PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hey samo da ti kazem da ne vredjam nego samo iskreno govorim kao i vecina...sto se mene tice mogu da rade sta hoce...misim ipak su oni zestoka komercijala i volece ih samo ljudi koji vole extremno komercijalne bendove...ja postujem sto ih ti kao i dosta ljudi voli tako da tu stvarno nema mesta vredjanju

BEHEMOTH-bravo,imasch pravilan nacin razmischljanja...

LEVRONE-ne mozesch da znasch "o kakvom se sranju radi",a josch manje da zamislisch bez mozga.Bez tog organa ne mozesch vrschiti zivotne funkcije...A tebi raste pimpek?Sada sa mikroskopa prelazisch na lupu?Prestao si da koristisch pincete kad pischkisch?

!!!-???!!! komentar ti je boli glava

MARGITICA-bolje da su slatki,nego da budu kao ti...

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+ -Toliko ih klevetasch,a ovamo znasch vazne stvarcice...pateticno.Ja ne mogu da trckaram svaki minut za vama kao vaspitacica poschto se vi ponaschate basch kao nedokazana derischta.

Vrlo se jasno može videti da je Bill mutirao. Mogli biste malo da proučite snimke sa koncerta.
Mora da ste bili pod uticajem nekih narkotika...pa ću vam oprostiti, ali mislim da svako normalan može da razlikuje muško od ženskog. Kada sam prvi put videla tog Billa...uvek ga zamišljam u ulozi nekog teškog narkomana koji živi na ulici i tako razbija prolaznike...Mali je lik...Ne razumem zašto ih nazivate gotičarima?!? Samo je frontmen u tom fazonu. Tom je kao neki reper..a ovo dvoje su žešći fenseri.

pa ima crne nokte... ma daj, mislim ocigledno je da mu je telo kao flasa BECKS-a, znaci muskulatura nedovrsena, jos. Ali mozda on bude neki frajer u buducnosti i ima najbolje ribe (sto ce uglavno i imati, usvakom slucaju) , a mi smrtnici ovde nastavimo ovako da pljujemo...

Nek me Bog demantuje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back