PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
levrone:
Šta hoćeš da kažeš, da je to neki isfeminizirani derpe, ili neka .... muškarača? :D
Katy, momče, priznaj da oblačiš mamine haljine kad nikog nema kod kuće! Kao i to da slušaš ove maloletne šabane! ;)
Ko god da se krije iza nadimka Katy, lik je , nema šta. ;)

Moja mama nema haljine. Pre dve godine je umislila da toliko dobro izgleda za svoje godine, pa je počela da se oblači kao napaljena tinejdžerka.Ali, kada sam preduzela neke mere, sve se vratilo u normalu.Oblači se kao što joj i dolikuje.Kao baba.

Za ono muško-žensko,slobodno me možete zvati "psihopati tranvestit".Tako dobro zvuči iako nema nikakve veze sa ovim o čemu pišem.

katy:
19.12.2005. Tačno u 21: 00 u Nemačkoj je počeo koncert Tokio Hotela.Završio se uz veliko oduševljenje fanova, jer je ozvučenje bilo nikakvo i vokal je skroz promukao(još bolje je zvučao).Inače, uživo je strava izgledalo.Najbolji deo je bio kada su jednu debelu klinku izveli na binu, a ona sirota nije znala šta da kaže pa je pobegla. Smejali smo se do suza....
E, ovo prilici najboljem bendu na svetu...
Pitam se, kad li se koncert zavrsio? u 22:00? Pa da, oni su dobra decica, ne bi da ih mama grdi sto su ostali do tako kasno...
Ah, mein Gott!!

E sta se vi svi nervirate oko njih? Zasto uopste pricamo o njima. Ovi 13-ogodisnjaci naucili 3 akorda i vrte se po ceo dan na MTV-u i VIVI i sad se vi raspravljate kako, pljujete ih. Pa to su tatini sinovi, te tv stanice ce staviti sta im se prohte. Sta je trend u svetu. To ti je siguran biznis... Muzika je izgubila smisao. Nama jedino da se vrati barok i klasicizam pa ponovo ispocetka sve... I GOTHIC ribe makar pokusavaju da izgledaju zensteno... A ne neke sto se foliraju kao: PIJANA SAM , DO JAJA SAM, DROGIRAM SE, FACA SAM, IZGLEDAM KO KONTEJNER. Ako si zensko, nemoj da izgledas k'o automehanicar. MOJ UKUS, MOJE MISLJENJE...

kseniya07:
Ok ovde sam nova tako da neznam da li je vec neko pisao na ovu temu.Rec je naravno kao sto vidite o Tokio Hotelu(novokomponovana nemacka rock grupa).Zanjima me da li neko ima nesto od njihovih video clipova ili spot "Shrei" ili neke sajtove na kojima mogu da se nadju?? :)

Imam snimljen njihov koncert, i spotove: Durch den monsun i Schrei...i još neke intervjue...a na "Tokio hotel.de" imaš njihove sve pesme sa cd-a.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back