PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas sta,meni se svidja njihova muzika i razumem da ima onih kojima se ona ne svidja,ali ovde ima takvih komentara...Na primer krestavci,fegeti i sl.OK decko stvarno ima visok glas,ali jel vas neko tera da ih slusate i gledate?A ako ih vec vidite na TV-u lepo uzmete daljinski i prebacite na nesto drugo ako vam vec toliko smetaju...Ajde probajte,nije tesko :)

Decko nema visok glas. On bre nema ni jagodicu formiranu na grkljanu, a kamoli da mu je glas odavno mutirao. To nije visok glas nego piskav, deciji.
A, pa sta ako se muskarci sminkaju. Koliko znam na Villija se sve ribe loze, 80% na koncertu su mu devojke. Ja mislim da ako se lik sminka, to ne mora da znaci da je gej, on samo zei da istakne svoje crte lica. To sto se uglavnom zene sminkaju to nema veze sa muskarcima... Po meni.

Tamplja_90:
A i cini mi se da vecina onih koji ovde postavljaju komentare imaju kompleks nize vrednosti.Sta je?Niste zadovoljni sobom pa morate da vredjate druge?Kako se i Merlin Menson sminka i izgleda kao...(necu da komentarisem) pa njega ne vredjate i ne govorite da je gay...Ili na primer green day ili H.I.M...Ima jos milion primera,a vi ste bas nasli da komentarisete njih...A za tebe Lil' Hell oni sigurno nisu klinci(za tvoju informaciju 89 su godiste)
Btw Manson se nesminka na takav nacin da bi ga iko proglasio gayem.On ne izgleda kao zensko ni sa sminkom ni bez nje sto se nebi reklo i za ovog Billyja.Nisi isla na njegovu temu pa nisi videla da su raspravljali tamo o njegovoj muzici i sminki. :roll: HIM ne izgledaju kao gayevi.Jesi li videla Billyjeve slike u OK? :!: :!:

Ja sam stvarno mislila da se ova tema zavrsila,ali ocigledno da nije.Vi koji ih pljujete ste gomila *****!!!Ja njih obozavam!Ne samo da su lepi nego mi se i njihove pesme svidjaju ja sam prvo cula pesme pa sam ih tek onda videla tako da u mom slucaju izgled nema nikakve veze sa pevanjem!I on nije goticara.Njegova omiljena grupa je green day,a oni nisu goticari.btw.on kopira izgled japanskih rokera!
I da nekima porucim misliti i * nije isto!!!!!Tako da prvo razmislite sta ce te da napisete!

Anarhist:
Nego Jer Menson Hard Rock Ili Black,Gothic Metall
Mislim da nije nista od toga.Muzika tog benda je takva da sa svakim novim albumom drugacije zvuce.Neki kazu da je progresiv,neki kazu da je alternativa, neki cak da je industrial band...Zapravo, niko ne zna.Ne znam ni ja. :lol: Sta ces ;-) On mi sam nije rekao... 8) Jel on tebi ok ili kao neki nasminkani freak(kakvu predrasudu imaju mnogi)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back