Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
wild_child:Ma ne zna ni sama.....eh deco...manje droge vise vazduha...
Ps. ONO JE MUSKO......mislim na ono sto peva???
hehehe.....
pa ni mi nismo bili sigurni u pocetku

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
wild_child:Ma ne zna ni sama.....eh deco...manje droge vise vazduha...
Ps. ONO JE MUSKO......mislim na ono sto peva???
katy:Ne umeš da čitaš?U predhodnim porukama sam napisao da imaju očajne pesme, grozan nastup i da mi ih je samo žao.Nemam posebno mišljenje o njima ali ih sigurno ne slušam!Da imate oči već bi odavno uočili da je "ono" muško, kao što se iz aviona vidi da je Kristinna "žensko"....
wild_child:Ne gubi se dete....
levrone:Kakvi su to nadmeno-arogantni nastupi. Možda je neko ipak hteo da vidi žensku umesto muškog.... Umesto svega toga mogla bi da nam kažeš šta si još primetila dok si ih sa uživanjem slušala.
Prosvetli neprosvećene!![]()
@katyU predhodnim porukama sam napisao da imaju očajne pesme, grozan nastup
Šta mi nije jasno? Hm...'Ajde za početak, koja ti se pesma najviše svidela?katy:Opet ti... Da skratimo priču, reci ukratko šta ti nije jasno pa ću ti pojasniti, ako sam u mogućnosti.Ti baš voliš da provociraš ljude?E, da sad sam se setila da nisi odgovorio na jednu poruku...Još uvek si ubeđen da ih slušam?
levrone:Šta mi nije jasno? Hm...'Ajde za početak, koja ti se pesma najviše svidela?Možeš samo jednu da kažeš!
![]()
Tebi je to simpatichno? Zar niko sem mene ne nalazi da je to malo chudno?Lucky girl:jedino simpaticno u celom tom tvom textu,je to sto si rekla da si musko ili zensko u zavsinosti od raspolozenja...
Šta hoćeš da kažeš, da je to neki isfeminizirani derpe, ili neka .... muškarača?NTT:Tebi je to simpatichno? Zar niko sem mene ne nalazi da je to malo chudno?![]()
Naravno da znam sta pevaju i razumem text.Cula sam i ostale pesme i isto su mi krshave i kretsave kao i ova sto su je maznuli "Durch den Monsun".Necu cekati da mi ti objasnis i nauci da respektiras tudje misljenje i da ne sudis tako na brzaka.A to da li ja o njima nesto znam i sta znam prepusti meni.O tome ne treba ti da brines.ginny:Dokle ste došli od pitanja šta mislite o Tokio Hotelu??? Do priče o tome da li je katy muško ili žensko... Ali dobro.
Reći ću vam sada sta JA mislim o TH. Prvo što sam pročitala ovde je to da niko od vas nije ni čuo njihove pesme ali ste svi zapazili da oni ne znaju da pevaju, da su kreštavci i da su "nafurani mali balavci iz Magdeburga koji veze nemaju ni sa muzikom, ni sa pisanjem pesama". S obzirom na to da ne znate ništa o njima, kako onda možete da im sudite? Da li znate njihove ostale pesme? Ne. Da li znate o čemu pevaju one, tj. njihov prevod? Ne. A ponovo ih tu blatite. Baš bih želela da vidim vas na njihovom mestu. Kao vi biste umeli da otpevate nešto bolje od njih? Ma daaaaaaaaajte! Koga zavaravate??! Zar stvarno mislite da bi toliko dobro prošli da nisu oni sami dobri? Možda ćete pomisliti da sam samo jedna od onih napaljenih klinaka koje tu i tamo spominjete, ali onda se grdno varate. Ako je neko stvarno razumeo o čemu pevaju neka se oglasi, a ako ne...ja barem umem da procenim ko je dobar a ko ne i verujte mi, ovo je jedna od boljih grupa koje sam do sada cula. Oni, zaboga, pevaju po raznim mestima od malih nogu. Ili vi stvarno mislite da bi ih neko slušao da su "kreštavci"?