- Poruka
- 1.249
Ahahahahahahahahahaha....saki8050:Cekaj,sta hoces time da kazes da mi koji slusamo tokio hotel neznamo nemacki?!!!ma f**k you!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahahahahahahaha....saki8050:Cekaj,sta hoces time da kazes da mi koji slusamo tokio hotel neznamo nemacki?!!!ma f**k you!!!
Lil'_hell92:Ahahahahahahahahahaha....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Umirem od smeha........ahahahahahahahahaaha!!!!Ja sam vas isprobavala...Samo sam vas cekala!! Hahahahahahahahahaha.......
Vidim odlicno nas poznajes...Da ne studiras psihologiju ili nesto slicno?Nama se oni svidjaju.A ja nameravam da ih slusam i duze od koliko on bese?Ah,da 2 meseca+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:a svi koji slusaju ove hotele su tako napaljeni i uobrazeni,smirite se malo..
ima za maximum 2 meseca da vas prodje ta faza tokio hotela..
cimate se bez veze..
Tamplja_90:Ma nemoj mi reci...![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:upravo tako,nameravam da studiram psihologiju..
ili filozofiju..
Pa bolje nemoj ne ide ti od ruke!
saki8050:+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:upravo tako,nameravam da studiram psihologiju..
ili filozofiju..
Pa bolje nemoj ne ide ti od ruke!
xa xa xa
Pa za tvoju informaciju ja sam prvo cula pesme,a ne videla njihov izgled!Ali u svakom slucaju izgledaju super!Da ja i green day slusam zbog njihove "lepote"jel tako!A US5 nepodnosim!+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ne vredi se raspravljati sa vama,nemam ja vremena za gubljenje sa decom napaljenom na tokio hotel..verovatno samo zbog lepih clanova "benda",zabole vas za njihovu muziku koja je ocajna..
saki8050:Pa za tvoju informaciju ja sam prvo cula pesme,a ne videla njihov izgled!Ali u svakom slucaju izgledaju super!Da ja i green day slusam zbog njihove "lepote"jel tako!A US5 nepodnosim!
Lil'_hell92:Mislim da nije nista od toga.Muzika tog benda je takva da sa svakim novim albumom drugacije zvuce.Neki kazu da je progresiv,neki kazu da je alternativa, neki cak da je industrial band...Zapravo, niko ne zna.Ne znam ni ja.Sta ces ;-) On mi sam nije rekao... 8) Jel on tebi ok ili kao neki nasminkani freak(kakvu predrasudu imaju mnogi)?
Tamplja_90:Bas me zanima sta ti slusas.......A za tvoju informaciju ja njih slusam zbog muzike,koja mi se inace svidja,a ne zbog njihovog izgleda.![]()