliku iz casopisa na kojoj je ta njihova"pevacica"..i tek mi onda ona objasni ko su i sta su oni..sad se cela skola lozi..
na te blizance toma i bila..a muzika im je ocaj..

katy
Ja nisam protiv Tokio Hotela!!Naprotiv...znam da nisu ukrali jer imam video-clip kad Bill uzivo peva u jednoj sobi a Tom i Georg pokusavaju da ga prate gitarama,samo sam htela da vidim koju ce pesmu reci taj sto je rekao da su ukrali...A i znam da je Bill napisao reci kad je raskinuo sa devojkom!! Jadan... :(

NE TREBA MENI NISTA DA DOKAZUJE..POGOTOVO NE ONI..TO SE VIDI..EVO STA TREBA-DA NE BUDE POZER..I DA SE NE TRIPUJE KO BUDALA..A ZA TOKIO HOTEL SVAKI NORMALAN COVEK VIDI KO SU I STA SU..TAKO DA JA NEMAM VISE STA DA KAZEM U VEZI TOGA..KOME SE SVIDJA TOKIO HOTEL I TO STO ONI RADE,SLUSAJTE IH..JA VAM SAMO DAJEM SAVET,U SVAKOM SLUCAJU JEDNOM CETE I SAMI SHVATITI..MENE ISKRENO ZABOLE ZA MALE NAPALJENE NEMCE KOJI HOCE LOVU ZA PAR OCAJNIH PESMICA KOJE SU NAZALOST POSTALE POPULARNE U VASEM FENSI SVETU..ZBOGOM..

MONSUN:
Moram da ti kazem da su oni septembra izdali svoj CD,tako da ce teschko cak i tvoja avril uspeti da za cetri meseca izda 10 albuma,a kamoli neko bolji.I samo josch neschto-nas zabole za tvoje savete.

Hahaha
Da, +UNHOLY GATES OF MIDIAN+ , pa stvarno...idi da slushash tvoju Avril...hahaha
:wink:

A shto se tiche ove grupe :lol:...Levrone je sve rekao :arrow:

levrone:
Gotičari? :) Najjače su one gotik-ribe. Sve je crno osim lica. Crna kosa, crn karmin,crno odelo, crno ispod noktiju,...... Opasni su!
...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back